• ΤΣΑΝΤΑ ΧΑΡΤΙΝΗ 250τεμ. (28x16x29cm) - (ΚΡΑΦΤ ΚΑΦΕ) - (ΣΤΡΙΦΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ)
  • ΤΣΑΝΤΑ ΧΑΡΤΙΝΗ 250τεμ. (28x16x29cm) - (ΚΡΑΦΤ ΚΑΦΕ) - (ΣΤΡΙΦΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ)

ΤΣΑΝΤΑ ΧΑΡΤΙΝΗ 250τεμ. (28x16x29cm) - (ΚΡΑΦΤ ΚΑΦΕ) - (ΣΤΡΙΦΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ)

47783
0004778347783
27,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maggi noodles 121gr, classic

Οι Maggi noodles 121gr, classic είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα. Με τη μοναδική τους γεύση και εύκολη προετοιμασία, αυτά τα noodles θα σας κάνουν να ξεχάσετε την πείνα σας σε λίγα λεπτά. Απλά προσθέστε το νερό, βράστε και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτά τα νόστιμα noodles και να απολαύσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Τιμή 2,04 €

LIPTON ΤΣΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (20x1,7gr.) - (CARAMEL/VANILLA)

Απολαύστε τη γευστική απόλαυση του Lipton τσαγιού πυραμίδα σε συνδυασμό με τις γλυκές νότες καραμέλας και βανίλιας. Με 20 φακελάκια από 1,7gr. έκαστο, αυτό το τσάι θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση του Lipton τσαγιού πυραμίδα και αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 2,62 €

Roshen fudgenta καραμελες βουτηρου 785gr,

Οι καραμέλες βουτύρου Roshen fudgenta είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη. Με την πλούσια γεύση του βουτύρου και την απαλή υφή του φανταστικού φαρμακευτικού σοκολάτας, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αποκτήστε τώρα τις Roshen fudgenta καραμέλες βουτύρου 785gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,07 €

LILIA BLACK ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 250ml - (MAGIC MOMENT) (ΑΝΤΛΙΑ)

Το LILIA BLACK ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 250ml - (MAGIC MOMENT) (ΑΝΤΛΙΑ) είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς που θα σας μεταμορφώσει. Η μοναδική φόρμουλα του διαθέτει ενυδατικές ιδιότητες που θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αφήστε το LILIA BLACK να σας μεταφέρει σε ένα μαγικό κόσμο ομορφιάς και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μαγε
Τιμή 3,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Doritos barbeque 100gr

Τραγανά Doritos τσιπς καλαμποκιού με γεύση Barbeque για να τα απολαμβάνεις μόνα τους ή μετά από βουτιά στις λαχταριστά Doritos Dips.

Τιμή 1,76 €

Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg

Ψιλό αλάτι Ιμαλαΐων της εταιρείας Evergreen Organics σε συσκευασία 1000 γραμμαρίων. Το αλάτι αυτό περιέχει έως και 84 διαφορετικά στοιχεία, μερικά εκ των οποίων είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως το συνηθισμένο αλάτι, στο μαγείρεμα, σαν καρύκευμα στο φαγητό καθώς και στη συντήρηση των τροφίμων και στην παρασκευή παστών ψαριών και τουρσί. Έχει κοκκινωπό ή ροζ χρώμα, με ορισμένους κρυστάλλους να έχουν ένα υπόλευκο προς διαφανές χρώμα.

Τιμή 1,84 €

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός 51x32x25cm 22lt

Ο κάδος αιωρούμενος της εταιρίας Sterk είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε έναν πιο οργανωμένο και καθαρό χώρο!
Τιμή 6,97 €