• SAVE PLUS ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑ ΣΤΕΝΗ (22x24cm) - (25x120τεμ.) (7277S)
  • SAVE PLUS ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑ ΣΤΕΝΗ (22x24cm) - (25x120τεμ.) (7277S)

SAVE PLUS ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑ ΣΤΕΝΗ (22x24cm) - (25x120τεμ.) (7277S)

47616
28,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΙ ΣΕ KORMO - (05-950-2901)

Το TNS αρωματικό κερί σε Kormo θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Με τον εκλεπτυσμένο συνδυασμό αρωμάτων, θα ταξιδέψετε σε έναν κόσμο γεμάτο ευωδιαστές νότες και χαλάρωση. Αφήστε το αρωματικό κερί της TNS να σας ξεσηκώσει τις αισθήσεις και να σας πείσει να το αποκτήσετε τώρα!
Τιμή 1,18 €

NIVEA ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ SOFT 300ml

Η NIVEA ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ SOFT 300ml είναι η ιδανική επιλογή για ενυδατωμένα και απαλά χέρια. Η μοναδική της φόρμουλα προσφέρει άμεση ενυδάτωση χωρίς να αφήνει λιπαρό υπόλειμμα. Απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα, αφήνοντας τα χέρια σας απαλά και απαλλαγμένα από ξηρότητα. Αφήστε τη NIVEA ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ SOFT 300ml να σας προσφέρει την μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και ενυδάτωσης που αξίζετε.
Τιμή 4,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava misty τρίφτης μπαχαρικών ανοξείδωτος διπλής επιφάνειας 28,5x5x5,2cm

Ο τρίφτης μπαχαρικών Nava misty είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα κάθε σπιτιού. Με τις δύο επιφάνειές του, μπορείτε να τρίψετε τα μπαχαρικά σας με άνεση και ακρίβεια. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και αντοχή στον χρόνο. Με τον τρίφτη μπαχαρικών Nava misty, η προετοιμασία των γευμάτων σας γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,77 €

Σκούπα στενή ίσια

Σκούπα καθαρισμού η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 0,79 €

Arion food μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος 6x23gr

Οι μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με 6 μπάρες των 23gr, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση του και την πλούσια θρεπτική του αξία. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα τις μπάρες δημητριακών της Arion food και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση!
Τιμή 1,97 €
Trata σαρδέλες σε σάλτσα τομάτας 100gr Trata - 1 Trata σαρδέλες σε σάλτσα τομάτας 100gr Trata - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Trata σαρδέλες σε σάλτσα τομάτας 100gr

Οι αγαπημένες σαρδέλες του Έλληνα καταναλωτή, ξεχώρισαν για την ποιοτική και γευστική τους υπεροχή χωρίς συντηρητικά, για αυτό και συντροφεύουν εδώ και δεκαετίες το τραπέζι σας. Κορυφαία πηγή ασβεστίου (44% ΠΠΑ), ιχνοστοιχείων και Ω3, οι σαρδέλες TRATA αποτελούν μία υπερτροφή της ελληνικής θάλασσας και τον καλύτερο σύμμαχο κατά της οστεοπόρωσης. Η προσθήκη της σάλτσας τομάτας, αρωματισμένη ελαφρά με κρεμμύδι και σκόρδο δίνει ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα, βραβευμένο για τη γεύση του στα Great Τaste awards!

Κανονική τιμή 1,53 € Τιμή 1,45 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €