• Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ Vileda - 1
  • Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ Vileda - 2
  • Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ Vileda - 3
  • Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ Vileda - 4
  • Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ Vileda - 1
  • Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ Vileda - 2
  • Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ Vileda - 3
  • Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ Vileda - 4
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVileda

Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ

Το Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα των μικροϊνών, αυτό το πανί θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την κουζίνα σας πάντα καθαρή και λαμπερή. Επιπλέον, η ανθεκτικότητα και η μακροχρόνια χρήση του πανιού θα σας εξασφαλίσει οικονομία και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το Vileda πανί κουζίνας μικροϊνών 1τεμ τώρα και αναβ?
26823
4023103124943
2,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wettex σπογγοπετσέτα art collection maxi 1τεμ

Σπογγοπετσέτα που προσφέρει άνεση, εύκολη χρήση και – ίσως το σημαντικότερο- μέγιστη απορροφητικότητα. Η χαμηλή τριβή, η υψηλή απορροφητικότητα, η απαλότητα και ο μεγάλος όγκος καθιστούν το Wettex το ιδανικό πανί για τα χέρια σας.

Τιμή 1,22 €

Wettex πανάκια ultra thin εισαγωγής 3τεμ

Τα Wettex πανάκια ultra thin εισαγωγής 3τεμ της εταιρίας Wettex είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με την υψηλή ποιότητα και τη λεπτή υφή τους, τα Wettex πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην διστάσετε, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο σας!
Τιμή 2,64 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Μαγνητίζουν και παγιδεύουν τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με ένα παραδοσιακό πανί ξεσκονίσματος.

Τιμή 3,40 €

Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ

Η Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη καθαριότητας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και απορροφητικότητα, θα αισθανθείτε τη διαφορά από την πρώτη στιγμή που τη χρησιμοποιήσετε. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τώρα το Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ για να έχετε πάντα την απόλυτη φρεσκάδα και καθαριότητα που χρειάζεστε.
Τιμή 1,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ

Οι Assos σακούλες απορριμμάτων βαρέων βαρών 70x100cm 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση των μεγάλων ποσοτήτων απορριμμάτων. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Assos, αυτές οι σακούλες θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Αποκτήστε τις τώρα και δεν θα απογοητευτείτε!
Τιμή 2,56 €

Okf aloe vera με καρπούζι 500ml

Συστατικά: Μεταλλικό νερό , ζελέ Aλόης Bέρα(9%)

Organic Aloe Vera γέλη σκόνη(18%), φρουκτόζη, 

χυμό Aλόης Bέρα (3%), γαλακτικό ασβέστιο, κιτρικό οξύ, 

φυσική γεύση Καρπούζι, κιτρικό νάτριο, κόμμι γελλάνης.

Τιμή 1,71 €

Gifflar ρολάκια κανέλας 260gr

Τα μίνι ψωμάκια κανέλας Pagen Gifflar είναι υπέροχα ψημένα και έχει μια υπέροχη νόστιμη γέμιση. Με καφέ, στο πικνίκ, με φίλους ή μόνο για τον εαυτό σου όταν έχεις διάθεση για κάτι γλυκό! Απλό και νόστιμο!

Τιμή 4,16 €

Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr,

Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr από την εταιρία Το Μάννα είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση του λαδιού και την τραγανή υφή του παξιμαδιού, σίγουρα θα σας κερδίσει. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,08 €

Ήλιος κρεμμύδι 30gr

Η σκόνη κάρυ είναι ένα μυρωδάτο μίγμα από διάφορα μπαχαρικά .Τα βασικά συστατικά του μείγματος είναι το κόλιαντρο, το κύμινο και ο κουρκουμάς με την προσθήκη άλλων μπαχαρικών, όπως τσίλι, πιπερόριζα, κανέλλα, γαρύφαλλο, κάρδαμο, σκόρδο, μουστάρδα, μάραθος και άλλα. Με γεύση πικρή, χρησιμοποιείται συνήθως σε κρέατα, σάλτσες και στιφάδο αλλά και σε ξηρούς καρπούς.

Τιμή 1,39 €