• Cisne ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m
  • Cisne ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m

Το Cisne ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα και τη μακρά διάρκεια ζωής του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε άριστα αποτελέσματα στον καθαρισμό σας.
15126
1512615126
10,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lux ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m x 32cm Lux ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m x 32cm
Περιορισμένη προσφορά!

Lux ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m x 32cm

Σπογγοπετσέτα σε κίτρινο χρώμα της εταιρείας Lux, κατάλληλη για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Η σπογγοπετσέτα είναι ιδιαίτερα απαλή, ανθεκτική στην καθημερινή της χρήση, ενώ διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στην καθημερινή της χρήση καθώς μπορεί να πλυθεί στο χέρι και να στεγνώσει με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Πλάτος: 32εκ.

Κανονική τιμή 8,87 € Τιμή 7,88 €
  • -0,99 €
  • -0,99 €

Swiffer duster xxl μαγικό φτερό με 2 ανταλλακτικά

Η Swiffer duster xxl είναι το μαγικό φτερό που θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο από ποτέ! Με τα 2 ανταλλακτικά της εταιρίας Swiffer, θα απομακρύνετε τη σκόνη και τις τρίχες με μία κίνηση, αφήνοντας τα επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Swiffer duster xxl τώρα και απολαύστε έναν καθαρισμό χωρίς κόπο και με αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας!
Τιμή 7,46 €

Wettex πανάκια 3τεμ

Τα Wettex πανάκια 3τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά τους, τα Wettex πανάκια κάνουν τον καθαρισμό εύκολο και γρήγορο. Αποχαιρετήστε τις λεκέδες και τη βρωμιά με αυτά τα πανάκια που διαρκούν. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα Wettex πανάκια τώρα!
Τιμή 1,74 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ είναι η ιδανική λύση για να κρατήσετε το πάτωμά σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της εταιρίας Swiffer, αυτά τα ανταλλακτικά πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό του παρκέ σας εύκολα και γρήγορα. Μην αφήνετε τη λάμψη και την αίσθηση φρεσκάδας να χαθούν - αποκτήστε τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας!
Τιμή 4,53 €

Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 4τεμ

Πετσέτες μικροϊνών κατάλληλες για όλα τα είδη επιφανειών όπως ο πάγκος της κουζίνας και τα πλακάκια του μπάνιου. Χάρη στην καθαριστική δύναμη των μικροϊνών καθαρίζουν επίμονους λεκέδες ενώ πλένονται στο πλυντήριο και επαναχρησιμοποιούνται.

Κάθε συσκευασία περιέχει διαφορετικά χρώματα, για να επιλέξετε ανάλογα με τη χρήση

Τιμή 2,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 500ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και την απαλότητα του μωρού σας. Η μοναδική σύνθεσή του με βάλσαμο και χαμομήλι θα αφήσει το δέρμα του μωρού σας απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την ευχάριστη αίσθηση ενός καθαρού και αρωματικού μπάνιου με το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο.

Τιμή 2,96 €

Misko σπαγγέτι No10 1kg

Το Misko σπαγγέτι No10 1kg είναι ο τέλειος σύντροφος για τις αγαπημένες σας συνταγές μακαρονιών. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί η εταιρία Misko, το σπαγγέτι αυτό θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το με την οικογένειά σας σε κάθε γεύμα!
Τιμή 2,70 €

Viva χυμός κοκτέιλ 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση πορτοκάλι, μήλο και ροδάκινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να το απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,38 €
Dove σαπούνι argan oil 4x90gr
Περιορισμένη προσφορά!

Dove σαπούνι argan oil 4x90gr

Ανανεωτικό σαπούνι Dove με argan, ιδανικό για βαθιά ενυδάτωση και ενίσχυση της επιδερμίδας. Απολαύστε μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Κανονική τιμή 3,25 € Τιμή 2,88 €
  • -0,37 €
  • -0,37 €

Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές sensitive 200ml

Η Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές sensitive 200ml είναι το ιδανικό προϊόν για την περιποίηση και την προστασία της ευαίσθητης περιοχής. Με την μοναδική του σύνθεση, προσφέρει απαλό καθαρισμό και φροντίδα, διατηρώντας την ισορροπία του pH και προσφέροντας αίσθηση άνεσης και προστασίας όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που σας προσφέρει!
Τιμή 2,46 €