• Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 22τεμ Swiffer - 1
  • Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 22τεμ Swiffer - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSwiffer

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 22τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 22τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση των Swiffer, το καθάρισμα γίνεται εύκολο και γρήγορο. Αφήστε τα Swiffer να κάνουν τη δουλειά τους και να απολαύσετε ένα καθαρό πάτωμα χωρίς προσπάθεια. Αποκτήστε τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια τώρα και ανανεώστε τον τρόπο που καθαρίζετε το σπίτι σας!
36525
8001841947938
5,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Multy microfibre πανιά καθαρισμού 3τεμ

Πανάκια καθαρισμού με μικροΐνες της εταιρείας Multy, κατάλληλα για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Τα πανάκια μικροϊνών μαζεύουν με ευκολία και φυλακίζουν τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνουν υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένονται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ για όσα χρησιμοποιούνται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση τους στο πλυντήριο ρούχων.

Τιμή 1,69 €

Cisne ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m

Το Cisne ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα και τη μακρά διάρκεια ζωής του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε άριστα αποτελέσματα στον καθαρισμό σας.
Τιμή 10,45 €

Swiffer duster kit μαγικό φτερό με 5 ανταλλακτικά

Το Swiffer Duster Kit είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Με τα 5 ανταλλακτικά που περιλαμβάνονται, μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη και τις τρίχες από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με μια απλή κίνηση. Ξεχάστε τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμοών και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα του Swiffer Duster Kit σήμερα!
Τιμή 5,09 €

Hercules kit ξεσκονίσματος με πτυσσόμενη λαβή 90cm και 5 μαγνητικά φτερά

Ανακαλύψτε το Hercules kit ξεσκονίσματος με πτυσσόμενη λαβή 90cm και 5 μαγνητικά φτερά της εταιρίας Hercules και αποκτήστε την τέλεια λύση για τον καθαρισμό σας. Με την ευκολία και την αποτελεσματικότητά του, θα ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο να κρατάτε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Hercules kit ξεσκονίσματος τώρα!
Τιμή 7,14 €

Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ

Η Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη καθαριότητας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και απορροφητικότητα, θα αισθανθείτε τη διαφορά από την πρώτη στιγμή που τη χρησιμοποιήσετε. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τώρα το Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ για να έχετε πάντα την απόλυτη φρεσκάδα και καθαριότητα που χρειάζεστε.
Τιμή 1,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Always extra protect long plus σερβιετάκια 44τεμ

Τα σερβιετάκια Always Dailies Extra Protect Long Plus παρέχουν προστασία και φρεσκάδα για να αισθάνεσαι φρέσκια και καθαρή όλη την ημέρα. Με τεχνολογία που εξουδετερώνει τις οσμές και ζώνη απορροφητικότητας, τα Σερβιετάκια Always Dailies Extra Protect Long Plus σάς παρέχουν μεγαλύτερο μήκος για επιπλέον προστασία και φρεσκάδα. Ιδανικά για κολπικές εκκρίσεις ή ως επιπλέον προστασία για ακανόνιστες περιόδους.

Τιμή 3,79 €

Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου πολύσπορο σε φέτες 500gr

To ψωμί Γερμανικού Τύπου Πολύσπορο αποτελεί πηγή πρωτεϊνών και εδώδιμων ινών, ενώ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά.

Λιναρόσπορος, ηλιόσπορος, νιφάδες κριθαριού και Βρόμης ζυμώνονται με αλεύρι σίτου, σίκαλης και φρέσκο προζύμι για να δημιουργήσουν το ψωμί Γερμανικού Τύπου Πολύσπορο. Ένα ψωμί σε φέτες με ξεχωριστή, μοναδική μεστή γεύση και υφή.

Τιμή 2,72 €

De cecco ζυμαρικά penne rigate no41 500gr

De Cecco. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την τέλεια υφή των ζυμαρικών πένες ριγκάτε no41 από την De Cecco. Με ποιοτικά υλικά και προσεκτική επεξεργασία, αυτά τα ζυμαρικά θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε μια γεύση από την Ιταλία. Απολαύστε την παράδοση και την ποιότητα της De Cecco με κάθε μπουκιά.
Τιμή 1,69 €

Γρεβενιώτικο αλεύρι 5kg

Με σεβασμό στην παράδοση που ξεκινάει από την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών μαλακού σιταριού και συνεχίζεται με ιδιαίτερη φροντίδα κατά την άλεση, κατά την πατροπαράδοτη συνταγή, παράγουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας το αλεύρι γρεβενιώτικο.

Το αλεύρι γρεβενιώτικο είναι κατάλληλο για κάθε χρήση όπως λαχταριστό ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, κουλουράκια, γλυκά και ότι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με την φαντασία σας!

Τιμή 6,58 €