• ΤΣΑΝΤΑ ΧΑΡΤΙΝΗ 250τεμ. (25x12x31cm) - (ΚΡΑΦΤ ΚΑΦΕ) - (ΣΤΡΙΦΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ)
  • ΤΣΑΝΤΑ ΧΑΡΤΙΝΗ 250τεμ. (25x12x31cm) - (ΚΡΑΦΤ ΚΑΦΕ) - (ΣΤΡΙΦΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ)

ΤΣΑΝΤΑ ΧΑΡΤΙΝΗ 250τεμ. (25x12x31cm) - (ΚΡΑΦΤ ΚΑΦΕ) - (ΣΤΡΙΦΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ)

47781
0004778147781
26,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PANTENE CONDITIONER 360ml VITA GLOW GLATT (ΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΑ)

Το PANTENE CONDITIONER 360ml VITA GLOW GLATT είναι το ιδανικό προϊόν για λεία μαλλιά που θα σας χαρίσει λάμψη και υγεία. Η σύνθεσή του περιέχει ενεργά συστατικά που θρέφουν την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, ενώ παράλληλα την προστατεύουν από τη θερμότητα του σίδερου ή του φον. Αποκτήστε λεία, λαμπερά μαλλιά με το PANTENE CONDITIONER 360ml VITA GLOW GLATT και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνισή σας!
Τιμή 3,21 €

Βουρτσα αντιστατικη νo,159

Η βούρτσα αντιστατική νο. 159 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που ασχολείται με την ηλεκτρονική επισκευή. Με τη βούρτσα αυτή μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και αποτελεσματικά τα ευαίσθητα μέρη των ηλεκτρονικών συσκευών σας, χωρίς να τα βλάψετε με στατικό ηλεκτρισμό. Αποκτήστε τη βούρτσα αντιστατική νο. 159 σήμερα και δείξτε την προσοχή που δίνετε στη φροντίδα των ηλεκτρονικών σας συσκευών.
Τιμή 2,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex hygiene υγρά πανάκια καθαρισμού με λεμόνι 30τεμ

Τα Klinex υγρά πανάκια 30τεμ με άρωμα λεμονιού είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με μοναδική φόρμουλα που αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, τα Klinex υγρά πανάκια θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας κάθε μέρα!
Τιμή 1,88 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων με καπάκι 2lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων με καπάκι 2lt της εταιρίας Fresh Box είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και μεταφορά των φαγητών σας με ασφάλεια και άνεση. Με την προηγμένη τεχνολογία του Fresh Box, μπορείτε να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ το μοναδικό σχεδιασμό του θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε το Fresh box φαγητοδοχείο τώρα και απολαύστε την κορυφαία ποιότητα και λει?
Τιμή 3,06 €

Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional 100μεζ 15kg

Η Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional 100μεζ 15kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική της σύνθεση, εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα και άρωμα που διαρκεί. Αφήνει τα ρούχα σας αναζωογονημένα και ευωδιαστά, ενώ προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε τώρα την Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων professional και απολαύστε άριστα αποτελέσματα με κάθε πλύση.
Τιμή 27,57 €

Pedigree schmackos sticks multi mix 36gr

Συμπληρωματική τροφή με τρυφερές λιχουδιές σε γεύσεις μοσχάρι, αρνάκι & πουλερικά για σκύλους άνω των 4 μηνών.

Τιμή 1,39 €

Uniglass 92301 ποτηρι γυαλινο νερου mykonos 28cl 6τεμ

Ζεστό καλοκαίρι, δροσερό νερό και το αγαπημένο σας ποτήρι Uniglass Mykonos 28cl! Απολαύστε κάθε στιγμή με το κομψό γυάλινο ποτήρι που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στα γαλαζοπράσινα νερά της Μυκόνου. Αποκτήστε τώρα το σετ των 6 τεμαχίων και δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 8,99 €