• Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 34τεμ Swiffer - 1
  • Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 34τεμ Swiffer - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSwiffer

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 34τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 34 τεμαχίων της εταιρείας Swiffer. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

36526
8001841945019
7,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wettex σπογγοπετσέτα colors 3τεμ

Η Wettex σπογγοπετσέτα colors 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας! Με τρία διαφορετικά χρώματα που φωτίζουν την καθημερινότητά σας, αυτή η σπογγοπετσέτα δεν απλώς καθαρίζει αλλά και προσθέτει χρώμα και χαρά στο χώρο σας. Απορροφητική, ανθεκτική και ευκολοχρηστη, η Wettex σπογγοπετσέτα είναι ο απαραίτητος σύντροφος στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στον καθαρισμό!
Τιμή 2,77 €

Vileda πετσέτες καθαρισμού γενικής χρήσης 38x40cm 4τεμ

Πετσέτες καθαρισμού για χιλιάδες χρήσεις!

Χρησιμοποιούνται μέσα και έξω από το σπίτι, στεγνές ή βρεγμένες με νερό ή υγρό καθαρισμού.

Υπερ-απορροφητικές

Ιδανικές για στέγνωμα & γυάλισμα

Ανθεκτικές

Σύνθεση: 70% βισκόζη + 30% πολυεστέρας

Διαστάσεις: 38 x 40cm

Τιμή 1,61 €

Multy microfibre πανιά καθαρισμού 3τεμ

Πανάκια καθαρισμού με μικροΐνες της εταιρείας Multy, κατάλληλα για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Τα πανάκια μικροϊνών μαζεύουν με ευκολία και φυλακίζουν τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνουν υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένονται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ για όσα χρησιμοποιούνται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση τους στο πλυντήριο ρούχων.

Τιμή 1,69 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 7τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ είναι το τέλειο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και απόδοση, θα μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη και το βρωμιά από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και γρήγορα. Αφήνουν τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα ή υπολείμματα σκόνης. Αγοράστε σήμερα τα Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο σπίτι σας!
Τιμή 4,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 1lt

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 5,75 €

Luxury κουτί ζαχαροπλαστείου με παράθυρο κορμού 31x15x10cm 10kg

Το Luxury κουτί ζαχαροπλαστείου με παράθυρο κορμού 31x15x10cm 10kg από την εταιρία Luxury είναι η τέλεια επιλογή για να προσφέρετε τα γλυκά σας με στυλ και κομψότητα. Με προσεγμένο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το κουτί θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει τα γλυκά σας να φαίνονται ακόμα πιο ελκυστικά. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την πολυτέλεια και το στυλ που προσφέρει το Luxury κουτί ζαχαροπλαστείου.
Τιμή 19,31 €