• Wettex classic σπογγοπετσέτα No3 Wettex - 1
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No3 Wettex - 2
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No3 Wettex - 1
  • Wettex classic σπογγοπετσέτα No3 Wettex - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςWettex

Wettex classic σπογγοπετσέτα No3

Σπογγοπετσέτα έξτρα απορροφητική που απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας).

Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Η συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο με διαστάσεις 26,5x25cm

12444
5201815153300
1,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
70% κυτταρίνη, 30% βαμβάκι.
Οδηγίες Χρήσης
Ξεπλύνετε πολύ καλά με ζεστό νερό πριν από κάθε χρήση.
Μπορείτε να την πλύνετε στο πλυντήριο ρούχων ή πιάτων στους 60 °C.
Απλώστε την σπογγοπετσέτα να στεγνώσει σε εξωτερικό (ιδανικά) χώρο.

Δυνατότητα κομποστοποίησης. Μπορεί να τοποθετηθεί στους καφέ κάδους κομποστοποιήσης.
Οδηγίες Προφύλαξης
Συνίσταται να μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη, λευκαντικό ή μαλακτικό ειδικά σε περίπτωση που θέλετε να την κομποστοποιήσετε.
Ειδικά Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Διαστάσεις: 26,5x25cm
Στοιχεία Προμηθευτή
FHP ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Αχαρνών 36, 145 61 Κηφισιά - Τηλ: από σταθερό 800 500 2580, Email: info.gr@fhp-ww.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Swiffer duster ανταλλακτικά 15τεμ

Τα Swiffer duster ανταλλακτικά 15τεμ της εταιρίας Swiffer είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα ανταλλακτικά Swiffer duster θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα μικροσωματίδια με ευκολία και γρήγορα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 9,66 €

Lux ρολό απορροφητικό γαλάζιο 14m x 32cm

Σπογγοπετσέτα σε μπλε χρώμα της εταιρείας Lux, κατάλληλη για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Η σπογγοπετσέτα είναι ιδιαίτερα απαλή, ανθεκτική στην καθημερινή της χρήση, ενώ διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στην καθημερινή της χρήση καθώς μπορεί να πλυθεί στο χέρι και να στεγνώσει με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Πλάτος: 32εκ.

Τιμή 8,87 €

Lux ρολό απορροφητικό πράσινο 14m x 32cm

Σπογγοπετσέτα σε πράσινο χρώμα της εταιρείας Lux, κατάλληλη για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Η σπογγοπετσέτα είναι ιδιαίτερα απαλή, ανθεκτική στην καθημερινή της χρήση, ενώ διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στην καθημερινή της χρήση καθώς μπορεί να πλυθεί στο χέρι και να στεγνώσει με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Πλάτος: 32εκ.

Τιμή 8,87 €

Wettex classic σπογγοπετσέτα No2

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo2 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Τιμή 1,27 €

Cisne ρολό απορροφητικό πορτοκαλί 14m

Ανανεωτικό, φρέσκο, μοναδικό. Το ρολό απορροφητικό Cisne σε χρώμα πορτοκαλί 14m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την μεγάλη διάρκεια ζωής του, το Cisne ρολό απορροφητικό θα κάνει τις καθημερινές σας εργασίες ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη του!
Τιμή 10,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη πλαστικό μεγάλο 2τεμ

Αναζητάτε τον τέλειο τρόπο για να καθαρίσετε το νερό σας; Το Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη πλαστικό μεγάλο 2τεμ είναι η ιδανική λύση! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, αυτό το φίλτρο θα σας παρέχει καθαρό και ασφαλές νερό για κάθε χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη τώρα και απολαύστε κρυστάλλινα καθαρό νερό κάθε μέρα!
Τιμή 0,43 €

Barilla farfalle No65 500gr

Τα μακαρόνια Barilla Φιογκάκια φτιάχνονται από ένα φύλλο ζύμης που κόβεται σε τετραγωνάκια και "τσιμπιέται" στο κέντρο η οποία ξαφνιάζει τον ουρανίσκο, μέσω της διαφορετικής υφής του πιο χοντρού κεντρικού τμήματος και των δύο άκρων.

Τιμή 1,24 €

Κόφτης λαχανικών με προστασία κοπής

Ανακαλύψτε τον κόφτη λαχανικών με προστασία κοπής και απολαύστε εύκολη και γρήγορη προετοιμασία των φαγητών σας. Με ασφαλή μηχανισμό κοπής και εργονομική λαβή, αυτός ο κόφτης θα σας βοηθήσει να κόψετε τα λαχανικά σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέλειο εργαλείο κουζίνας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας μαγειρική!
Τιμή 3,66 €

Tabasco σως κόκκινης πιπεριάς 60ml

Το 1868, ο Edmund McIlhenny ανακάτεψε την προσωπική τπυ συνταγή για σάλτσα πιπεριάς με τρία φυσικά συστατικά: πλήρως ώριμες κόκκινες πιπεριές, αλάτι από το νησί Avery, στη Λουιζιάνα και υψηλής ποιότητας αποσταγμένο ξίδι. Η γεύση της συνταγής McIlhenny δεν θα μπορούσε να ξεπεραστεί, και σήμερα η TABASCO Original κόκκινη σάλτσα εξακολουθεί να γίνεται με τον ίδιο ουσιαστικά τρόπο.

Τιμή 3,61 €