• Multy σπογκοπετσέτα ozofine νο2 Multy - 1
  • Multy σπογκοπετσέτα ozofine νο2 Multy - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMulty

Multy σπογκοπετσέτα ozofine νο2

Η σπογκοπετσέτα ozofine νο2 της εταιρίας Multy είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά της, η σπογκοπετσέτα Multy σας βοηθάει να καθαρίζετε γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες στο σπίτι σας. Αποκτήστε τώρα τη σπογκοπετσέτα ozofine νο2 της Multy και απολαύστε άριστα αποτελέσματα με κάθε καθαρισμό!
21263
8710648900441
0,52 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Swiffer duster kit μαγικό φτερό με 5 ανταλλακτικά

Το Swiffer Duster Kit είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Με τα 5 ανταλλακτικά που περιλαμβάνονται, μπορείτε να αφαιρέσετε τη σκόνη και τις τρίχες από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με μια απλή κίνηση. Ξεχάστε τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμοών και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα του Swiffer Duster Kit σήμερα!
Τιμή 5,09 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Μαγνητίζουν και παγιδεύουν τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με ένα παραδοσιακό πανί ξεσκονίσματος.

Τιμή 3,40 €

Wettex classic σπογγοπετσέτα No3

Σπογγοπετσέτα έξτρα απορροφητική που απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας).

Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Η συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο με διαστάσεις 26,5x25cm

Τιμή 1,58 €

Lux ρολό απορροφητικό κίτρινο 14m x 32cm

Σπογγοπετσέτα σε κίτρινο χρώμα της εταιρείας Lux, κατάλληλη για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Η σπογγοπετσέτα είναι ιδιαίτερα απαλή, ανθεκτική στην καθημερινή της χρήση, ενώ διαθέτει υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη άνεση στην καθημερινή της χρήση καθώς μπορεί να πλυθεί στο χέρι και να στεγνώσει με μεγάλη ευκολία.

Διαστάσεις:

Πλάτος: 32εκ.

Τιμή 8,87 €

Cisne πανί μικροϊνών για τζάμια κρύσταλλα 38x40cm

Οικολογικό πανί πολλών χρήσεων που εφαρμόζεται νωπό για καθάρισμα και ξεσκόνισμα επιφανειών (έπιπλα, τζάμια, κρύσταλλα κτλ.) και δεν χρειάζεται η χρήση χημικών. Με σύνθεση 80% πολυεστέρας και 20% πολυαμίδη

Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Mastiqua ανθρακούχο νερό με μαστίχα & βύσσινο 330ml

Ανθρακούχο μαστιχόνερο με βύσσινο.

Είναι νέο και είναι πραγματικά ωραίο. Το Mastiqua είναι ένα φυσικό ανθρακούχο νερό με βάση το μαστιχόνερο. Συγκεκριμένα, το νερό αυτό είναι η συνέχεια μιας παράδοσης, που κρατάει αιώνες, που ταξιδεύει στο χωροχρόνο της ανατολικής Μεσογείου και στους πολιτισμούς της, και σχετίζεται με την ένωση της μαστίχας με το ανθρακούχο νερό. 

Η μαστίχα δίνει το άρωμα και τη φρεσκάδα της στο ανθρακούχο νερό, μπαίνει σ' ένα υπέροχο μπουκάλι, έχει υπέροχη γεύση, χωνευτικές ιδιότητες, συνοδεύει τέλεια τον καφέ μας και, φυσικά, μπορεί να αποτελέσει ένα “εναλλακτικό” ποτό.

Τιμή 1,66 €

Kellogg's δημητριακά all bran fibre plus 375gr

Η Kellogg's all bran fibre plus 375gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε ισχυρή δόση φυτικών ινών στη διατροφή σας. Με μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει τη γεύση με την υγεία, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργεια και την ευεξία σας καθημερινά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 4,05 €

Nescafe dolce gusto espresso intenso κάψουλες 16τεμ

Καφές με έντονο καβούρδισμα και ένταση 11. Ένας μαγευτικός συνδυασμός απο ποικιλίες Arabica και Robusta, που προέρχονται από Αιθιοπία, Κολομβία και Βιετνάμ, και χαρακτηρίζεται από νότες γλυκών αποξηραμένων φρούτων, με γλυκόριζα και πιπέρι.

Τιμή 7,09 €

Παλίρροια φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού 280gr

Φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού Paliria. Μια βελούδινη, απολαυστική «μους» φάβας, που είναι καλά δουλεμένη με ξερά κρεμμυδάκια και η οποία σερβίρεται συνήθως με επιπλέον φέτες κρεμμυδιού, παρθένο ελαιόλαδο και κάπαρη.

Τιμή 2,53 €

Primo ταινία διπλής όψης 38mm x 5m

Η Primo ταινία διπλής όψης 38mm x 5m είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσετε τα πάντα στη θέση τους. Με την αξιοπιστία και την αντοχή της Primo, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στην ποιότητα της Primo ταινίας διπλής όψης και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που προσφέρει.
Τιμή 0,62 €