• Swiffer duster ανταλλακτικά 8τεμ
  • Swiffer duster ανταλλακτικά 8τεμ
  • Swiffer duster ανταλλακτικά 8τεμ
  • Swiffer duster ανταλλακτικά 8τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSwiffer

Swiffer duster ανταλλακτικά 8τεμ

Ανταλλακτικό φτερό ξεσκονίσματος Swiffer με πυκνές, ευέλικτες ίνες που μαγνητίζουν τη σκόνη και τις τρίχες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις στεγνές επιφάνειες χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Ιδανικό για το καθάρισμα των τριχών των κατοικίδιων.

47716
8001841935089
5,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Μαγνητίζουν και παγιδεύουν τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με ένα παραδοσιακό πανί ξεσκονίσματος.

Τιμή 3,40 €

Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 10τεμ

Τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα είναι διαθέσιμα σε συσκευασία 10 τεμαχίων. Αυτά τα πανάκια είναι σχεδιασμένα ειδικά για τον καθαρισμό του δαπέδου και προσφέρουν αποτελεσματική αφαίρεση της βρωμιάς και των λεκέδων. Είναι εύκολα στη χρήση και αφήνουν το πάτωμα σας λαμπερό και καθαρό.
Τιμή 4,50 €

Clean home πετσέτες μικροϊνών colors 30x30cm 4τεμ

Ανανεώστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με τις πετσέτες microfibre Clean home! Απαλές στην αφή και απορροφητικές, οι πετσέτες αυτές είναι ιδανικές για κάθε χρήση. Με πολύχρωμα σχέδια και πρακτικό μέγεθος 30x30cm, θα δώσουν μια ανανεωμένη αίσθηση στο μπάνιο σας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 4 τεμαχίων και απολαύστε την ποιότητα των πετσετών Clean home!
Τιμή 1,05 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια XXL 11cm 16τεμ

Τα πανάκια Swiffer μαγνητίζουν και παγιδεύουν 3Χ περισσότερη σκόνη και τρίχες από το πάτωμα σε σύγκριση με μία παραδοσιακή σκούπα, χάρη στην ειδική σχεδίασή τους και την ηλεκτροστατική τους δράση. Με την ειδικά περιστρεφόμενη κεφαλή Swiffer 360° μπορείτε να καθαρίσετε παντού, ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη. Η σκούπα Swiffer μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιφάνειες από ξύλο, πλακάκι ή από βινύλιο.

Τιμή 7,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Quanto μαλακτικό σίφνος 5lt Quanto - 1 Quanto μαλακτικό σίφνος 5lt Quanto - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Quanto μαλακτικό σίφνος 5lt

Το Quanto μαλακτικό σίφνος 5lt της εταιρίας Quanto είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυρά που θέλει την απόλυτη φρεσκάδα και λάμψη στα πιάτα της. Με την μοναδική του σύνθεση, το Quanto μαλακτικό σίφνος απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε το Quanto μαλακτικό σίφνος τϋρα να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία πλύσης πιάτων!
Κανονική τιμή 8,53 € Τιμή 8,04 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Sisinni protein rich 23% αμυγδαλόκρεμα 320gr

Η αμυγδαλόκρεμα Sisinni protein rich 23% είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Με 23% πρωτεΐνης, αυτή η κρέμα αμυγδάλου προσφέρει μια εξαιρετική πηγή ενέργειας και θρεπτικών ουσιών. Απολαύστε την μόνη της ή προσθέστε την σε φρούτα, δημητριακά ή γιαούρτι για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κρατήσει ενεργούς και ικανοποιημένους όλη την ημέρα. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση και την υψη
Τιμή 4,19 €

Alufix σακούλες απορριμμάτων με άρωμα ωκεανού 53x71cm 40lt 10τεμ

Οι Alufix σακούλες απορριμμάτων με άρωμα ωκεανού 53x71cm 40lt 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Alufix, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και οργανωμένο. Η ευχάριστη μυρωδιά του ωκεανού θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας σε κάθε χώρο. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τώρα τις Alufix σακούλες απορριμμάτων για ένα καθαρότερο και πιο οργανωμένο σπίτι!
Τιμή 0,63 €