• Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ Energy - 1
  • Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ Energy - 2
  • Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ Energy - 3
  • Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ Energy - 4
  • Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ Energy - 5
  • Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ Energy - 6
  • Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ Energy - 1
  • Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ Energy - 2
  • Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ Energy - 3
  • Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ Energy - 4
  • Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ Energy - 5
  • Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ Energy - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEnergy

Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ

Η Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη καθαριότητας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και απορροφητικότητα, θα αισθανθείτε τη διαφορά από την πρώτη στιγμή που τη χρησιμοποιήσετε. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τώρα το Energy σπογγοπετσέτα υγρή 3τεμ για να έχετε πάντα την απόλυτη φρεσκάδα και καθαριότητα που χρειάζεστε.
15129
5203692220168
1,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne premium πανί μικροϊνών για τα τζάμια 38x40cm

Πανάκι καθαρισμού με μικροΐνες σε μπλε χρώμα της εταιρείας Cisne, κατάλληλο για τον καθαρισμό των τζαμιών και των γυάλινων επιφανειών. Το πανάκι μικροϊνών μαζεύει με ευκολία και φυλακίζει τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνει υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένεται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιείται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση του στο πλυντήριο ρούχων.

Διαστάσεις:

Μήκος: 38εκ.

Πλάτος: 40εκ.

Τιμή 1,85 €

Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 10τεμ

Τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα είναι διαθέσιμα σε συσκευασία 10 τεμαχίων. Αυτά τα πανάκια είναι σχεδιασμένα ειδικά για τον καθαρισμό του δαπέδου και προσφέρουν αποτελεσματική αφαίρεση της βρωμιάς και των λεκέδων. Είναι εύκολα στη χρήση και αφήνουν το πάτωμα σας λαμπερό και καθαρό.
Τιμή 4,50 €

Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 8τεμ

Η πετσέτα μικροϊνών Vileda Colors καθαρίζει εξαιρετικά καλά χάρη της υψηλής ποιότητας μικροϊνών που διαθέτει. Έξτρα απορροφητική. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο ή στο χέρι έως τους 60° βαθμούς..

Τιμή 9,03 €

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για παρκέ 18τεμ είναι η ιδανική λύση για να κρατήσετε το πάτωμά σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της εταιρίας Swiffer, αυτά τα ανταλλακτικά πανάκια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό του παρκέ σας εύκολα και γρήγορα. Μην αφήνετε τη λάμψη και την αίσθηση φρεσκάδας να χαθούν - αποκτήστε τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας!
Τιμή 4,53 €

Multy ozofine σπογγοπετσέτα νο3f

Η σπογγοπετσέτα Multy ozofine νο3f είναι ο απόλυτος σύμμαχος στον καθαρισμό σας! Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της, κάνει τον καθαρισμό παιχνιδάκι. Ξεχάστε τις άλλες πετσέτες που δεν κάνουν τη δουλειά τους και επενδύστε σε ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε την σήμερα και αφήστε την να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 0,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Pantene σαμπουάν sheer volume για λεπτά & ίσια μαλλιά 360ml

Το Pantene Pro-V Πλούσιος Όγκος καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V για λαμπερά και με υγιή εμφάνιση μαλλιά. Άμεσος όγκος στα λεπτά μαλλιά σας χωρίς να τα βαραίνει.

Τιμή 3,53 €

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων ψιλό 500gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

Τιμή 0,81 €
Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg Roshen - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg. Ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα το Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Κανονική τιμή 5,95 € Τιμή 3,80 €
  • -2,15 €
  • -2,15 €