• ΤΣΑΝΤΑ ΧΑΡΤΙΝΗ 250τεμ. (32x12x41cm) - (ΚΡΑΦΤ ΚΑΦΕ) - (ΣΤΡΙΦΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ)
  • ΤΣΑΝΤΑ ΧΑΡΤΙΝΗ 250τεμ. (32x12x41cm) - (ΚΡΑΦΤ ΚΑΦΕ) - (ΣΤΡΙΦΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ)

ΤΣΑΝΤΑ ΧΑΡΤΙΝΗ 250τεμ. (32x12x41cm) - (ΚΡΑΦΤ ΚΑΦΕ) - (ΣΤΡΙΦΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ)

47784
0004778447784
30,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πιπεριερα τετραγωνη 100ml

Η πιπεριέρα τετράγωνη 100ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα κάθε σύγχρονου μάγειρα. Με το μοντέρνο της σχεδιασμό, αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να προσθέσετε τη γεύση της πιπεριάς στα πιάτα σας με στυλ. Το μικρό της μέγεθος την κάνει ιδανική για την τσέπη σας, ενώ η ποιότητα των υλικών της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα κλικ!
Τιμή 1,24 €

Μακβελ 675gr, σπαγγετι ολικης με βρωμη νο 6 +35% δωρο

Η απόλαυση ενός γεύματος ξεκινάει με τα υλικά που χρησιμοποιούμε. Το Μακβελ 675gr σπαγγέτι ολικής με βρώμη νούμερο 6 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να απολαύσετε ένα υγιεινό και γευστικό γεύμα. Με το 35% δώρο από την εταιρία Μάκβελ, η απόλαυση γίνεται ακόμα πιο προσιτή. Απολαύστε τον συνδυασμό της πλούσιας γεύσης του σπαγγετιού με τα οφέλη της ολικής άλεσης και της βρώμης, και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμ
Τιμή 1,27 €

ΚΕΡΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΤΑΨΑΚΙ 100ml - (ΚΙΤΡΙΝΟ)

Το κερί αποτρίχωσης ταψάκι 100ml σε κίτρινο χρώμα είναι η ιδανική λύση για ένα αποτελεσματικό και γρήγορο αποτρίχωση. Η ειδική του σύνθεση εξασφαλίζει μια ομαλή και απαλή επιδερμίδα, χωρίς ερεθισμούς ή κοκκινίλες. Αποκτήστε τώρα το κερί αποτρίχωσης ταψάκι και απολαύστε μια άνετη και αποτελεσματική διαδικασία αποτρίχωσης στο σπίτι σας!
Τιμή 5,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Vincinni γκοφρετάκια με γάλα & κακάο 250gr

Τα Vincinni γκοφρετάκια με γάλα και κακάο 250γρ είναι ένα νόστιμο και δημοφιλές γλυκό προϊόν. Τα γκοφρετάκια αυτά κατασκευάζονται από την εταιρεία Vincinni και προσφέρουν μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει τη γλυκιά γεύση του γάλακτος και του κακάο με την τραγανή υφή της γκοφρέτας.

Τιμή 1,39 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη κίτρινη 2x1250ml

Προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή της. Η απολυμαντική δράση της, διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων.

Τιμή 4,67 €

Uniglass twist σετ ποτήρια γυάλινα νερού 38cl 3τεμ 91805

Το σετ ποτηριών γυάλινων νερού Uniglass twist είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με χωρητικότητα 38cl και ποιότητα που δεν συγκρίνεται, αυτά τα ποτήρια θα φέρουν μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο ευχάριστη με αυτά τα κομψά ποτήρια γυάλινα νερού.
Τιμή 4,75 €