• Cisne ρολό απορροφητικό 14m
  • Cisne ρολό απορροφητικό 14m
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCisne

Cisne ρολό απορροφητικό 14m

48474
8410347101582
10,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 60τεμ

Τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 60τεμ είναι η ιδανική λύση για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και απόδοση, τα Swiffer ανταλλακτικά πανάκια εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα καθαριότητας χωρίς προσπάθεια. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό σπίτι με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 10,83 €

Multy σπογκοπετσέτα ozofine νο2

Η σπογκοπετσέτα ozofine νο2 της εταιρίας Multy είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά της, η σπογκοπετσέτα Multy σας βοηθάει να καθαρίζετε γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες στο σπίτι σας. Αποκτήστε τώρα τη σπογκοπετσέτα ozofine νο2 της Multy και απολαύστε άριστα αποτελέσματα με κάθε καθαρισμό!
Τιμή 0,52 €
Wettex classic σπογγοπετσέτα No3 Wettex classic σπογγοπετσέτα No3
Περιορισμένη προσφορά!

Wettex classic σπογγοπετσέτα No3

Σπογγοπετσέτα έξτρα απορροφητική που απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας).

Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Η συσκευασία περιέχει 1 τεμάχιο με διαστάσεις 26,5x25cm

Κανονική τιμή 1,58 € Τιμή 1,27 €
  • -0,31 €
  • -0,31 €

Cisne πανί μικροϊνών για τζάμια κρύσταλλα 38x40cm

Οικολογικό πανί πολλών χρήσεων που εφαρμόζεται νωπό για καθάρισμα και ξεσκόνισμα επιφανειών (έπιπλα, τζάμια, κρύσταλλα κτλ.) και δεν χρειάζεται η χρήση χημικών. Με σύνθεση 80% πολυεστέρας και 20% πολυαμίδη

Τιμή 1,85 €

Wettex πανάκια 3τεμ

Τα Wettex πανάκια 3τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά τους, τα Wettex πανάκια κάνουν τον καθαρισμό εύκολο και γρήγορο. Αποχαιρετήστε τις λεκέδες και τη βρωμιά με αυτά τα πανάκια που διαρκούν. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα Wettex πανάκια τώρα!
Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Cheetos γαριδάκια lotto με τυρί 60gr

Τα Cheetos Lotto 60gr είναι η τέλεια συντροφιά για κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, σίγουρα θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα Cheetos Lotto 60gr και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων.
Τιμή 1,15 €

Famiglia fusilli τριβελάκι 500gr

Μακαρόνια τριβελάκι απο την εταιρία Famiglia, φτιαγμένα από 100% ελληνικά στάρια. Κατάλληλα για διάφορες συνταγές, από τις πιο απλές έως και τις πιο πρωτότυπες.

Τιμή 0,81 €

Bounty ρόφημα σοκολάτας 350ml

Το απόλυτο απόλαυσης ρόφημα σοκολάτας Bounty 350ml! Απολαύστε την πλούσια γεύση της σοκολάτας Bounty σε κάθε γουλιά. Ένα απαραίτητο καλοκαιρινό απόλαυσης που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της γλυκιάς απόλαυσης. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της Bounty!
Τιμή 2,13 €

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη κλασική 2lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 2,16 €