Ζάχαρη - Προϊόντα ζαχαροπλαστικής

Ενεργά φίλτρα

Alsa βανιλέτα σε φακελάκια 6x7,5gr

Η Alsa βανιλέτα σε φακελάκια 6x7,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια γλυκιά νότα στις αγαπημένες σας συνταγές. Με τη μοναδική της γεύση, θα κάνει τα γλυκά σας ακόμα πιο απολαυστικά. Απολαύστε την Alsa βανιλέτα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και αρώματα.
Τιμή 0,68 €

Arion food ζάχαρη άχνη 5kg

Η Arion Food ζάχαρη άχνη 5kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για την μαγειρική τους. Με τη ζάχαρη άχνη της Arion Food, μπορείτε να προσθέσετε γλύκα σε κάθε γλυκό σας δημιουργία με έναν μοναδικό τρόπο. Αφήστε την ποιότητα της Arion Food να σας καθοδηγήσει σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια.
Τιμή 14,57 €

Bonomi σαβαγιάρ 200gr

Το Bonomi σαβαγιάρ 200gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με την απίστευτη γεύση του. Με φρέσκα υλικά και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, το Bonomi σαβαγιάρ 200gr θα σας προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση που σας αξίζει!
Τιμή 3,06 €

Bonomi σφολιατίνια με γλάσο 135gr

Τα Bonomi σφολιατίνια με γλάσο 135gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε σε ένα γλυκό ονειροπόλο κήπο. Με την τραγανή υφή του σφολιατίνι και το γεμάτο γλάσο, αυτά τα νόστιμα γλυκά θα σας κάνουν να θέλετε να τα απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα Bonomi σφολιατίνια με γλάσο 135gr σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 1,16 €

Bonomi σφολιατίνια με ζάχαρη 135gr

Το Bonomi σφολιατίνι με ζάχαρη 135gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το καθημερινό σας σνακ. Με την τραγανή υφή του σφολιατίνι και την γλυκιά γεύση της ζάχαρης, θα σας κάνει να ανακαλύψετε ξανά τη χαρά του γλυκού. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την εταιρία Bonomi.
Τιμή 1,16 €

Bonomi σφολιατίνια με ζάχαρη 200gr

Τα Bonomi σφολιατίνια με ζάχαρη 200gr της εταιρίας Bonomi είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε σε ένα γαλλικό πατισερί. Με την τραγανή υφή του φύλλου σφολιάτας και τη γλυκιά γέμιση ζάχαρης, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα Bonomi σφολιατίνια με ζάχαρη και αφήστε τη γεύση τους να σας ταξιδέψει!
Τιμή 3,08 €

Canderel original sticks 500τεμ

Η ζαχαρίνη Canderel σε στικς είναι γλυκαντικό ιδανικό να προστεθεί σε ροφήματα, συνταγές αλλά και για όσους θέλουν να περιορίσουν τη ζάχαρη. Κάθε φακελάκι αντιστοιχεί σε ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.

Τιμή 12,96 €

Canderel original δισκία 105τεμ

Απολαύστε το αγαπημένο σας Canderel τώρα με ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ που επιτρέπει το ψήσιμο και δίνει στα παρασκευάσματά σας υπέροχη, γλυκιά γεύση και λιγότερες θερμίδες από τη ζάχαρη. Το Canderel είναι ιδανικό γλυκαντικό για όσους θέλουν να περιορίσουν τη ζάχαρη χωρίς όμως να στερηθούν τη γλυκιά γεύση. Χρησιμοποιείστε το Canderel και στη ζαχαροπλαστική.

Τιμή 1,98 €

Canderel original σκόνη 40gr

Η ζαχαρίνη Canderel σε σκόνη είναι γλυκαντικό ιδανικό να προστεθεί σε ροφήματα, συνταγές αλλά και για όσους θέλουν να περιορίσουν τη ζάχαρη. Κάθε κουταλάκι σκόνης αντιστοιχεί σε ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.

Τιμή 1,16 €

Canderel γλυκαντικό σε ταμπλέτες 120τεμ

Απολαύστε το αγαπημένο σας Canderel τώρα με ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ που επιτρέπει το ψήσιμο και δίνει στα παρασκευάσματά σας υπέροχη, γλυκιά γεύση και λιγότερες θερμίδες από τη ζάχαρη. Το Canderel είναι ιδανικό γλυκαντικό για όσους θέλουν να περιορίσουν τη ζάχαρη χωρίς όμως να στερηθούν τη γλυκιά γεύση. Χρησιμοποιείστε το Canderel και στη ζαχαροπλαστική.

Τιμή 3,82 €

Canderel γλυκαντικό σε ταμπλέτες 360τεμ

Απολαύστε το αγαπημένο σας Canderel τώρα με ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ που επιτρέπει το ψήσιμο και δίνει στα παρασκευάσματά σας υπέροχη, γλυκιά γεύση και λιγότερες θερμίδες από τη ζάχαρη. Το Canderel είναι ιδανικό γλυκαντικό για όσους θέλουν να περιορίσουν τη ζάχαρη χωρίς όμως να στερηθούν τη γλυκιά γεύση. Χρησιμοποιείστε το Canderel και στη ζαχαροπλαστική.

Τιμή 9,18 €

Canderel στέβια sticks 130τεμ

Δεν χρειάζεται πλέον να αγχώνεστε για τη δοσολογία. Τα Canderel® Stevia Sticks έχουν φροντίσει για εσάς, αφού κάθε Stevia Φακελάκι χαρίζει στα ροφήματά σας γλυκιά γεύση αντίστοιχη της ζάχαρης, χάρη στα εκχυλίσματα από το φυτό Stevia που συνδυάζονται αρμονικά με την απαλή γλυκύτητα της σουκραλόζης, προσφέροντας μια μοναδική γλυκιά εμπειρία χωρίς θερμίδες.

Τιμή 8,89 €

Canderel στέβια ταμπλέτες 120τεμ

Η στέβια της εταιρείας Canderel σε δισκία, προέρχεται από τα φύλλα του φυτού στέβια και χρησιμοποιείται ως εναλλακτική γλυκαντική ουσία. Έχει πολλαπλάσια γλυκύτητα από τη ζάχαρη και ελάχιστες θερμίδες, για αυτό είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να μειώσουν ή να διατηρήσουν το βάρος τους. Χαρακτηρίζεται από καλή σταθερότητα σε χαμηλές αλλά και υψηλές θερμοκρασίες, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο μαγείρεμα όσο και το ψήσιμο. Παράλληλα, παρουσιάζει καλή διαλυτότητα και για αυτό χρησιμοποιείται ως επιτραπέζιο γλυκαντικό.

Τιμή 4,41 €

Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg

Το Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις γλυκά χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Με την φυσική γλυκύτητα της στέβιας, αυτό το προϊόν θα σου προσφέρει γεύση χωρίς την προσθήκη περιττών θερμίδων. Απόλαυσε τη γεύση των γλυκών χωρίς ενοχές με το Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg!
Τιμή 21,46 €

Deligios γλυκαντικό με στέβια 300gr

Το Deligios γλυκαντικό με στέβια 300gr είναι το τέλειο προϊόν για εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε γλυκά χωρίς την πρόσθετη ζάχαρη. Με την φυσική γλυκύτητα της στέβια, αυτό το προϊόν θα σας χαρίσει μια γλυκιά γεύση χωρίς να προσθέτει άχρηστες θερμίδες. Απολαύστε το Deligios γλυκαντικό με στέβια 300gr και απολαύστε την γεύση του χωρίς ενοχές.
Τιμή 8,31 €

Deligios γλυκαντικό με στέβια σε sticks 100τεμ

Το Deligios γλυκαντικό με στέβια σε sticks 100τεμ της εταιρίας Deligios είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γλυκαντική γεύση χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Με την εξαιρετική ποιότητα και γεύση της Deligios, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την ευχάριστη γεύση της στέβιας. Απολαύστε το κάθε stick όπου και αν βρίσκεστε, για γλυκές στιγμές χωρίς τύψεις.
Τιμή 8,52 €

Deligios γλυκαντικό με στέβια σε sticks 20τεμ

Το Deligios γλυκαντικό με στέβια σε sticks 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να γλυκάνετε τον καφέ σας χωρίς να προσθέτετε περιττές θερμίδες. Με την φυσική γλυκύτητα της στέβιας, απολαμβάνετε τη γεύση του γλυκαντικού χωρίς να ανησυχείτε για την υγεία σας. Αποκτήστε τα Deligios sticks με στέβια σήμερα και ανακαλύψτε τον απόλυτο τρόπο για γλυκαντικά χωρίς ενοχές.
Τιμή 2,57 €

Ello ermol κρέμα σαντιγύς 250gr

Η σαντιγί Ermol Creamy από άπαχο γάλα, χωρίς ζάχαρη και χωρίς συντηρητικά είναι κατάλληλη τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη μαγειρική, καθώς χρησιμοποιείται όπου και όπως η κρέμα γάλακτος. Παραμένει αφράτη και με πλούσια γεύση.

Τιμή 2,19 €

Evergreen ζάχαρη καρύδας βιολογικό 250gr

Η ζάχαρη καρύδας της εταιρείας Evergreen Organics σε κρυσταλλική μορφή, προέρχεται από τα άνθη του φοινικόδεντρου, έχει καφέ χρώμα που μοιάζει με την ακατέργαστη ζάχαρη, αλλά οι κόκκοι της είναι συνήθως μικρότεροι σε μέγεθος. Έχει απαλή καραμελωμένη γεύση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ίδια ποσότητα με τη ζάχαρη. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα, όπως κάλιο, χαλκό και ψευδάργυρο. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Τιμή 2,67 €

Geflor ανθόνερο 270ml

Το Geflor ανθόνερο 270ml είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για τη φροντίδα και την προστασία των φυτών και των λουλουδιών στον κήπο. Περιέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην ανάπτυξη και την ενίσχυση των φυτών, καθώς και στην πρόληψη ασθενειών και επιβλαβών εντόμων. Το Geflor ανθόνερο παρέχει την απαραίτητη φροντίδα για έναν υγιή και όμορφο κήπο.

Γνήσιο απόσταγμα χωρίς συντηρητικά από εκχύλισμα εσπεριδοειδών . Κατάλληλο για γλυκίσματα και τρόφιμα.

Τιμή 2,18 €

Geflor ροδόνερο 270ml

Ροδόνερο της εταιρίας Lanova, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Το ροδόνερο, το απόσταγμα του άνθους του τριανταφύλλου, χρησιμοποιείται κυρίως σε γλυκές συνταγές εξ Ανατολής, όπως στο λουκούμι και στον μπακλαβά, αλλά μπορεί άνετα να προστεθεί σε κέικ, κουλουράκια, πουτίγκες ρυζιού και στο παγωτό, σε μικρές όμως ποσότητες, γιατί έχει έντονο άρωμα και γεύση.

Διατίθεται σε συσκευασία των 270ml.

Τιμή 2,18 €

Gelita gelatine ζελατίνη 12 φύλλα 20gr

Η Gelita gelatine ζελατίνη 12 φύλλα 20gr της εταιρίας Gelita είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας συστατικά για τις γλυκές δημιουργίες τους. Με τη μοναδική της σύνθεση και την εξαιρετική διαλυτότητα, η Gelita gelatine ζελατίνη εξασφαλίζει τέλεια υφή και γεύση σε κάθε εφαρμογή. Ανακαλύψτε την τώρα και δώστε στις δημιουργίες σας τον απαραίτητο τελειωμένο χαρακτήρα που θα κάνει τους πάντες να τις λατρέψουν.
Τιμή 1,51 €

Hai σιρόπι γλυκόζης 400gr

Το Hai σιρόπι γλυκόζης 400gr της εταιρίας Χαϊτογλου είναι το απόλυτο γλυκόξινο απόλαυσης που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για γλυκά. Με την απαλή του υφή και την εκλεπτυσμένη γεύση του, το Hai σιρόπι γλυκόζης είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε γλυκό δημιουργία σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 2,95 €

Imperial ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg

Η Imperial ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη λεία, λευκή υφή της και τη γλυκιά γεύση της, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Απολαύστε την σε γλυκά, γλυκά γλυκά ή ακόμα και σε αλμυρές συνταγές για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα την Imperial ζάχαρη και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 1,31 €

Johnsof άρωμα βανίλιας 28ml

Αφεθείτε στη γοητεία της βανίλιας με το απαλό και γοητευτικό άρωμα του Johnsof 28ml. Αφήστε την αισθησιακή αρωματική νότα της βανίλιας να σας συνοδεύει κάθε στιγμή της ημέρας, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και αρμονίας. Αποκτήστε το Johnsof τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία άρωματος που θα σας συναρπάσει!
Τιμή 1,79 €

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml

Η Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε ένταση και λάμψη στις δημιουργίες σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ευκολία στη χρήση του, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε το εμπνευσμένο σας σχεδιασμό! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά γλυκά και γλυκές δημιουργίες.
Τιμή 1,79 €

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλε 28ml

Η μπλε απόχρωση του Johnsof χρώματος ζαχαροπλαστικής 28ml θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στις δημιουργίες σας. Αναβαθμίστε τα γλυκά σας με αυτό το εκθαμβωτικό χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα μοναδικό έργο τέχνης με το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλε 28ml!
Τιμή 1,79 €

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml

Το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml είναι ένα προϊόν που θα φωτίσει τις δημιουργίες σας με το λαμπερό του χρώμα. Με μια μόνο κίνηση, μπορείτε να δώσετε ένα μοναδικό στυλ στα γλυκά σας και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αποκτήστε το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml τώρα και αναδείξτε τις δημιουργικές ικανότητές σας!
Τιμή 1,79 €

Mac magic κρέμα κακάο στιγμής με γεύση φουντούκι 156gr

Η Mac Magic κρέμα κακάο στιγμής με γεύση φουντούκι 156gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση ανά πάσα στιγμή. Με την πλούσια γεύση του κακάο και το αρωματικό φουντούκι, αυτή η κρέμα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές γεύσης και απόλαυσης.
Τιμή 2,54 €

Mama mia ζάχαρη καστανή 1kg

Η ζάχαρη καστανή 1kg της εταιρίας Mama Mia είναι το ιδανικό συστατικό για τις αγαπημένες σας συνταγές γλυκών. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να προσθέσετε αυτή τη ζάχαρη σε κάθε γλυκό που φτιάχνετε. Αποκτήστε τη ζάχαρη καστανή Mama Mia τώρα και απολαύστε μοναδικές γεύσεις που θα κλέψουν τις καρδιές κάθε λάτρη των γλυκών!
Τιμή 1,90 €

Mamma Greca καστανή ζάχαρη 1kg

Η καστανή ζάχαρη της εταιρείας Mama Greca σε σκόνη, αποτελείται από κρυστάλλους ζάχαρης και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μελάσα. Eίναι πιο αρωματική και έχει ελαφρώς μεγαλύτερο κόκκο από τη λευκή, για αυτό χρειαζεται περισσοτερο χρονο για να διαλυθει σε ροφήματα και γλυκά. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κάποια θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο και φυλλικό οξύ, ενώ Θερμιδικά αποδίδει τις ίδιες θερμίδες με τη λευκή.

Τιμή 1,82 €

Mamma Greca καστανή ζάχαρη 500gr

Η καστανή ζάχαρη της εταιρείας Mamma Greca σε κρυσταλλική μορφή, αποτελείται από κρυστάλλους ζάχαρης και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μελάσα. Eίναι πιο αρωματική και έχει ελαφρώς μεγαλύτερο κόκκο από τη λευκή, για αυτό χρειαζεται περισσοτερο χρονο για να διαλυθει σε ροφήματα και γλυκά. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κάποια θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο και φυλλικό οξύ, ενώ Θερμιδικά αποδίδει τις ίδιες θερμίδες με τη λευκή.

Τιμή 1,07 €

Minos art & deco dark κεράσι ζαχαρόπηκτο 150gr

Με το Minos art & deco dark κεράσι ζαχαρόπηκτο 150gr της εταιρίας Minos, θα ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κατακτήσει από την πρώτη μπουκιά. Η πλούσια γεύση του κερασιού συνδυάζεται με την γλυκιά νότα του ζαχαροπηκτού, δημιουργώντας ένα απόλυτα εθιστικό γλυκό που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα, για μια αξέχαστη γαστρονομική στιγμή.
Τιμή 3,57 €

Minos art & deco dark τρούφα 500gr

Η Minos art & deco dark τρούφα 500gr είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την εκλεπτυσμένη γεύση της. Απολαύστε αυτή την πλούσια γεύση τρούφας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Με τη Minos art & deco dark τρούφα 500gr, κάθε δάγκωμα είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.
Τιμή 6,99 €

Minos art & deco κας κας 500gr

Η Minos art & deco κας κας 500gr είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν ποιότητα και στυλ στο σπίτι τους. Με μοναδικό design και υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το προϊόν θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας σε κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα απόλυτα μοναδικό κομμάτι!
Τιμή 7,26 €

Minos μπισκότα σαβαγιάρ ιταλικού τύπου 200gr

Τα Minos μπισκότα σαβαγιάρ ιταλικού τύπου 200gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση που θα σας ταξιδέψει στην Ιταλία. Με την πλούσια γεύση και την τραγανή υφή τους, αυτά τα μπισκότα θα σας καταπλήξουν με τον μοναδικό τους χαρακτήρα. Απολαύστε τα Minos μπισκότα σαβαγιάρ ιταλικού τύπου 200gr και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε δαγκωνιά.
Τιμή 2,10 €

Minos σφολιατίνια 200gr

Τα Minos σφολιατίνια 200gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Με τη μοναδική τους συνταγή, τα Minos σφολιατίνια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε τα σαν μια λιχουδιά με τον καφέ σας ή χρησιμοποιήστε τα ως γλυκό συνοδευτικό σε κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Minos σφολιατίνια 200gr και να ανακαλύψετε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 2,57 €

Montare d'oro σαντιγύ βανίλιας 250gr

Η Montare d'oro σαντιγύ βανίλιας 250gr είναι η απόλυτη απόλαυση για τον ουρανίσκο σας. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας και την απαλή υφή της σαντιγύ, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε το μόνο του ή προσθέστε το σε καφέ, κέικ ή γλυκά για μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε τώρα τη Montare d'oro σαντιγύ βανίλιας 250gr και ανακαλύψτε τη γεύση της πολυτέλειας!
Τιμή 2,75 €

Morfat σαντιγύ σε μεταλλικό κουτί 250gr

Η Morfat Creamy αποτελείται από άπαχο γάλα, φυτικά λιπαρά και δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα & συντηρητικά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου και η κρέμα γάλακτος, εύκολα και γρήγορα, για την παρασκευή γλυκών αλλά και αλμυρών συνταγών.

Τιμή 2,37 €

Nestle dessert κουβερτούρα γάλακτος 170gr

Η ιδανική κουβερτούρα γάλακτος με φυσικό εκχύλισμα βανίλιας Μαδαγασκάρης που συνδυάζει αρμονικά τις καλύτερες ποικιλίες κακάο με το γάλα για πιο ανάλαφρη σοκολατένια γεύση

Περιέχει 100% βούτυρο του κακάο (χωρίς χρήση επιπλέον φυτικών λιπαρών) για να σας προσφέρει άριστη ποιότητα.

Τιμή 2,04 €

Nestle dessert κουβερτούρα λευκή 180gr

Η λευκή κουβερτούρα Nestle dessert είναι η τέλεια προσθήκη στις γλυκές δημιουργίες σας. Με την απαλή της γεύση και την κρεμώδη υφή, θα κάνει κάθε γλυκό σας ακόμα πιο απολαυστικό. Αποκτήστε τώρα την Nestle dessert κουβερτούρα λευκή 180gr και απογειώστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 2,89 €

Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr

Η Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις γλυκές σας δημιουργίες. Με την υπέροχη γεύση της γάλακτος και την απαλή υφή της, θα κάνει κάθε γλυκό σας ακόμα πιο απολαυστικό. Αποκτήστε τώρα τη Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος και απογειώστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 2,23 €

Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες υγείας 100gr

Η Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες υγείας 100gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε κάθε δόση. Με την υπογραφή της Nestle, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προσφέρετε στον εαυτό σας μια λύση υγιεινή και νόστιμη. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της κουβερτούρας σταγόνες υγείας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα.
Τιμή 2,23 €

Nestle dessert ουβερτούρα υγείας 170gr

Η Nestle dessert ουβερτούρα υγείας 170gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την υψηλή ποιότητα της Nestle και την απίστευτη γεύση της ουβερτούρας, αυτό το προϊόν θα γίνει η αγαπημένη επιλογή σας. Απολαύστε την υγεία και την απόλαυση με κάθε δόση και ανακαλύψτε την τέλεια εμπειρία γεύσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν της Nestle!
Τιμή 2,04 €

Oscar κουβερτούρα γάλακτος 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,63 €

Oscar κουβερτούρα γάλακτος με στέβια 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες. Δεν περιέχει ζάχαρη, που το καθιστά ιδανικό για όσους ακολουθούν μια πιο υγιεινή διατροφή ή θέλουν να φτιάχνουν γλυκά με λιγότερες θερμίδες.

Τιμή 1,84 €

Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr

Η κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες της εταιρείας Oscar αναφέρεται πιθανότατα σε ένα προϊόν σοκολάτας που παρουσιάζεται σε μικρές σταγόνες και έχει γεύση γάλακτος. Αυτή η κουβερτούρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή γλυκών, γαρνιτούρας, παγωτών, κεκάκιων, και πολλών άλλων λιχουδιών.

Τιμή 1,54 €

Oscar κουβερτούρα λευκή σε σταγόνες 100gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,69 €

Oscar κουβερτούρα λευκής σοκολάτας 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,81 €

Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr

Η κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες της εταιρείας Oscar πιθανότατα αναφέρεται σε ένα προϊόν σοκολάτας που είναι διαμορφωμένο για να είναι πιο υγιεινό, πιθανώς μειωμένης ζάχαρης ή με άλλες υγιεινές προσθήκες.

Τιμή 1,54 €

Oscar τρούφα σοκολάτας γάλακτος 100gr

Καφέ διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Oscar, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Τιμή 1,54 €

Ristora ζαχαρίνη light 60τεμ

Η ζαχαρίνη "Ristora Light" 60 τεμάχια πιθανόταν να είναι ένα είδος τεχνητού γλυκαντικού που παράγεται από την εταιρεία Ristora. Η ζαχαρίνη είναι ένα γνωστό τεχνητό γλυκαντικό που χρησιμοποιείται για να προσδώσει γλυκό γεύση σε τρόφιμα και ποτά χωρίς να περιέχει θερμίδες.

Τιμή 1,34 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού