• Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλε 28ml  - 1
  • Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλε 28ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςJohnsof

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλε 28ml

Η μπλε απόχρωση του Johnsof χρώματος ζαχαροπλαστικής 28ml θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στις δημιουργίες σας. Αναβαθμίστε τα γλυκά σας με αυτό το εκθαμβωτικό χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα μοναδικό έργο τέχνης με το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής μπλε 28ml!
26349
5290094004274
1,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ello ermol κρέμα σαντιγύς 250gr

Η σαντιγί Ermol Creamy από άπαχο γάλα, χωρίς ζάχαρη και χωρίς συντηρητικά είναι κατάλληλη τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη μαγειρική, καθώς χρησιμοποιείται όπου και όπως η κρέμα γάλακτος. Παραμένει αφράτη και με πλούσια γεύση.

Τιμή 2,19 €

Γιώτης κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτας στιγμής 200gr

Η πιο αφράτη, νόστιμη και εύκολη crème patisserie χωρίς βράσιμο. Προσθέτετε μόνο γάλα για να παρασκευάσετε: τούρτες, τάρτες, γλυκίσματα με σαβαγιάρ, προφιτερόλ, εκλαίρ ή άλλα γλυκίσματα της αρεσκείας σας.

Τιμή 1,75 €

Γιώτης μίγμα για προφιτερόλ 427gr

Το Γιώτης μίγμα για προφιτερόλ 427gr είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα νόστιμα προφιτερόλ. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή του, θα ενθουσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας. Απολαύστε το μοναδικό αυτό γευστικό ταξίδι με το Γιώτης μίγμα για προφιτερόλ 427gr!
Τιμή 6,83 €

Γιώτης έτοιμο γλάσο 100gr

ETOIMO ΓΛΑΣΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑΟ. Για εύκολη διακόσμηση.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: Για να γλασάρετε το κέικ, την καρυδόπιτα, τις τούρτες σας ή άλλα γλυκίσματα ή παγωτά, για να γλασάρετε κουλουράκια, βουτήματα ή μπισκότα και για να φτιάξετε υπέροχες, εύκολες και γρήγορες συνταγές.

Τιμή 1,62 €

Κορυφαία προϊόντα

Always platinum σερβιέτες super 7τεμ

Οι σερβιέτες Always Platinum έχουν σχεδιαστεί για να είναι απαλές με την επιδερμίδα αποφεύγοντας τους ερεθισμούς.

Χάρη στο τρισδιάστατο προστατευτικό φράγμα LeakGuard προλαμβάνονται οι διαρροές από τα πλαϊνά.

Με τη τεχνολογία OdourLock οι οσμές εξουδετερώνονται αντί να καλύπτονται.

Συνιστώνται για καθημερινή χρήση, για μέτρια ροή.

Τιμή 1,60 €

Agrino ρύζι parboiled bella για σπυρωτό πιλάφι 500gr

Ελληνικό κίτρινο μακρύκοκκο ρύζι που παραμένει πάντα σπυρωτό. Καλλιεργείται στα δέλτα των ποταμών Αλιάκμονα και Αξιού. Είναι προβρασμένο (parboiled) και παίρνει το κιτρινωπό του χρώμα από τον εξωτερικό του φλοιό κατά την επεξεργασία του. Parboiled είναι η μέθοδος υγροθερμικής επεξεργασίας κατά την οποία ο κόκκος ρυζιού εβαπτίζεται σε θερμό νερό και ατμό με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά συστατικά να διαχέονται στο εσωτερικό του κόκκου, ενώ την ίδια στιγμή το ρύζι γίνεται ακόμα πιο νόστιμο και σπυρωτό.

Τιμή 2,55 €

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1000gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1000gr 50τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητα του υλικού του εξασφαλίζουν ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν φρέσκα και απολαυστικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Lux-plast σκεύος pet τώρα!
Τιμή 3,79 €

Klinex υγρό απολυμαντικό καθαριστικό γενικής χρήσης botanictech spray 700ml

Το Klinex Απολυμαντικό Spray Γενικής Χρήσης με τεχνολογία Botanitech είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό spray, με συστατικό καθαρισμού φυσικής προέλευσης. Η σύνθεσή του περιέχει έλαια από τεϊόδεντρο και ευκάλυπτο. Απολυμαίνει από βακτήρια & ιούς*, και προσφέρει έως 24 ώρες προστασία από βακτήρια μετά τη χρήση.

Η σύνθεσή του δεν περιέχει ενεργό χλώριο. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση σε όλο το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων επιφανειών προετοιμασίας τροφίμων, όπως πάγκους κοπής κλπ., καθώς και επιφανειών που έρχονται σε επαφή με παιδιά, όπως καρεκλάκι φαγητού, αλλαξιέρες, κούνια.

*κατά εγκαψιδιωμένων ιών, Murine Norovirus, Αdenovirus, RSV, Feline Coronavirus, Η1Ν1 και SARS-CoV-2, βάσει τεστ ΕΝ14476.

Τιμή 1,78 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού