• Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg  - 1
  • Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg  - 2
  • Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg  - 1
  • Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg  - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDeligios

Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg

Το Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις γλυκά χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Με την φυσική γλυκύτητα της στέβιας, αυτό το προϊόν θα σου προσφέρει γεύση χωρίς την προσθήκη περιττών θερμίδων. Απόλαυσε τη γεύση των γλυκών χωρίς ενοχές με το Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg!
20927
5213004030392
21,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Deligios γλυκαντικό με στέβια σε sticks 20τεμ

Το Deligios γλυκαντικό με στέβια σε sticks 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να γλυκάνετε τον καφέ σας χωρίς να προσθέτετε περιττές θερμίδες. Με την φυσική γλυκύτητα της στέβιας, απολαμβάνετε τη γεύση του γλυκαντικού χωρίς να ανησυχείτε για την υγεία σας. Αποκτήστε τα Deligios sticks με στέβια σήμερα και ανακαλύψτε τον απόλυτο τρόπο για γλυκαντικά χωρίς ενοχές.
Τιμή 2,57 €

Canderel στέβια ταμπλέτες 120τεμ

Η στέβια της εταιρείας Canderel σε δισκία, προέρχεται από τα φύλλα του φυτού στέβια και χρησιμοποιείται ως εναλλακτική γλυκαντική ουσία. Έχει πολλαπλάσια γλυκύτητα από τη ζάχαρη και ελάχιστες θερμίδες, για αυτό είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να μειώσουν ή να διατηρήσουν το βάρος τους. Χαρακτηρίζεται από καλή σταθερότητα σε χαμηλές αλλά και υψηλές θερμοκρασίες, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο μαγείρεμα όσο και το ψήσιμο. Παράλληλα, παρουσιάζει καλή διαλυτότητα και για αυτό χρησιμοποιείται ως επιτραπέζιο γλυκαντικό.

Τιμή 4,41 €

Ζωγράφος slim line green στέβια σε δισκία 55gr

Η Ζωγράφος slim line green στέβια σε δισκία 55gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα γλυκαντικό με χαμηλές θερμίδες. Με την ανεπανάληπτη γεύση της στέβιας και το λεπτό σχήμα των δισκίων, η Ζωγράφος slim line green στέβια θα σας καταπλήξει με την ποιότητά της. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε γλυκές στιγμές χωρίς ενοχές!
Τιμή 3,00 €

Deligios γλυκαντικό με στέβια 300gr

Το Deligios γλυκαντικό με στέβια 300gr είναι το τέλειο προϊόν για εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε γλυκά χωρίς την πρόσθετη ζάχαρη. Με την φυσική γλυκύτητα της στέβια, αυτό το προϊόν θα σας χαρίσει μια γλυκιά γεύση χωρίς να προσθέτει άχρηστες θερμίδες. Απολαύστε το Deligios γλυκαντικό με στέβια 300gr και απολαύστε την γεύση του χωρίς ενοχές.
Τιμή 8,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα charcoal black μέτρια 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα charcoal black μέτρια είναι η τέλεια επιλογή για λαμπερό χαμόγελο! Με τη μοναδική της μαύρη charcoal τεχνολογία, καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια σας και αφαιρεί τους λεκέδες, χαρίζοντάς σας μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που χαμογελάτε. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το λευκό χαμόγελό σας!
Τιμή 1,55 €

Barilla specialta orecchiette 500gr

Η Barilla specialta orecchiette 500gr είναι το τέλειο προϊόν για να απολαύσετε την αγαπημένη σας ιταλική συνταγή στο σπίτι. Με τη μοναδική γεύση και ποιότητα της Barilla, αυτή η παραδοσιακή παστα θα σας μεταφέρει στην καρδιά της Ιταλίας με κάθε δείγμα. Αποκτήστε τώρα τη Barilla specialta orecchiette 500gr και απολαύστε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,84 €

Λεκάνη αχιβάδα πλαστική Νo50 35x14cm 6lt

Η πλαστική λεκάνη αχιβάδα Νο50 35x14cm 6lt είναι ο απαραίτητος σύντροφος στο μπάνιο σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, θα σας προσφέρει άνεση και πρακτικότητα κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην αφήνετε να σας ξεγελάσει η απλότητα της, αυτή η πλαστική λεκάνη είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στον χώρο σας!
Τιμή 1,59 €

Overlay υγρό για μάρμαρα & πλακάκια με σαπούνι 1lt

Το καθαριστικό πατώματος της εταιρείας Overlay, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες των πατωμάτων σας καθαρές. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό

Τιμή 2,24 €