• Canderel original sticks 500τεμ Canderel - 1
  • Canderel original sticks 500τεμ Canderel - 2
  • Canderel original sticks 500τεμ Canderel - 3
  • Canderel original sticks 500τεμ Canderel - 4
  • Canderel original sticks 500τεμ Canderel - 5
  • Canderel original sticks 500τεμ Canderel - 6
  • Canderel original sticks 500τεμ Canderel - 1
  • Canderel original sticks 500τεμ Canderel - 2
  • Canderel original sticks 500τεμ Canderel - 3
  • Canderel original sticks 500τεμ Canderel - 4
  • Canderel original sticks 500τεμ Canderel - 5
  • Canderel original sticks 500τεμ Canderel - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCanderel

Canderel original sticks 500τεμ

Η ζαχαρίνη Canderel σε στικς είναι γλυκαντικό ιδανικό να προστεθεί σε ροφήματα, συνταγές αλλά και για όσους θέλουν να περιορίσουν τη ζάχαρη. Κάθε φακελάκι αντιστοιχεί σε ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.

1673
7640110700952
12,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Έτοιμες δόσεις για κάθε είδους ροφήματα, σε ειδική συσκευασία για επαγγελματική χρήση σε καφέ, εστιατόρια και άλλους χώρους εστίασης, που παρέχουν ευκολία και επιλογές στους πελάτες σας.

ΓΕΥΣΤΙΚΟ

Κάθε stick Canderel® παρέχει την ίδια γλυκιά γεύση με τη ζάχαρη ανά δόση, με μόλις 2 θερμίδες.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ

Σε πρακτική συσκευασία τόσο για εσάς που θέλετε να προσφέρετε το καλύτερο στους πελάτες σας όσο και για τους πελάτες σας που θέλουν να απολαύσουν τον καφέ τους χωρίς συμβιβασμούς.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το Canderel® Original Professional διατίθεται σε συσκευασία των 500 sticks.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Canderel original σκόνη 40gr

Η ζαχαρίνη Canderel σε σκόνη είναι γλυκαντικό ιδανικό να προστεθεί σε ροφήματα, συνταγές αλλά και για όσους θέλουν να περιορίσουν τη ζάχαρη. Κάθε κουταλάκι σκόνης αντιστοιχεί σε ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.

Τιμή 0,72 €

Γιώτης sweet and balance γλυκαντικό με στέβια 40τεμ 80gr

Απολαύστε την γλυκιά γεύση του Γιώτη sweet and balance γλυκαντικού με στέβια 40τεμ 80gr. Μια υγιεινή επιλογή που θα σας γεμίσει με γλυκές στιγμές χωρίς την πρόσθετη ζάχαρη. Απολαύστε το χωρίς ενοχές και απογειώστε τις αισθήσεις σας με κάθε δόση!
Τιμή 4,58 €

Deligios γλυκαντικό με στέβια 300gr

Το Deligios γλυκαντικό με στέβια 300gr είναι το τέλειο προϊόν για εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε γλυκά χωρίς την πρόσθετη ζάχαρη. Με την φυσική γλυκύτητα της στέβια, αυτό το προϊόν θα σας χαρίσει μια γλυκιά γεύση χωρίς να προσθέτει άχρηστες θερμίδες. Απολαύστε το Deligios γλυκαντικό με στέβια 300gr και απολαύστε την γεύση του χωρίς ενοχές.
Τιμή 8,31 €

Canderel γλυκαντικό σε ταμπλέτες 360τεμ

Απολαύστε το αγαπημένο σας Canderel τώρα με ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ που επιτρέπει το ψήσιμο και δίνει στα παρασκευάσματά σας υπέροχη, γλυκιά γεύση και λιγότερες θερμίδες από τη ζάχαρη. Το Canderel είναι ιδανικό γλυκαντικό για όσους θέλουν να περιορίσουν τη ζάχαρη χωρίς όμως να στερηθούν τη γλυκιά γεύση. Χρησιμοποιείστε το Canderel και στη ζαχαροπλαστική.

Τιμή 9,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ σιδερόπανο με κορδόνι corde large 139x55cm

Το σιδερόπανο με κορδόνι "Corde Large" της Κύκλωψ, με διαστάσεις 139x55cm, φαίνεται να είναι ένα προϊόν που σχεδιάστηκε ειδικά για την ευκολία σιδέρωματος και την προστασία των επιφανειών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Τιμή 3,85 €

Aquafresh οδοντόβουρτσα clean & flex μέτρια 3τεμ

Η Aquafresh οδοντόβουρτσα clean & flex μέτρια 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά την τελειότητα στη φροντίδα των δοντιών του. Με την μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα υλικών, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία από την τερηδόνα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 1,85 €

Pyrox fik spiral φιδάκι 10τεμ

Το PYROX SPIRAL ACTIVE είναι ένα προϊόν με δοκιμασμένη βιολογική αποτελεσματικότητα σε εξωτερικούς χώρους ενάντια στα κουνούπια και τα κουνούπια τίγρης.

Οι σπείρες κατά των κουνουπιών είναι ιδανικές για εξωτερικούς χώρους αναψυχής, όπως κήπους, μπαλκόνια, αυλές, κάμπινγκ, κ.λ.π.

Κάθε σπείρα είναι αποτελεσματική για χώρο 10 τετ. μέτρων και η δράση της διαρκεί 4-6 ώρες.

Για τη διασφάλιση καλύτερης προστασίας σε μεγαλύτερους χώρους, ανάψτε, κατ' αναλογία, περισσότερες σπείρες κατά των κουνουπιών.

Τιμή 1,71 €