• Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr Oscar - 1
  • Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr Oscar - 2
  • Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr Oscar - 3
  • Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr Oscar - 4
  • Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr Oscar - 5
  • Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr Oscar - 6
  • Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr Oscar - 1
  • Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr Oscar - 2
  • Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr Oscar - 3
  • Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr Oscar - 4
  • Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr Oscar - 5
  • Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr Oscar - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOscar

Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr

Η κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες της εταιρείας Oscar πιθανότατα αναφέρεται σε ένα προϊόν σοκολάτας που είναι διαμορφωμένο για να είναι πιο υγιεινό, πιθανώς μειωμένης ζάχαρης ή με άλλες υγιεινές προσθήκες.

1740
5202460022256
1,54 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά: Ζάχαρη, κακάο μάζα, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), άρωμα (βανιλλίνη), στερεά κακάο 48% τουλάχιστον.

Μπορεί να περιέχει καρπούς με κέλυφος (ξηρούς καρπούς), αραχίδα (φιστίκι αράπικο), σπόρους σησαμιού, δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, γάλα και τα προϊόντα του.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr

Η κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες της εταιρείας Oscar αναφέρεται πιθανότατα σε ένα προϊόν σοκολάτας που παρουσιάζεται σε μικρές σταγόνες και έχει γεύση γάλακτος. Αυτή η κουβερτούρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή γλυκών, γαρνιτούρας, παγωτών, κεκάκιων, και πολλών άλλων λιχουδιών.

Τιμή 1,54 €

Γιώτης κουβερτούρα σε σταγόνες 100gr

KOYBEΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ.

Την ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε: Λιωμένη για την παρασκευή ΓΛΑΣΟΥ για κέικ ή τούρτες. Λιωμένη για παρασκευή ΣΙΡΟΠΙΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με το οποίο θα γαρνίρετε παγωτά, κρέπες, προφιτερόλ.

Όπως είναι για μπι- σκότα, κέικ, τούρτες αφού την αναμίξετε με την έτοιμη ζύμη ή την έτοιμη κρέμα.

Τιμή 1,85 €

Oscar κουβερτούρα υγείας 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,63 €

Γιώτης κουβερτούρα 54% κακάο 3x125gr

Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνεται από σοκολάτα υψηλής ποιότητας που λιώνει τέλεια, έχει βελούδινη υφή και πλούσιο άρωμα, προσφέροντας υπέροχο αποτέλεσμα και γεύση ακόμα και στις πιο απαιτητικές σοκολατένιες δημιουργίες σας!

Τιμή 3,41 €

Καγιά σοκολάτα τρούφα 150gr

Καφέ διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Καγιά, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Τιμή 1,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων platinum αντιβακτηριδιακό ευκάλυπτος 320ml

Το Fairy Platinum υγρό πιάτων με ευκάλυπτο αντιβακτηριδιακό 320ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί τα πιάτα της λαμπρά και καθαρά. Η μοναδική του φόρμουλα εξουδετερώνει τα βακτήρια και απομακρύνει τους λεκέδες από τα πιάτα σας, ενώ το άρωμα του ευκαλύπτου αφήνει μια φρέσκια αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Fairy Platinum σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλύσης πιάτων!
Τιμή 1,92 €

Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml

Το Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml είναι η ιδανική λύση για ένα φρέσκο και ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει τις δυσάρεστες μυρωδιές και δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Air freshe σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο κάθε μέρα.
Τιμή 1,05 €

El-Ef σακούλες τροφίμων μεγάλες 28x43cm 40τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Elef με διαστάσεις 28x43cm είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και την διατήρηση των τροφίμων σας. Με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα προστατεύετε το περιβάλλον χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμο υλικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό και λειτουργικό προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 0,64 €
Dettol surface cleanser απολυμαντικό επιφανειών 3x500ml Dettol - 1 Dettol surface cleanser απολυμαντικό επιφανειών 3x500ml Dettol - 1

Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser 3x500ml

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Dettol surface cleanser απολυμαντικό επιφανειών 3x500ml. Προστατεύει την υγεία σας και την ασφάλεια της οικογένειάς σας, καθαρίζοντας βαθιά και απολυμαίνοντας τις επιφάνειες από βακτηρίδια και ιούς. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο!

Τιμή 6,16 €
  • Εκτός αποθέματος
  • Πακέτο
  • Μη διαθέσιμο

Μολυβι με γομα 6τεμ blister princess 563837

Το μολύβι με γόμα 6τεμ blister princess 563837 είναι η τέλεια επιλογή για κάθε φίλο της γραφής. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την άνετη λαβή, θα νιώσετε την άνεση και την απόλαυση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η εξαιρετική αντοχή του μολυβιού και η ακρίβεια της γόμας του θα σας βοηθήσουν να γράψετε με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας συντροφεύει σε κάθε δημιουργική σας διαδρομή.
Τιμή 1,05 €