• Bonomi σφολιατίνια με γλάσο 135gr  - 1
  • Bonomi σφολιατίνια με γλάσο 135gr  - 1

Bonomi σφολιατίνια με γλάσο 135gr

Τα Bonomi σφολιατίνια με γλάσο 135gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε σε ένα γλυκό ονειροπόλο κήπο. Με την τραγανή υφή του σφολιατίνι και το γεμάτο γλάσο, αυτά τα νόστιμα γλυκά θα σας κάνουν να θέλετε να τα απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα Bonomi σφολιατίνια με γλάσο 135gr σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
24080
8002720001253
1,16 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bonomi σαβαγιάρ 200gr

Το Bonomi σαβαγιάρ 200gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με την απίστευτη γεύση του. Με φρέσκα υλικά και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, το Bonomi σαβαγιάρ 200gr θα σας προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση που σας αξίζει!
Τιμή 3,06 €

Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας 250gr

Η Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας 250gr είναι η τελεία προσθήκη στη γεύση και την απόλαυση των γλυκών σας δημιουργιών. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας και την απαλή, κρεμώδη υφή της, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Αφήστε τη Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση.
Τιμή 3,33 €

Γιώτης garni ζαχαροπλαστικής βανίλια 2x100gr

Έτοιμη αφράτη, πεντανόστιμη σαντιγί σε λίγα λεπτά, από αγνά υλικά υψηλής ποιότητας, μόνο με φυτικά λιπαρά. Σε γεύσεις βανίλιας και σοκολάτας, συνοδεύει μοναδικά φράουλες και φρουτοσαλάτες και γαρνίρει εντυπωσιακά τούρτες, παγωτά, τάρτες, γλυκίσματα, αλλά και ροφήματα, ζεστά και κρύα.

Τιμή 2,98 €

Bonomi σφολιατίνια με ζάχαρη 135gr

Το Bonomi σφολιατίνι με ζάχαρη 135gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το καθημερινό σας σνακ. Με την τραγανή υφή του σφολιατίνι και την γλυκιά γεύση της ζάχαρης, θα σας κάνει να ανακαλύψετε ξανά τη χαρά του γλυκού. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την εταιρία Bonomi.
Τιμή 1,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt

Η Farcom activel plus λοσιόν καθαρισμού χεριών 4lt είναι ένα προϊόν που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία για τα χέρια. Η μοναδική του φόρμουλα εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό χωρίς να αφήνει ξηρότητα. Με την Farcom activel plus λοσιόν, οι χρήστες θα αισθανθούν την απόλυτη φρεσκάδα και προστασία κάθε φορά που τη χρησιμοποιούν. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα καθαρισμού χεριών!
Τιμή 12,85 €

Sdoukos fruit for snack αποξηραμένα blueberries 100gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των αποξηραμένων μύρτιλων Sdoukos fruit for snack. Με την τέλεια ισορροπία γλυκού και ξινού, αυτά τα μύρτιλα θα σας κάνουν να ξεχάσετε την καθημερινή σας ρουτίνα και να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ όπου και αν βρίσκεστε. Απολαύστε τη γεύση της φύσης με τα αποξηραμένα μύρτιλα Sdoukos fruit for snack!
Τιμή 4,41 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με αγριολούλουδα 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 93% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,81 €

Ινδία κανέλα τριμμένη 50gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,02 €

Ιωνίς ελαιόλαδο παρθένο 1lt

Το Ιωνίς ελαιόλαδο κλασικό αποτελεί ένα μείγμα από επιλεγμένα παρθένα ελαιόλαδα και ελαιόλαδα που έχουν υποστεί εξευγενισμό (ραφινάρισμα) στη ραφιναρία της Nutria. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο γευστικά προϊόν.

Ιδανικό για καθημερινή χρήση στη μαγειρική!

Τιμή 14,98 €