• Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr Nestle - 1
  • Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr Nestle - 2
  • Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr Nestle - 3
  • Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr Nestle - 4
  • Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr Nestle - 5
  • Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr Nestle - 6
  • Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr Nestle - 1
  • Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr Nestle - 2
  • Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr Nestle - 3
  • Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr Nestle - 4
  • Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr Nestle - 5
  • Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr Nestle - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNestle

Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr

Η Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος 100gr είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις γλυκές σας δημιουργίες. Με την υπέροχη γεύση της γάλακτος και την απαλή υφή της, θα κάνει κάθε γλυκό σας ακόμα πιο απολαυστικό. Αποκτήστε τώρα τη Nestle dessert κουβερτούρα σταγόνες γάλακτος και απογειώστε τις γεύσεις σας!
16681
7613036938174
2,23 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης κουβερτούρα σε σταγόνες 100gr

KOYBEΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ.

Την ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε: Λιωμένη για την παρασκευή ΓΛΑΣΟΥ για κέικ ή τούρτες. Λιωμένη για παρασκευή ΣΙΡΟΠΙΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με το οποίο θα γαρνίρετε παγωτά, κρέπες, προφιτερόλ.

Όπως είναι για μπι- σκότα, κέικ, τούρτες αφού την αναμίξετε με την έτοιμη ζύμη ή την έτοιμη κρέμα.

Τιμή 1,85 €

Γιώτης κουβερτούρα 54% κακάο 3x125gr

Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνεται από σοκολάτα υψηλής ποιότητας που λιώνει τέλεια, έχει βελούδινη υφή και πλούσιο άρωμα, προσφέροντας υπέροχο αποτέλεσμα και γεύση ακόμα και στις πιο απαιτητικές σοκολατένιες δημιουργίες σας!

Τιμή 3,41 €

Oscar dark κουβερτούρα υγείας με στέβια 125gr

Η κουβερτούρα υγείας Oscar Dark με στέβια είναι μια υγιεινή επιλογή για όσους απολαμβάνουν το σοκολάτενιο γεύση αλλά θέλουν να αποφύγουν την πρόσληψη ζάχαρης. Κάθε συσκευασία περιέχει 125gr κουβερτούρας και είναι κατάλληλη για διαφορετικές γαστρονομικές χρήσεις, όπως για γέμιση τούρτας, επικάλυψη γλυκών και δημιουργία σοκολατένιων επιδόρπιων. Η στέβια που περιέχει αντικαθιστά τη ζάχαρη και προσφέρει μια γλυκιά γεύση χωρίς τις επιβλαβεί

Τιμή 1,84 €

Γιώτης κουβερτούρα γάλακτος 125gr

Η κουβερτούρα γάλακτος της εταιρίας Γιώτης είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να ταξιδέψετε στον κόσμο της γεύσης και της απόλαυσης. Με την πλούσια γεύση της γάλακτος και την απαλή υφή της κουβερτούρας, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αφεθείτε στη μαγεία της Γιώτης κουβερτούρας γάλακτος και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας συναρπάσει.
Τιμή 1,57 €

Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr

Η κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες της εταιρείας Oscar πιθανότατα αναφέρεται σε ένα προϊόν σοκολάτας που είναι διαμορφωμένο για να είναι πιο υγιεινό, πιθανώς μειωμένης ζάχαρης ή με άλλες υγιεινές προσθήκες.

Τιμή 1,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Musto γνήσιο ξύδι 4lt

Ξίδι της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 2,39 €

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus normal 18τεμ

Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,65 €

Stamos πίτσα σκεπαστή 850gr

Η Stamos πίτσα σκεπαστή 850gr από την εταιρία Stamos είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με φρέσκα υλικά και πλούσια γεύση, αυτή η πίτσα θα σας ταξιδέψει σε γευστικά μονοπάτια που δεν έχετε φανταστεί ποτέ. Απολαύστε την μόνος σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια και αφήστε τη γεύση της Stamos πίτσας να σας κερδίσει.
Τιμή 5,69 €

Flos vero υγρό απορρυπαντικό ρούχων γιασεμί 60μεζ 3lt

Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων ιδανικό για χρωματιστά και ευαίσθητα ρούχα, στο πλυντήριο και στο χέρι.

Με άρωμα “γιασεμί” που απογειώνει!!!

Πρωταθλητής στην οικονομία!!!

Τιμή 4,83 €

Golden αλουμινόχαρτο 100m

Το Golden αλουμινόχαρτο 100m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα τρόφιμα της φρέσκα και νόστιμα. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Golden αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας απαλλαγμένα από αέρα και υγρασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρειάζεστε. Αποκτήστε το Golden αλουμινόχαρτο 100m τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 6,48 €