• Deligios γλυκαντικό με στέβια σε sticks 20τεμ  - 1
  • Deligios γλυκαντικό με στέβια σε sticks 20τεμ  - 2
  • Deligios γλυκαντικό με στέβια σε sticks 20τεμ  - 1
  • Deligios γλυκαντικό με στέβια σε sticks 20τεμ  - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDeligios

Deligios γλυκαντικό με στέβια σε sticks 20τεμ

Το Deligios γλυκαντικό με στέβια σε sticks 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να γλυκάνετε τον καφέ σας χωρίς να προσθέτετε περιττές θερμίδες. Με την φυσική γλυκύτητα της στέβιας, απολαμβάνετε τη γεύση του γλυκαντικού χωρίς να ανησυχείτε για την υγεία σας. Αποκτήστε τα Deligios sticks με στέβια σήμερα και ανακαλύψτε τον απόλυτο τρόπο για γλυκαντικά χωρίς ενοχές.
20926
2112468500010
2,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ristora ζαχαρίνη light 60τεμ

Η ζαχαρίνη "Ristora Light" 60 τεμάχια πιθανόταν να είναι ένα είδος τεχνητού γλυκαντικού που παράγεται από την εταιρεία Ristora. Η ζαχαρίνη είναι ένα γνωστό τεχνητό γλυκαντικό που χρησιμοποιείται για να προσδώσει γλυκό γεύση σε τρόφιμα και ποτά χωρίς να περιέχει θερμίδες.

Τιμή 1,34 €

Deligios γλυκαντικό με στέβια 300gr

Το Deligios γλυκαντικό με στέβια 300gr είναι το τέλειο προϊόν για εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε γλυκά χωρίς την πρόσθετη ζάχαρη. Με την φυσική γλυκύτητα της στέβια, αυτό το προϊόν θα σας χαρίσει μια γλυκιά γεύση χωρίς να προσθέτει άχρηστες θερμίδες. Απολαύστε το Deligios γλυκαντικό με στέβια 300gr και απολαύστε την γεύση του χωρίς ενοχές.
Τιμή 8,31 €

Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg

Το Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις γλυκά χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Με την φυσική γλυκύτητα της στέβιας, αυτό το προϊόν θα σου προσφέρει γεύση χωρίς την προσθήκη περιττών θερμίδων. Απόλαυσε τη γεύση των γλυκών χωρίς ενοχές με το Deligios γλυκαντικό με στέβια 1kg!
Τιμή 21,46 €

Canderel original σκόνη 40gr

Η ζαχαρίνη Canderel σε σκόνη είναι γλυκαντικό ιδανικό να προστεθεί σε ροφήματα, συνταγές αλλά και για όσους θέλουν να περιορίσουν τη ζάχαρη. Κάθε κουταλάκι σκόνης αντιστοιχεί σε ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.

Τιμή 0,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Axion υγρό καθαρισμού για λίπη & λάδια 1lt

Το Axion υγρό καθαρισμού για λίπη και λάδια 1lt της εταιρίας Axion είναι το ιδανικό προϊόν για να απομακρύνετε αποτελεσματικά και γρήγορα τους λιπαρούς ρύπους από την κουζίνα σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, το Axion υγρό καθαρισμού εξαλείφει τους λιπαρούς και δύσκολους ρύπους με ευκολία, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Axion τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο μαγειρέματος!

Τιμή 2,11 €

Mamma Greca καστανή ζάχαρη 1kg

Η καστανή ζάχαρη της εταιρείας Mama Greca σε σκόνη, αποτελείται από κρυστάλλους ζάχαρης και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μελάσα. Eίναι πιο αρωματική και έχει ελαφρώς μεγαλύτερο κόκκο από τη λευκή, για αυτό χρειαζεται περισσοτερο χρονο για να διαλυθει σε ροφήματα και γλυκά. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κάποια θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο και φυλλικό οξύ, ενώ Θερμιδικά αποδίδει τις ίδιες θερμίδες με τη λευκή.

Τιμή 1,81 €

Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος

Ζήστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που ντύνεστε με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος. Απολαύστε τον υδρομασάζ και την αναζωογόνηση που προσφέρει στο σώμα και στην ψυχή σας. Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας και της ποιότητας με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος, το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας.
Τιμή 3,80 €