• Imperial ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg  - 1
  • Imperial ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg  - 1

Imperial ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg

Η Imperial ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη λεία, λευκή υφή της και τη γλυκιά γεύση της, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Απολαύστε την σε γλυκά, γλυκά γλυκά ή ακόμα και σε αλμυρές συνταγές για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα την Imperial ζάχαρη και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
34281
5200124580012
1,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Riva cafe ζάχαρη καστανή σε sticks 400x4gr

Η ζαχαρη καστανη της Riva Cafe ειναι ο τελειος συνοδος για τον καφε σας. Με 400x4gr sticks, ειναι βολικη για να την παρετε μαζι σας οπου κι αν πηγαινετε. Απολαυστε την πλουσια γευση της και καντε τον καφε σας ακομα πιο νοστιμο.
Τιμή 7,54 €

Ζωγράφος ακατέργαστη ζάχαρη μαύρη 500gr

100% ακατέργαστη ζάχαρη. Δεν προέρχεται από ανάμιξη μελάσας με ζάχαρη. Περιέχει από τη φύση της υψηλή περιεκτικότητα σε μελάσα, καθώς και μεταλλικά άλατα και άλλα φυσικά συστατικά του ζαχαροκάλαμου.

Τιμή 2,15 €

Ιώ ζάχαρη καστανή 1kg

Η καστανή ζάχαρη της εταιρείας ΙΩ σε κρυσταλλική μορφή, αποτελείται από κρυστάλλους ζάχαρης και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μελάσα. Eίναι πιο αρωματική και έχει ελαφρώς μεγαλύτερο κόκκο από τη λευκή, για αυτό χρειαζεται περισσοτερο χρονο για να διαλυθει σε ροφήματα και γλυκά. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κάποια θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο και φυλλικό οξύ, ενώ Θερμιδικά αποδίδει τις ίδιες θερμίδες με τη λευκή.

Τιμή 1,86 €

Ωμέγα άχνη ζάχαρη 400gr

Η άχνη ζάχαρη "Ωμέγα" σε συσκευασία 400γρ είναι ιδανική για γλυκάσματα, ζαχαροπλαστική και άλλες εφαρμογές ζαχαροπλαστικής. Η άχνη ζάχαρη είναι ιδανική για ανώδυνο ανάμειγμα σε ζυμαρικά, σαλάτες φρούτων, και φυσικά για τη δημιουργία απαλών επικαλύψεων σε γλυκά.

Τιμή 1,06 €

Μυρτώ άχνη ζάχαρη 400gr

Η λευκή ζάχαρη της εταιρείας Μυρτώ σε σκόνη, είναι το γλυκό προϊόν που προκύπτει μετά από επεξεργασία, προκειμένου να αφαιρεθεί εντελώς η μελάσα και να μείνουν μόνο οι λευκοί καθαροί κρύσταλλοι. Ένα κουταλάκι του γλυκού (5 γραμμάρια) αποδίδει 16 θερμίδες.

Τιμή 0,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene λεβάντα με αντλία 300ml

Το Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene λεβάντα με αντλία 300ml είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την αποτελεσματικότητά του. Η φόρμουλα του είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά καθαρισμό και προστασία από τα μικρόβια, ενώ το άρωμα της λεβάντας θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για έναν υγιεινό και φρέσκο καθαρισμό καθημερινά.
Τιμή 2,00 €

Onassis φασόλια γίγαντες 280gr

Τα φασόλια γίγαντες "Onassis" σε συσκευασία 280γρ είναι μια υψηλής ποιότητας και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν φασόλια γίγαντες που προσφέρουν γευστική και θρεπτική αξία.

Τιμή 1,47 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 250ml

Το Καθαριστικό Πλυντηρίου Πιάτων Finish για Βαθύ Καθαρισμό, χάρη στη διφασική του σύνθεση, απομακρύνει κρυμμένη βρομιά και άλατα, αφήνοντας το πλυντήριό σας πεντακάθαρο και με φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 2,56 €

Brut αποσμητικό musk spray 200ml

Brut Musk από Brut Parfums Prestige είναι ένα Ξυλωδη Μοσχος Λουλουδένιο άρωμα για άνδρες. Brut Musk κυκλοφόρησε το έτος 1986. Το άρωμα περιέχει Εσπεριδοειδή, νότες ξύλων, ταμπάκο, Μόσχος, Κεχριμπάρι και καρυκεύματα.

Τιμή 2,80 €

Αποσμίνη υγρό πολυκαθαριστικό με άρωμα πεύκου 425ml

Η Αποσμίνη είναι υγρό αποσμητικό σκεύασμα. Χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, την λεκάνη, το νιπτήρα, το νεροχύτη, τα σιφώνια και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει δυσοσμία. Αραιωμένο ή μη, αρκεί ελάχιστη ποσότητα ώστε να εξαφανίσει κάθε δυσοσμία και παράλληλα να αρωματίσει το χώρο, αφήνοντας ένα ευωδιαστό άρωμα πεύκου. Περιέχει μη ιονικούς γαλακτοματοποιητές και αρώματα, ενώ κατά το σφουγγάρισμα έχει και αντιστατική ιδιότητα.

Τιμή 3,29 €