• Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr Oscar - 1
  • Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr Oscar - 2
  • Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr Oscar - 3
  • Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr Oscar - 4
  • Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr Oscar - 5
  • Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr Oscar - 6
  • Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr Oscar - 1
  • Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr Oscar - 2
  • Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr Oscar - 3
  • Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr Oscar - 4
  • Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr Oscar - 5
  • Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr Oscar - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOscar

Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr

Η κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες της εταιρείας Oscar αναφέρεται πιθανότατα σε ένα προϊόν σοκολάτας που παρουσιάζεται σε μικρές σταγόνες και έχει γεύση γάλακτος. Αυτή η κουβερτούρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή γλυκών, γαρνιτούρας, παγωτών, κεκάκιων, και πολλών άλλων λιχουδιών.

1736
5202460022263
1,54 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά: Ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα πλήρες σε σκόνη, κακάο μάζα, ορός γάλακτος σε σκόνη, βούτυρο γάλακτος, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), αρωματική ύλη (βανιλλίνη), στερεά κακάο 28% τουλάχιστον, στερεά γάλακτος 14% τουλάχιστον. 

Μπορεί να περιέχει καρπούς με κέλυφος (ξηρούς καρπούς), αραχίδα (φιστίκι αράπικο), σπόρους σησαμιούκαι δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης κουβερτούρα σε νιφάδες 100gr

Κουβερτούρα σε νιφάδες για εύκολη διακόσμηση.

Την κουβερούρα σε νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε: • Για να ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ τούρτες, κέικ, παγωτά, κρέπες και ό,τι άλλα γλυκίσματα θέλετε.

• Για να κάνετε πιο πλούσια τη γεύση σε κέικ, τούρτες, παγωτά, ανακατεύετε την ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΓΙΩΤΗΣ με την έτοιμη ζύμη ή την έτοιμη κρέμα.

Τιμή 1,85 €

Victory τρούφα λευκής σοκολάτας 150gr

Η Victory τρούφα λευκής σοκολάτας 150gr της εταιρίας Victory είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Με την απαλή λευκή σοκολάτα που λιώνει στο στόμα σας και την πλούσια γεύση τρούφας, αυτό το προϊόν είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία Victory τρούφα λευκής σοκολάτας 150gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,38 €

Ιον κουβερτούρα ζαχαροπλαστικής με 58% κακάο 2x1kg

Η Ιον κουβερτούρα ζαχαροπλαστικής με 58% κακάο 2x1kg είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε έναν μοναδικό, γευστικό τόνο στις δημιουργίες σας. Με την υψηλή ποσοστό κακάο, απογειώνει τη γεύση και την ποιότητα των γλυκών σας, ενώ προσφέρει απόλαυση σε κάθε δείγμα. Αποκτήστε τώρα την Ιον κουβερτούρα ζαχαροπλαστικής και ανακαλύψτε τη διαφορά στις δημιουργίες σας!
Τιμή 23,37 €

Γιώτης κουβερτούρα 54% κακάο 3x125gr

Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνεται από σοκολάτα υψηλής ποιότητας που λιώνει τέλεια, έχει βελούδινη υφή και πλούσιο άρωμα, προσφέροντας υπέροχο αποτέλεσμα και γεύση ακόμα και στις πιο απαιτητικές σοκολατένιες δημιουργίες σας!

Τιμή 3,41 €

Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας με στέβια 2x1kg

Η κουβερτούρα υγείας με στέβια 2x1kg της εταιρίας Ιον είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν γλυκές γεύσεις χωρίς την πρόσθετη ζάχαρη. Με την πλούσια γεύση της κουβερτούρας και τη γλυκύτητα της στέβια, αυτό το προϊόν θα κάνει τις στιγμές σας ακόμα πιο γλυκές. Αποκτήστε την Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας με στέβια τώρα και απολαύστε μια υγιεινή γλυκιά απόλαυση!
Τιμή 28,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Wettex classic σπογγοπετσέτα No2

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo2 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex .

Τιμή 1,27 €

Dettol κρεμοσάπουνο με αντλία citrus 250ml

Καθαρίζει αποτελεσματικά και απαλά τα χέρια σας, αφήνοντάς τα ευωδιαστά με το φρουτώδες άρωμα του citrus. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για προστασία και φροντίδα της προσωπικής υγιεινής σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 1,73 €

Agros χυμός ροδάκινο 1lt

Χυμός της εταιρείας Agros από ροδάκινο το οποίο συνδυάζει μεγάλη ποσότητα βιταμινών C και Ε, μεγάλο ποσοστό αντιοξειδωτικών, πρωτεΐνες, σάκχαρα, φυτικές ίνες, φώσφορο και σίδηρο κ.α. 

Τιμή 1,12 €

Barilla conchiglie rigate No93 500gr

​Μακαρόνια σε σχήμα κοχυλάκι από την εταιρεία Barilla, από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Το ιδιαίτερο του σχήμα δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας μοντέρνων πιάτων. Απαιτούμενος χρόνος βρασμού: 6'.

Τιμή 1,24 €