• Geflor ανθόνερο 270ml
  • Geflor ανθόνερο 270ml
  • Geflor ανθόνερο 270ml
  • Geflor ανθόνερο 270ml
  • Geflor ανθόνερο 270ml
  • Geflor ανθόνερο 270ml
  • Geflor ανθόνερο 270ml
  • Geflor ανθόνερο 270ml
  • Geflor ανθόνερο 270ml
  • Geflor ανθόνερο 270ml
  • Geflor ανθόνερο 270ml
  • Geflor ανθόνερο 270ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGeflor

Geflor ανθόνερο 270ml

Το Geflor ανθόνερο 270ml είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για τη φροντίδα και την προστασία των φυτών και των λουλουδιών στον κήπο. Περιέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην ανάπτυξη και την ενίσχυση των φυτών, καθώς και στην πρόληψη ασθενειών και επιβλαβών εντόμων. Το Geflor ανθόνερο παρέχει την απαραίτητη φροντίδα για έναν υγιή και όμορφο κήπο.

Γνήσιο απόσταγμα χωρίς συντηρητικά από εκχύλισμα εσπεριδοειδών . Κατάλληλο για γλυκίσματα και τρόφιμα.

11053
5202960035183
2,18 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σαμούρη χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml

Ζαχαρωδών χρωμάτων Σαμούρη σε μοναδικό κόκκινο χρώμα, ιδανικό για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με μόλις 28ml χωρητικότητα, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την ευκολία και την ακρίβεια που προσφέρει κατά τη χρήση του. Αναδείξτε τις δημιουργικές ικανότητές σας και δημιουργήστε εντυπωσιακές λιχουδιές με το Σαμούρη χρώμα ζαχαροπλαστικής!

Τιμή 2,28 €

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής κίτρινο 28ml

Η JOHNSOF ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ 28ml. - (ΚΙΤΡΙΝΟ) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τη ζαχαροπλαστική τέχνη. Με το φωτεινό κίτρινο χρώμα του, δημιουργείτε μοναδικές δημιουργίες που θα εντυπωσιάσουν κάθε οικοδέσποινα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε ζωντάνια και χρώμα στα γλυκά σας!
Τιμή 1,79 €

Γιώτης μίγμα για προφιτερόλ 427gr

Το Γιώτης μίγμα για προφιτερόλ 427gr είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα νόστιμα προφιτερόλ. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή του, θα ενθουσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας. Απολαύστε το μοναδικό αυτό γευστικό ταξίδι με το Γιώτης μίγμα για προφιτερόλ 427gr!
Τιμή 6,83 €

Minos art & deco dark τρούφα 500gr

Η Minos art & deco dark τρούφα 500gr είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την εκλεπτυσμένη γεύση της. Απολαύστε αυτή την πλούσια γεύση τρούφας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Με τη Minos art & deco dark τρούφα 500gr, κάθε δάγκωμα είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.
Τιμή 6,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 2lt

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 2lt της εταιρίας Κύκλωψ είναι ο καλύτερος τρόπος να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, το μπωλ Κύκλωψ θα κάνει την κουζίνα σας να ξεχωρίζει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της αγοράς!
Τιμή 1,15 €

Septona σερβιέτες feel free normal 10τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μέτρια ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 10τμχ

Τιμή 1,49 €

Go nutri μπάρες δημητριακών με μπανάνα & σοκολάτα 6x25gr

Οι "Go Nutri μπάρες δημητριακών με μπανάνα & σοκολάτα 6x25γρ" φαίνεται να είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει 6 μπάρες δημητριακών, κάθε μία ζυγίζοντας 25 γραμμάρια. Οι μπάρες αυτές πιθανώς περιέχουν δημητριακά, μπανάνα και σοκολάτα, και είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν μια θρεπτική και γευστική επιλογή για σνακ ή για ενίσχυση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 1,65 €

Μαύρο ποτήρι χάρτινο 4oz 50τεμ

Το μαύρο ποτήρι χάρτινο 4oz 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση. Κομψό, πρακτικό και ποιοτικό, αυτό το ποτήρι θα κάνει την εμπειρία πίσω από το μπαρ πραγματικά αξέχαστη. Μην χάσετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε το επόμενο event σας με αυτό το εκλεπτυσμένο ποτήρι! Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους πάντες με το στυλ και την ποιότητα που προσφέρει.
Τιμή 0,76 €