• Johnsof άρωμα βανίλιας 28ml  - 1
  • Johnsof άρωμα βανίλιας 28ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςJohnsof

Johnsof άρωμα βανίλιας 28ml

Αφεθείτε στη γοητεία της βανίλιας με το απαλό και γοητευτικό άρωμα του Johnsof 28ml. Αφήστε την αισθησιακή αρωματική νότα της βανίλιας να σας συνοδεύει κάθε στιγμή της ημέρας, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και αρμονίας. Αποκτήστε το Johnsof τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία άρωματος που θα σας συναρπάσει!
26347
5290094004243
1,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Minos art & deco dark κεράσι ζαχαρόπηκτο 150gr

Με το Minos art & deco dark κεράσι ζαχαρόπηκτο 150gr της εταιρίας Minos, θα ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κατακτήσει από την πρώτη μπουκιά. Η πλούσια γεύση του κερασιού συνδυάζεται με την γλυκιά νότα του ζαχαροπηκτού, δημιουργώντας ένα απόλυτα εθιστικό γλυκό που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα, για μια αξέχαστη γαστρονομική στιγμή.
Τιμή 3,57 €

Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση cookies & cream 497gr

Μείγμα για παγωτό Cookies & Cream ΓΙΩΤΗΣ. Υπέροχο σπιτικό παγωτό με αγνά υλικά και πλούσια γεύση, παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα, με σίγουρη επιτυχία. Απλά χτυπήστε με κρύο γάλα και είναι έτοιμο. Πραγματικά απολαυστικό, αποτελεί μία πολύ γευστική και οικονομική λύση για όλη την οικογένεια.

Τιμή 4,63 €

Royal spray σαντιγύ με φυτικά λιπαρά 250gr

Κρέμα σαντιγί της εταιρείας Royal, η πρωταγωνίστρια σε κάθε τούρτα, τάρτα και άλλες γλυκές δημιουργίες. Είναι ιδανική για να γαρνίρετε και να διακοσμήσετε κάθε γλυκό. Αρωματίστε με το αγαπημένο σας λικέρ ή προσθέστε το χρώμα ζαχαροπλαστικής που σας αρέσει και "απογειώστε" το αποτέλεσμα!

Τιμή 2,35 €
Γιώτης μίγμα για λουκουμάδες με μαγιά 255gr Γιώτης - 1 Γιώτης μίγμα για λουκουμάδες με μαγιά 255gr Γιώτης - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Γιώτης μίγμα για λουκουμάδες με μαγιά 255gr

Η πιο λαχταριστή σιροπιαστή απόλαυση που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους, στην πιο νόστιμη, εύκολη και γρήγορη, σπιτική εκδοχή. Με σίγουρη επιτυχία μπορείτε να ετοιμάσετε τραγανούς λουκουμάδες στη στιγμή και να τους συνοδεύσετε με μέλι και τριμμένο καρύδι, αλλά και με παγωτό.

Κανονική τιμή 2,13 € Τιμή 1,60 €
  • -0,53 €
  • -0,53 €

Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση βανίλια 428gr

Μείγμα για σπιτικό παγωτό με αγνά υλικά και πλούσια γεύση, που παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα, με σίγουρη επιτυχία.

Απλά χτυπήστε με κρύο γάλα και είναι έτοιμο. Πραγματικά απολαυστικό, αποτελεί μία πολύ γευστική και οικονομική λύση για όλη την οικογένεια.

Τιμή 3,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax ultra υγρό καθαριστικό με λεμόνι 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 94% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Vidal αφρόλουτρο milk & cream 500ml

Τα εκχυλίσματα από γάλα ρυζιού και βρώμη που συνθέτουν το αφρόλουτρο Vidal Milk & Cream, με τις μαλακτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες, θρέφουν το δέρμα, ενώ αφήνουν μια αίσθηση βελούδινης απαλότητας.

Τιμή 1,67 €

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1500gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1500gr 50τεμ της εταιρίας Lux-Plast είναι ο τέλειος τρόπος να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και άνεση. Με μεγάλη χωρητικότητα 1500gr και ποιοτική κατασκευή, αυτό το σκεύος θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε την ποιότητα και την αξιοπιστία της Lux-Plast!
Τιμή 6,43 €

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE (3x250gr.) - (-10%)

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE με την ειδική προσφορά -10%! Απολαύστε την τραγανή υφή και τον απολαυστικό γευστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ DIGESTIVE και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,95 €