• Nestle dessert ουβερτούρα υγείας 170gr
  • Nestle dessert ουβερτούρα υγείας 170gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNestle

Nestle dessert ουβερτούρα υγείας 170gr

Η Nestle dessert ουβερτούρα υγείας 170gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την υψηλή ποιότητα της Nestle και την απίστευτη γεύση της ουβερτούρας, αυτό το προϊόν θα γίνει η αγαπημένη επιλογή σας. Απολαύστε την υγεία και την απόλαυση με κάθε δόση και ανακαλύψτε την τέλεια εμπειρία γεύσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν της Nestle!
32756
8445290775276
2,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας με στέβια 2x1kg

Η κουβερτούρα υγείας με στέβια 2x1kg της εταιρίας Ιον είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν γλυκές γεύσεις χωρίς την πρόσθετη ζάχαρη. Με την πλούσια γεύση της κουβερτούρας και τη γλυκύτητα της στέβια, αυτό το προϊόν θα κάνει τις στιγμές σας ακόμα πιο γλυκές. Αποκτήστε την Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας με στέβια τώρα και απολαύστε μια υγιεινή γλυκιά απόλαυση!
Τιμή 28,67 €

Γιώτης κουβερτούρα σε σταγόνες 100gr

KOYBEΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ.

Την ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε: Λιωμένη για την παρασκευή ΓΛΑΣΟΥ για κέικ ή τούρτες. Λιωμένη για παρασκευή ΣΙΡΟΠΙΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με το οποίο θα γαρνίρετε παγωτά, κρέπες, προφιτερόλ.

Όπως είναι για μπι- σκότα, κέικ, τούρτες αφού την αναμίξετε με την έτοιμη ζύμη ή την έτοιμη κρέμα.

Τιμή 1,85 €

Oscar κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες 100gr

Η κουβερτούρα υγείας σε σταγόνες της εταιρείας Oscar πιθανότατα αναφέρεται σε ένα προϊόν σοκολάτας που είναι διαμορφωμένο για να είναι πιο υγιεινό, πιθανώς μειωμένης ζάχαρης ή με άλλες υγιεινές προσθήκες.

Τιμή 1,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona dermasoft υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με υαλουρονικό οξύ για ευαίσθητες επιδερμίδες 20+20τεμ

Τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου & ματιών με υαλουρονικό οξύ και υδρολυμένο μαργαριτάρι αφαιρούν αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ και τη μάσκαρα.

Με σύνθεση εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά και φιλική στο μικροβίωμα της επιδερμίδας του προσώπου, το προϊόν ενυδατώνει και μειώνει το μέγεθος των πόρων της επιδερμίδας, αφήνοντάς την παράλληλα απαλή και καθαρή.

Δερματολογικά & Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,27 €

AIM οδοντόκρεμα white now sensitive 75ml

Οδοντόκρεμα της AIM με λευκαντική δράση, ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει από την ευαισθησία των δοντιών. Τα ειδικά συστατικά που περιέχει, εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών. Παράλληλα, δρα κατά της φθοράς του σμάλτου που περιβάλλει τα δόντια και έχει ως αποτέλεσμα την έκθεση του εσωτερικού τους, που προκαλεί το αίσθημα της ευαισθησίας.

Δράση: Ευαίσθητα Δόντια, Λεύκανση

Τιμή 2,96 €

Luxury κουτί ζαχαροπλαστείου sweet stories no30 30x30cm 10kg

Το Luxury κουτί ζαχαροπλαστείου sweet stories no30 30x30cm 10kg είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής σας. Με ποικιλία γεύσεων που ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο και πολυτέλεια που αγγίζει την καρδιά σας, αυτό το κουτί θα σας μαγέψει. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια γλυκιά εμπειρία που θα σας συντροφεύει για πάντα.
Τιμή 16,09 €

Nestle δημητριακά cheerios honey 375gr

Τα τραγανά δαχτυλιδάκια δημητριακών πρωινού ολικής άλεσης με τη μελένια γεύση περιέχουν 7 βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο και όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης.

Τιμή 3,52 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού