• Nestle dessert κουβερτούρα λευκή 180gr Nestle - 1
  • Nestle dessert κουβερτούρα λευκή 180gr Nestle - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNestle

Nestle dessert κουβερτούρα λευκή 180gr

Η λευκή κουβερτούρα Nestle dessert είναι η τέλεια προσθήκη στις γλυκές δημιουργίες σας. Με την απαλή της γεύση και την κρεμώδη υφή, θα κάνει κάθε γλυκό σας ακόμα πιο απολαυστικό. Αποκτήστε τώρα την Nestle dessert κουβερτούρα λευκή 180gr και απογειώστε τις γεύσεις σας!
20175
8593893724242
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα τρούφα χρωματιστή 100gr

Η ματίνα τρούφα χρωματιστή είναι ένα είδος τρούφας που έχει χρωματιστό εξωτερικό κέλυφος. Συνήθως παρασκευάζεται με σοκολάτα και κρεμώδη εσωτερική γέμιση με γεύση τρούφας. Έχει μια πλούσια, γλυκιά γεύση και είναι δημοφιλής ως επιδόρπιο ή σνακ. Η συσκευασία της ματίνα τρούφα χρωματιστή συνήθως περιλαμβάνει περίπου 100γραμμάρια προϊόντος. Είναι ιδανική για να απολαύσετε μόνοι σας ή για να την μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια.
Τιμή 1,15 €

Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας με στέβια 2x1kg

Η κουβερτούρα υγείας με στέβια 2x1kg της εταιρίας Ιον είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν γλυκές γεύσεις χωρίς την πρόσθετη ζάχαρη. Με την πλούσια γεύση της κουβερτούρας και τη γλυκύτητα της στέβια, αυτό το προϊόν θα κάνει τις στιγμές σας ακόμα πιο γλυκές. Αποκτήστε την Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας με στέβια τώρα και απολαύστε μια υγιεινή γλυκιά απόλαυση!
Τιμή 28,67 €

Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr

Η κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες της εταιρείας Oscar αναφέρεται πιθανότατα σε ένα προϊόν σοκολάτας που παρουσιάζεται σε μικρές σταγόνες και έχει γεύση γάλακτος. Αυτή η κουβερτούρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή γλυκών, γαρνιτούρας, παγωτών, κεκάκιων, και πολλών άλλων λιχουδιών.

Τιμή 1,54 €

Γιώτης κουβερτούρα γάλακτος 2x125gr

Η κουβερτούρα γάλακτος Γιώτης 2x125gr είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε την απόλυτη γεύση σοκολάτας. Με την πλούσια γεύση της γάλακτος και την απαλή υφή της κουβερτούρας, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε τη με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα την κουβερτούρα γάλακτος Γιώτης και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 2,81 €

Κορυφαία προϊόντα

DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml - (ΡΟΔΙ)  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Dettol πολυκαθαριστικό spray γενικής χρήσης με ρόδι 500ml

Το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml - (ΡΟΔΙ) είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιές. Η μοναδική φόρμουλα του Dettol σε συνδυασμό με το ευχάριστο άρωμα του ροδιού θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως τη φρεσκάδα και την αίσθηση της καθαριότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν χώρο που αντανακλά τη φροντίδα και την προσοχή που του αξίζει.
Κανονική τιμή 2,62 € Τιμή 2,05 €
  • -0,57 €
  • -0,57 €

Condito σάλτσα καραμελωμένα κρεμμύδια 2,3kg

Η Condito σάλτσα καραμελωμένα κρεμμύδια 2,3kg είναι το τέλειο συστατικό για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση των καραμελωμένων κρεμμυδιών και την απαλή υφή της σάλτσας, θα δημιουργήσετε μια εκπληκτική γευστική εμπειρία που θα κάνει τους φίλους και την οικογένειά σας να θέλουν περισσότερο. Αποκτήστε την Condito σάλτσα καραμελωμένα κρεμμύδια τώρα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 16,25 €

Elvive μάσκα μαλλιών oil jojoba 300ml

Η μάσκα πολλαπλών χρήσεων, εμπλουτισμένη με έλαιο πλούσιο σε Jojoba χαρίζει στα ξηρά μαλλιά την εντατική θρέψη που χρειάζονται, για αξεπέραστη απαλότητα & λάμψη.

Τιμή 6,84 €

ΙΟΝ κακάο σε σκόνη 1kg

Το κακάο σκόνη είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, που προέρχεται από την επεξεργασία των καρπών του κακάο, χωρίς να περιέχει κάποιο πρόσθετο συστατικό.

Έχει πλούσιο άρωμα και είναι πηγή πρωτεϊνών και πηγή φυτικών (εδώδιμων) ινών. Επιπλέον, δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο/Αλάτι.

Απολαύστε το ζεστό ή κρύο ρόφημα ή σαν πρόσθετο στις γλυκές δημιουργίες σας.

Περιέχει φυσικά σάκχαρα.

Τιμή 12,50 €

Syoss σαμπουάν men power για κανονικά μαλλιά 440ml

Ανδρικό σαμπουάν για μοναδικά δυνατά μαλλιά και αναζωογονημένο τριχωτό. Η φόρμουλα υψηλής απόδοσης με καφεΐνη, διεγείρει τις ρίζες των μαλλιών και ενεργοποιεί τους παράγοντες ανάπτυξης της τρίχας.

Τιμή 2,80 €