• Arion food ζάχαρη άχνη 5kg Arion food - 1
  • Arion food ζάχαρη άχνη 5kg Arion food - 2
  • Arion food ζάχαρη άχνη 5kg Arion food - 1
  • Arion food ζάχαρη άχνη 5kg Arion food - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food ζάχαρη άχνη 5kg

Η Arion Food ζάχαρη άχνη 5kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για την μαγειρική τους. Με τη ζάχαρη άχνη της Arion Food, μπορείτε να προσθέσετε γλύκα σε κάθε γλυκό σας δημιουργία με έναν μοναδικό τρόπο. Αφήστε την ποιότητα της Arion Food να σας καθοδηγήσει σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια.
23689
5203159026678
14,57 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ζωγράφος φρουκτόζη 400gr

Ως φυσικό προϊόν, η φρουκτόζη είναι μιάμιση φορά γλυκύτερη από τη ζάχαρη, οπότε καταναλώνεται σε μικρότερη ποσότητα, παρέχοντας μέχρι και 45% λιγότερες θερμίδες. Μπορεί να αντικαταστήσει την ζάχαρη. Κρατάει τα γλυκύσματα φρέσκα για περισσότερο χρόνο.

Τιμή 2,95 €

Mamma Greca καστανή ζάχαρη 1kg

Η καστανή ζάχαρη της εταιρείας Mama Greca σε σκόνη, αποτελείται από κρυστάλλους ζάχαρης και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μελάσα. Eίναι πιο αρωματική και έχει ελαφρώς μεγαλύτερο κόκκο από τη λευκή, για αυτό χρειαζεται περισσοτερο χρονο για να διαλυθει σε ροφήματα και γλυκά. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κάποια θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο και φυλλικό οξύ, ενώ Θερμιδικά αποδίδει τις ίδιες θερμίδες με τη λευκή.

Τιμή 1,81 €

Ματίνα τρούφα σοκολάτα 100gr

Η ματίνα τρούφα σοκολάτα είναι ένα είδος λουκούμι με γεύση σοκολάτας. Συνήθως παρασκευάζεται από ζάχαρη, γλυκόζη, σιρόπι καρύδας και κακάο. Το βάρος της συσκευασίας είναι 100γρ. Είναι ιδανική για γλυκά διαλείμματα και συνοδεύεται συνήθως με έναν καφέ ή τσάι.
Τιμή 1,35 €

Ζωγράφος ακατέργαστη ζάχαρη μαύρη 500gr

100% ακατέργαστη ζάχαρη. Δεν προέρχεται από ανάμιξη μελάσας με ζάχαρη. Περιέχει από τη φύση της υψηλή περιεκτικότητα σε μελάσα, καθώς και μεταλλικά άλατα και άλλα φυσικά συστατικά του ζαχαροκάλαμου.

Τιμή 2,15 €

Mamma Greca καστανή ζάχαρη 500gr

Η καστανή ζάχαρη της εταιρείας Mamma Greca σε κρυσταλλική μορφή, αποτελείται από κρυστάλλους ζάχαρης και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μελάσα. Eίναι πιο αρωματική και έχει ελαφρώς μεγαλύτερο κόκκο από τη λευκή, για αυτό χρειαζεται περισσοτερο χρονο για να διαλυθει σε ροφήματα και γλυκά. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κάποια θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο και φυλλικό οξύ, ενώ Θερμιδικά αποδίδει τις ίδιες θερμίδες με τη λευκή.

Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Fruities καραμέλες ζελέ μίνι 350gr

Οι Fruities καραμέλες ζελέ μίνι σερβίρονται σε μια συσκευασία των 350γρ και περιέχουν μικρές και γευστικές καραμέλες ζελέ σε διάφορα φρουτένια αρώματα. Ιδανικές για να τις απολαμβάνετε ως γλυκό ενδιάμεσο ή ως γλυκό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μια γευστική επιλογή για μικρούς και μεγάλους λάτρεις των ζελέ καραμελών.
Τιμή 2,06 €

Lux σφουγγάρι μπάνιου massage 07-70

Το σφουγγάρι μπάνιου Lux Massage σας προσφέρει μια χαλαρωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Η ειδική του σχεδίαση, σε συνδυασμό με την απαλή υφή του, επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα απαλό μασάζ κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Τιμή 0,46 €

Uniglass rome σετ ποτήρια γυάλινα νερού 31,5cl 3τεμ 53313

Το σετ ποτηριών Uniglass Rome είναι η τέλεια προσθήκη για την τραπεζαρία σας. Κάθε ποτήρι έχει χωρητικότητα 31,5cl και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί. Με το κομψό σχεδιασμό τους, αυτά τα ποτήρια θα φέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο τραπέζι σας. Αποκτήστε τώρα το σετ ποτηριών Uniglass Rome και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πίνακα δείπνου!
Τιμή 4,67 €