• Minos art & deco κας κας 500gr  - 1
  • Minos art & deco κας κας 500gr  - 2
  • Minos art & deco κας κας 500gr  - 3
  • Minos art & deco κας κας 500gr  - 1
  • Minos art & deco κας κας 500gr  - 2
  • Minos art & deco κας κας 500gr  - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMinos

Minos art & deco κας κας 500gr

Η Minos art & deco κας κας 500gr είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν ποιότητα και στυλ στο σπίτι τους. Με μοναδικό design και υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το προϊόν θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας σε κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα απόλυτα μοναδικό κομμάτι!
18623
5201099701662
7,26 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Ζάχαρη, άμυλο σίτου, σιρόπι γλυκόζης, χρωστικές (κουρκουμίνη, καρμίνες, μπλε Πατεντε V), συμπυκνωμένος χυμός παντζάρι.

Ανά 100g
Ενέργεια 1646kJ/393kcal
Λιπαρά <0,5g
    εκ των οποίων κορεσμένα <0,5g
Υδατάνθρακες 97,0g
    εκ των οποίων σάκχαρα 78,6g
Πρωτεΐνες <0,5g
Αλάτι 0,08g

Αλλεργιογόνα

-

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Minos σφολιατίνια 200gr

Τα Minos σφολιατίνια 200gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Με τη μοναδική τους συνταγή, τα Minos σφολιατίνια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε τα σαν μια λιχουδιά με τον καφέ σας ή χρησιμοποιήστε τα ως γλυκό συνοδευτικό σε κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Minos σφολιατίνια 200gr και να ανακαλύψετε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 2,57 €

Γιώτης μίγμα για μιλφέιγ 532gr

Απολαύστε την ανάλαφρη και φίνα γεύση του μιλφέιγ Γιώτης. Τα τραγανά φύλλα μιλφέιγ συνδυάζονται μοναδικά με τη λαχταριστή κρέμα μιλφέιγ και τη σαντιγί garni.

Τιμή 7,57 €

Minos art & deco dark τρούφα 500gr

Η Minos art & deco dark τρούφα 500gr είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την εκλεπτυσμένη γεύση της. Απολαύστε αυτή την πλούσια γεύση τρούφας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Με τη Minos art & deco dark τρούφα 500gr, κάθε δάγκωμα είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.
Τιμή 6,99 €

Γιώτης μίγμα για παγωτό με γεύση cookies & cream 497gr

Μείγμα για παγωτό Cookies & Cream ΓΙΩΤΗΣ. Υπέροχο σπιτικό παγωτό με αγνά υλικά και πλούσια γεύση, παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα, με σίγουρη επιτυχία. Απλά χτυπήστε με κρύο γάλα και είναι έτοιμο. Πραγματικά απολαυστικό, αποτελεί μία πολύ γευστική και οικονομική λύση για όλη την οικογένεια.

Τιμή 4,63 €

Miss sandy ροδονέρο 500ml

Η Miss Sandy ροδονέρο 500ml είναι ο απόλυτος σύμμαχος για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ενίσχυση στα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε το Miss Sandy ροδονέρο 500ml τώρα και απογειώστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Iris παραμάνες ανάμικτες χρυσές 48τεμ

Οι παραμάνες Iris ανάμικτες χρυσές περιέχουν 48 τεμάχια. Αυτές οι παραμάνες είναι μια όμορφη και λαμπερή επιλογή για διακόσμηση ή κατασκευή κοσμημάτων. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και πολλά άλλα κοσμήματα για να προσθέσετε λάμψη και φωτεινότητα στο στυλ σας.
Τιμή 0,90 €

Ήλιος κρεμμύδι 30gr

Η σκόνη κάρυ είναι ένα μυρωδάτο μίγμα από διάφορα μπαχαρικά .Τα βασικά συστατικά του μείγματος είναι το κόλιαντρο, το κύμινο και ο κουρκουμάς με την προσθήκη άλλων μπαχαρικών, όπως τσίλι, πιπερόριζα, κανέλλα, γαρύφαλλο, κάρδαμο, σκόρδο, μουστάρδα, μάραθος και άλλα. Με γεύση πικρή, χρησιμοποιείται συνήθως σε κρέατα, σάλτσες και στιφάδο αλλά και σε ξηρούς καρπούς.

Τιμή 1,39 €

Rio mare τόνος σε σάλτσα με φασόλια 2x160gr

Τόνος Rio Mare με επιλεγμένα λαχανικα σε συνδυασμό με μια εξαιρετική σάλτσα ντομάτας. Η γεμάτη γεύση των φασολιών ενισχύεται από τον συνδυασμό με τόνο για να σας προσφέρει ένα σκεύασμα πλούσιο σε γεύση.

Τιμή 5,44 €

Cheetos γαριδάκια πέτρα-ψαλίδι-πατούσα 70gr

Τα Cheetos γαριδάκια πέτρα-ψαλίδι-πατούσα 70gr της εταιρίας Cheetos είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την μοναδική τους γεύση γαρίδας και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με τους φίλους σας σε κάθε περίσταση. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,29 €