• Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml  - 1
  • Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςJohnsof

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml

Η Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε ένταση και λάμψη στις δημιουργίες σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ευκολία στη χρήση του, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε το εμπνευσμένο σας σχεδιασμό! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά γλυκά και γλυκές δημιουργίες.
26348
5290094004298
1,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bonomi σφολιατίνια με ζάχαρη 135gr

Το Bonomi σφολιατίνι με ζάχαρη 135gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το καθημερινό σας σνακ. Με την τραγανή υφή του σφολιατίνι και την γλυκιά γεύση της ζάχαρης, θα σας κάνει να ανακαλύψετε ξανά τη χαρά του γλυκού. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την εταιρία Bonomi.
Τιμή 1,16 €

Geflor ανθόνερο 270ml

Το Geflor ανθόνερο 270ml είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για τη φροντίδα και την προστασία των φυτών και των λουλουδιών στον κήπο. Περιέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην ανάπτυξη και την ενίσχυση των φυτών, καθώς και στην πρόληψη ασθενειών και επιβλαβών εντόμων. Το Geflor ανθόνερο παρέχει την απαραίτητη φροντίδα για έναν υγιή και όμορφο κήπο.

Γνήσιο απόσταγμα χωρίς συντηρητικά από εκχύλισμα εσπεριδοειδών . Κατάλληλο για γλυκίσματα και τρόφιμα.

Τιμή 2,18 €

Minos art & deco dark τρούφα 500gr

Η Minos art & deco dark τρούφα 500gr είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την εκλεπτυσμένη γεύση της. Απολαύστε αυτή την πλούσια γεύση τρούφας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Με τη Minos art & deco dark τρούφα 500gr, κάθε δάγκωμα είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.
Τιμή 6,99 €

Royal φυτική κρέμα για σαντιγύ 26% 500ml

Κρέμα σαντιγί της εταιρείας Royal, η πρωταγωνίστρια σε κάθε τούρτα, τάρτα και άλλες γλυκές δημιουργίες. Είναι ιδανική για να γαρνίρετε και να διακοσμήσετε κάθε γλυκό. Αρωματίστε με το αγαπημένο σας λικέρ ή προσθέστε το χρώμα ζαχαροπλαστικής που σας αρέσει και "απογειώστε" το αποτέλεσμα!

Τιμή 1,97 €

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml

Το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml είναι ένα προϊόν που θα φωτίσει τις δημιουργίες σας με το λαμπερό του χρώμα. Με μια μόνο κίνηση, μπορείτε να δώσετε ένα μοναδικό στυλ στα γλυκά σας και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αποκτήστε το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml τώρα και αναδείξτε τις δημιουργικές ικανότητές σας!
Τιμή 1,79 €

Κορυφαία προϊόντα

RENKLY ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72τεμ. + ΚΑΠΑΚΙ - (ULTRA SOFT ΖΟΟ PREMIUM)

Τα Renkly μωρομάντηλα είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με την υπέροχα μαλακή υφή τους και το πρωτοποριακό καπάκι Ultra Soft ΖΟΟ Premium, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, είναι η πρακτική και οικονομική λύση που χρειάζεστε. Αγοράστε τα τώρα και χαρίστε στο μωράκι σας την απαράμιλλη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 0,76 €

Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 26x17x26cm 250τεμ

Αυτές οι τσάντες χάρτινες κραφτ καφέ είναι μια ανθεκτική, ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τη μεταφορά αντικειμένων και τη συσκευασία προϊόντων.

Τιμή 20,46 €

Παπουτσάνης σαπούνι πράσινο ελαιόλαδου 125gr

Στέρεο σαπούνι με εξαιρετική καθαριστική δράση, παρέχει ολοκληρωμένη υγιεινή για την επιδερμίδα. Αγνό όσο το ελαιόλαδο από το οποίο παρασκευάζεται, το παραδοσιακό πράσινο σαπούνι ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ φροντίζει το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, εδώ και 150 χρόνια. Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 0,55 €

Gliss σαμπουάν biotech restore 250ml

Το Gliss σαμπουάν biotech restore 250ml της Schwarzkopf Gliss είναι το ιδανικό προϊόν για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, ενώ παράλληλα προσφέρει εντατική ενυδάτωση. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λαμπερά και ενισχυμένα, ενώ προστατεύει από τις ζημιές που προκαλούνται από το styling και το περιβάλλον. Αποκτήστε το Gliss σαμπουάν biotech restore τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 2,84 €

Aroxol σκοροκτόνο σε gel με λεβάντα 3τεμ

Σκοροκτόνο το οποίο προστατεύει αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Έχει μορφή gel σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε. 

Τιμή 3,59 €