• Luxe σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά 200gr Luxe - 1
  • Luxe σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά 200gr Luxe - 2
  • Luxe σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά 200gr Luxe - 3
  • Luxe σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά 200gr Luxe - 4
  • Luxe σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά 200gr Luxe - 5
  • Luxe σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά 200gr Luxe - 6
  • Luxe σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά 200gr Luxe - 1
  • Luxe σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά 200gr Luxe - 2
  • Luxe σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά 200gr Luxe - 3
  • Luxe σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά 200gr Luxe - 4
  • Luxe σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά 200gr Luxe - 5
  • Luxe σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά 200gr Luxe - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLuxe

Luxe σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά 200gr

Σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά.

1694
8000105001232
1,28 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σφολιατίνια χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά.

Συστατικά: αλεύρι σιτου, φυτική μαργαρίνη (φοινικέλαιο, νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητής: Εε71, ρυθμιστής οξύτητας: Ε330, αρτύματα0, ζάχαρη 10%, βούτυρο, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, σιρόπη γλυκόχης, φυσικό άρωμα βάνιλιας. Μπορεί να περιέχει ίχνη απο ξηρούς καρπούς και σόγια). Αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Minos art & deco κας κας 500gr

Η Minos art & deco κας κας 500gr είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν ποιότητα και στυλ στο σπίτι τους. Με μοναδικό design και υψηλής ποιότητας υλικά, αυτό το προϊόν θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας σε κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα απόλυτα μοναδικό κομμάτι!
Τιμή 7,26 €

Σαμούρη χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml

Ζαχαρωδών χρωμάτων Σαμούρη σε μοναδικό κόκκινο χρώμα, ιδανικό για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με μόλις 28ml χωρητικότητα, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την ευκολία και την ακρίβεια που προσφέρει κατά τη χρήση του. Αναδείξτε τις δημιουργικές ικανότητές σας και δημιουργήστε εντυπωσιακές λιχουδιές με το Σαμούρη χρώμα ζαχαροπλαστικής!

Τιμή 2,28 €
Γιώτης μίγμα για λουκουμάδες με μαγιά 255gr Γιώτης - 1 Γιώτης μίγμα για λουκουμάδες με μαγιά 255gr Γιώτης - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Γιώτης μίγμα για λουκουμάδες με μαγιά 255gr

Η πιο λαχταριστή σιροπιαστή απόλαυση που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους, στην πιο νόστιμη, εύκολη και γρήγορη, σπιτική εκδοχή. Με σίγουρη επιτυχία μπορείτε να ετοιμάσετε τραγανούς λουκουμάδες στη στιγμή και να τους συνοδεύσετε με μέλι και τριμμένο καρύδι, αλλά και με παγωτό.

Κανονική τιμή 2,13 € Τιμή 1,60 €
  • -0,53 €
  • -0,53 €

Ello ermol κρέμα σαντιγύς 250gr

Η σαντιγί Ermol Creamy από άπαχο γάλα, χωρίς ζάχαρη και χωρίς συντηρητικά είναι κατάλληλη τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη μαγειρική, καθώς χρησιμοποιείται όπου και όπως η κρέμα γάλακτος. Παραμένει αφράτη και με πλούσια γεύση.

Τιμή 2,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Batiste dry shampoo cherry 200ml

Το Batiste Dry Shampoo Cherry 200ml είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρήσει τα μαλλιά της φρέσκα και λαμπερά όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα αφαιρεί τη λιπαρότητα από τη ρίζα των μαλλιών, προσφέροντας άμεσα αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Με το ευχάριστο άρωμα της κεράσι, το Batiste Dry Shampoo Cherry 200ml θα σας κάνει να νιώθετε εντυπωσιασμένες κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα αποτελέσματ?
Τιμή 3,66 €

Enlegend mini highlighters animal neon 6τεμ

Τα Enlegend mini highlighters animal neon 6τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το γραφείο ή το σχολείο! Με έντονα χρώματα και χαριτωμένα ζωάκια στο design τους, θα φωτίσουν κάθε σας σημείωση και θα δώσουν ζωντάνια στα κείμενά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα μοναδικά highlighters που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!
Τιμή 2,84 €
  • Με έκπτωση!

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Οι Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με ανθεκτικό υλικό και εύκολο κλείσιμο, αυτές οι σακούλες θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Αποκτήστε τις Snapy σακούλες τώρα και απολαύστε άνετη και καθαρή καθημερινότητα!
Τιμή 0,95 €

Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα monsters 10τεμ

Τα Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα monsters 10τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με μοναδικό τρόπο. Με μια ποικιλία από φρέσκα και πρωτότυπα σχέδια, αυτά τα επιθέματα θα δώσουν μια διασκεδαστική νότα σε κάθε δωμάτιο. Επιπλέον, χάρη στην αδιαβροχότητά τους, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν ζημιές. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια φρέσκια πνοή στον χώρο σας!
Τιμή 1,45 €