• Bonomi σφολιατίνια με ζάχαρη 135gr  - 1
  • Bonomi σφολιατίνια με ζάχαρη 135gr  - 2
  • Bonomi σφολιατίνια με ζάχαρη 135gr  - 1
  • Bonomi σφολιατίνια με ζάχαρη 135gr  - 2

Bonomi σφολιατίνια με ζάχαρη 135gr

Το Bonomi σφολιατίνι με ζάχαρη 135gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το καθημερινό σας σνακ. Με την τραγανή υφή του σφολιατίνι και την γλυκιά γεύση της ζάχαρης, θα σας κάνει να ανακαλύψετε ξανά τη χαρά του γλυκού. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την εταιρία Bonomi.
24081
8002720001154
1,16 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης garni ζαχαροπλαστικής βανίλια 2x100gr

Έτοιμη αφράτη, πεντανόστιμη σαντιγί σε λίγα λεπτά, από αγνά υλικά υψηλής ποιότητας, μόνο με φυτικά λιπαρά. Σε γεύσεις βανίλιας και σοκολάτας, συνοδεύει μοναδικά φράουλες και φρουτοσαλάτες και γαρνίρει εντυπωσιακά τούρτες, παγωτά, τάρτες, γλυκίσματα, αλλά και ροφήματα, ζεστά και κρύα.

Τιμή 2,98 €

Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας 250gr

Η Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας 250gr είναι η τελεία προσθήκη στη γεύση και την απόλαυση των γλυκών σας δημιουργιών. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας και την απαλή, κρεμώδη υφή της, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Αφήστε τη Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση.
Τιμή 3,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Okf smoothie mixed fruits orange 350ml

Smoothie της εταιρείας OKF από mixed fruits orange. Σε αντίθεση με τους χυμούς, παρασκευάζεται από ολόκληρο το φρούτο, χωρίς δηλαδή να αφαιρούνται οι ίνες του, κάτι που το κάνει εξαιρετικά θρεπτικό ενώ παράλληλα περιέχει σημαντικές αντιοξειδωτικές ουσίες. Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση και μπορείτε να το πίνετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

Τιμή 1,44 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό αγριολούλουδο και περγαμόντο 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό αγριολούλουδο και περγαμόντο 52μεζ 1,196lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας. Με τη μαγική του σύνθεση αυτό το μαλακτικό θα σας σαγηνεύσει με το αναζωογονητικό άρωμα που αφήνει πίσω του. Αφεθείτε στην απαλή αγκαλιά του Cajoline και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία πλύσης που θα κάνει τα ρούχα σας να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την κα
Τιμή 3,69 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών ανταλλακτικό triple action 750ml

Το Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών ανταλλακτικό triple action 750ml προσφέρει βαθύ καθαρισμό και λάμψη στα τζάμια σας. Με την τριπλή του δράση, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τις επιφάνειες από τη σκόνη και τις δακτυλιές. Κάντε τα τζάμια σας να λάμψουν με το Ajax triple action και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 1,85 €