• Geflor ροδόνερο 270ml Geflor - 1
  • Geflor ροδόνερο 270ml Geflor - 2
  • Geflor ροδόνερο 270ml Geflor - 3
  • Geflor ροδόνερο 270ml Geflor - 4
  • Geflor ροδόνερο 270ml Geflor - 5
  • Geflor ροδόνερο 270ml Geflor - 6
  • Geflor ροδόνερο 270ml Geflor - 1
  • Geflor ροδόνερο 270ml Geflor - 2
  • Geflor ροδόνερο 270ml Geflor - 3
  • Geflor ροδόνερο 270ml Geflor - 4
  • Geflor ροδόνερο 270ml Geflor - 5
  • Geflor ροδόνερο 270ml Geflor - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGeflor

Geflor ροδόνερο 270ml

Ροδόνερο της εταιρίας Lanova, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Το ροδόνερο, το απόσταγμα του άνθους του τριανταφύλλου, χρησιμοποιείται κυρίως σε γλυκές συνταγές εξ Ανατολής, όπως στο λουκούμι και στον μπακλαβά, αλλά μπορεί άνετα να προστεθεί σε κέικ, κουλουράκια, πουτίγκες ρυζιού και στο παγωτό, σε μικρές όμως ποσότητες, γιατί έχει έντονο άρωμα και γεύση.

Διατίθεται σε συσκευασία των 270ml.

12531
5202960035206
2,18 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oscar τρούφα σοκολάτας γάλακτος 100gr

Καφέ διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Oscar, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Τιμή 1,54 €

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής κίτρινο 28ml

Η JOHNSOF ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ 28ml. - (ΚΙΤΡΙΝΟ) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τη ζαχαροπλαστική τέχνη. Με το φωτεινό κίτρινο χρώμα του, δημιουργείτε μοναδικές δημιουργίες που θα εντυπωσιάσουν κάθε οικοδέσποινα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε ζωντάνια και χρώμα στα γλυκά σας!
Τιμή 1,79 €

Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας 250gr

Η Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας 250gr είναι η τελεία προσθήκη στη γεύση και την απόλαυση των γλυκών σας δημιουργιών. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας και την απαλή, κρεμώδη υφή της, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείτε σε αυτή την απόλαυση. Αφήστε τη Νουνού κρέμα σαντιγύ βανίλιας να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση.
Τιμή 3,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών

Ο σταυρός είναι κατάλληλος για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτύμβιες στήλες, τάφους και μνημεία. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό για το εικονοστάσι στο σπίτι, καθώς και για χρήση στο μνήμα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 150 ημέρες.

Τιμή 1,71 €

Endless χαρτοπετσέτες premium μαύρες 33x33cm 50 φύλλα

Οι χαρτοπετσέτες Endless premium σε μαύρο χρώμα είναι ιδανικές για να προσθέσετε στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Με διαστάσεις 33x33 εκατοστά και 50 φύλλα σε κάθε πακέτο, αυτές οι χαρτοπετσέτες είναι κατάλληλες για διάφορες περιστάσεις όπως επίσημα γεύματα, εκδηλώσεις, πάρτι ή ακόμη και για καθημερινή χρήση. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητά τους τις καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Απολαύστε την αγορά σας!
Τιμή 1,40 €

Canderel γλυκαντικό σε ταμπλέτες 360τεμ

Απολαύστε το αγαπημένο σας Canderel τώρα με ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ που επιτρέπει το ψήσιμο και δίνει στα παρασκευάσματά σας υπέροχη, γλυκιά γεύση και λιγότερες θερμίδες από τη ζάχαρη. Το Canderel είναι ιδανικό γλυκαντικό για όσους θέλουν να περιορίσουν τη ζάχαρη χωρίς όμως να στερηθούν τη γλυκιά γεύση. Χρησιμοποιείστε το Canderel και στη ζαχαροπλαστική.

Τιμή 9,18 €

Beto μουστάρδα 500gr και ketchup 500gr

Κέτσαπ της εταιρίας BETO, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 2,88 €

Croco crackers με πίτσα 400gr

Αλμυρά σνακ με γεύση πίτσα της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 1,71 €