• Hai σιρόπι γλυκόζης 400gr Χαϊτογλου - 1
  • Hai σιρόπι γλυκόζης 400gr Χαϊτογλου - 2
  • Hai σιρόπι γλυκόζης 400gr Χαϊτογλου - 1
  • Hai σιρόπι γλυκόζης 400gr Χαϊτογλου - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΧαϊτογλου

Hai σιρόπι γλυκόζης 400gr

Το Hai σιρόπι γλυκόζης 400gr της εταιρίας Χαϊτογλου είναι το απόλυτο γλυκόξινο απόλαυσης που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για γλυκά. Με την απαλή του υφή και την εκλεπτυσμένη γεύση του, το Hai σιρόπι γλυκόζης είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε γλυκό δημιουργία σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
23437
2113893000014
2,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Όλυμπος σιρόπι γλυκόζης 400gr

Το Όλυμπος σιρόπι γλυκόζης 400gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Όλυμπος, αυτό το σιρόπι θα δώσει μια μοναδική γεύση σε κάθε γλυκό σας δημιουργία. Αφράτο και γλυκό, το σιρόπι γλυκόζης της Όλυμπος θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα σιρόπια που έχετε δοκιμάσει. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 4,69 €

Άλφα σιρόπι γλυκόζης 450gr

Η γλυκόζη της εταιρείας Άλφα σε υγρή μορφή, είναι λιγότερο γλυκιά από τη ζάχαρη. Χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική, αφού ευνοεί τη ζύμωση και την καραμελοποίηση, αυξάνει την κρεμώδη υφή, διατηρεί την υγρασία, έχει αντιψυκτική δύναμη, καθυστερεί την κρυστάλλωση.

Τιμή 2,14 €

Άλφα σιρόπι γλυκόζης 900gr

Η γλυκόζη της εταιρείας Άλφα σε υγρή μορφή, είναι λιγότερο γλυκιά από τη ζάχαρη. Χρησιμοποιείται κυρίως στη ζαχαροπλαστική, αφού ευνοεί τη ζύμωση και την καραμελοποίηση, αυξάνει την κρεμώδη υφή, διατηρεί την υγρασία, έχει αντιψυκτική δύναμη, καθυστερεί την κρυστάλλωση.

Τιμή 3,13 €

Γιώτης fytro σιρόπι μελάσα 700gr

Το Γιώτης fytro σιρόπι μελάσα 700gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή του. Απολαύστε τη μελωδία γεύσεων στο στόμα σας και αφεθείτε στην απόλαυση της γεύσης της μελάσας. Αγοράστε τώρα το Γιώτης fytro σιρόπι μελάσα 700gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 8,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Axe αποσμητικό σώματος spray wild bergamot 2x150ml

Το AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) WILD BERGAMOT είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αναζωογονητικό άρωμα που ξεχωρίζει. Με τη μοναδική αρωματική νότα του άγριου bergamot, αυτό το αποσμητικό σπρέι θα σας κάνει να νιώσετε φρέσκοι και αυτοπεποίθητοι κάθε στιγμή της ημέρας. Αφήστε το AXE BODY SPRAY να σας συνοδεύει και να δημιουργεί μια εκρηκτική εντύπωση όπου κι αν βρίσκεστε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει!
Τιμή 5,40 €

ΒΙΑΠ παστίλιες με μαστίχα Χίου 27gr

Ζητήστε τώρα τις μοναδικές ΒΙΑΠ παστίλιες με μαστίχα Χίου 27gr από την εταιρία Βιάπ και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση! Η μαστίχα Χίου προσφέρει μια μοναδική γεύση και άρωμα που θα σας ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά!
Τιμή 1,00 €

Farcom echo βαφή μαλλιών No9 60ml

Σετ μόνιμης φυτικής βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια. Περιέχει φυτικές χρωστικές ουσίες και ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών φιλικά προς τα μαλλιά, πετυχαίνοντας μόνιμο και σταθερό χρώμα βάφοντας εξωτερικά την τρίχα.

Τιμή 2,90 €

Nature valley μπάρες πρωτεϊνης με σοκολάτα 4x40gr

Οι μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley με σοκολάτα 4x40gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό, γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και την αγαπημένη γεύση της σοκολάτας, αυτές οι μπάρες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή σας ζωή. Απολαύστε τις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με τις μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley.
Τιμή 4,70 €