Franks σάλτσα extra hot 148gr
Η RedHot Xtra Hot της Frank's είναι φτιαγμένη με ένα αλμυρό μείγμα παλαιωμένων πιπεριών καγιέν.
Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι γευστικό προϊόν.
Η RedHot Xtra Hot της Frank's είναι φτιαγμένη με ένα αλμυρό μείγμα παλαιωμένων πιπεριών καγιέν.
Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι γευστικό προϊόν.
Ιωδιούχο, λευκό, κρυσταλλικό θαλασσινό αλάτι που δίνει γεύση στο μαγείρεμα.
Το αλάτι ΓΛΑΡΟΣ κερδίζει πόντους σε γεύση, ποιότητα και φυσικότητα.
Επίσης το σακουλάκι διευκολύνει την μέτρηση δοσολογίας κατά τη χρήση του.
Το μαγειρικό αλάτι ΗΡΑ είναι θαλασσινό, ιωδιούχο, απόλυτα καθαρό που πιάνει τέλεια στο φαγητό.
Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.
Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.
Συσκευασία των 250 γραμμαρίων.
Σουσάμι της εταιρείας Ινδία, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Βάρος: 100gr
Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Με την μέθοδο της ανακρυστάλλωσης την οποία πρώτη η ΚΑΛΑΣ εφαρμόζει με μοναδικό τρόπο, παράγεται απόλυτα καθαρό αλάτι που διατηρεί όλα τα υγιή φυσικά συστατικά του. Το ΚΑΛΑΣ «αλατίζει» καλύτερα.
Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Με την μέθοδο της ανακρυστάλλωσης την οποία πρώτη η ΚΑΛΑΣ εφαρμόζει με μοναδικό τρόπο, παράγεται απόλυτα καθαρό αλάτι που διατηρεί όλα τα υγιή φυσικά συστατικά του. Το ΚΑΛΑΣ «αλατίζει» καλύτερα.
Ρίγανη της εταιρείας Matina σε συσκευασία 100 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.
Συσκευασία μαγειρικού αλατιού 500γρ. (με έκπτωση 20%) που περιέχει θαλασσινό αλάτι σε ομοιόμορφους κρυσταλλικούς κόκκους, απολύτως καθαρό, φυσικά λευκό, ιωδιούχο χωρίς πρόσθετα ροής.
Η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, είναι το αλεύρι που για χρόνια εμπιστεύονται οι νοικοκυρές για να ετοιμάσουν τα πιο αφράτα νόστιμα κέικ αλλά και κάθε άλλη γλυκιά ή αλμυρή σπιτική δημιουργία. Η κλασσική για κέικ και γλυκίσματα.
Η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, είναι το αλεύρι που για χρόνια εμπιστεύονται οι νοικοκυρές για να ετοιμάσουν τα πιο αφράτα νόστιμα κέικ αλλά και κάθε άλλη γλυκιά ή αλμυρή σπιτική δημιουργία. Η κλασσική για κέικ και γλυκίσματα.
Με σεβασμό στην παράδοση που ξεκινάει από την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών μαλακού σιταριού και συνεχίζεται με ιδιαίτερη φροντίδα κατά την άλεση, κατά την πατροπαράδοτη συνταγή, παράγουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας το αλεύρι γρεβενιώτικο.
Το αλεύρι γρεβενιώτικο είναι κατάλληλο για κάθε χρήση όπως λαχταριστό ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, κουλουράκια, γλυκά και ότι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με την φαντασία σας!
Αγνό αλεύρι, χωρίς βελτιωτικά και συντηρητικά, ιδανικό για ζύμωμα, ψωμί, χωριάτικο φύλλο, ζύμες πίτσας, λουκουμάδες, για τηγάνισμα.
Σε αντίθεση με το αλεύρι για όλες τις χρήσεις το αλεύρι αυτό παράγεται από πιο μαλακά σιτηρά, χαμηλότερα σε πρωτεΐνη καθιστώντας το ιδανικό για συνταγές όπως κέικ, μπισκότα, τηγανίτες και άλλα χωρίς να χρειάζεται προσθήκη baking powder.
Αυτό το αλεύρι για όλες τις χρήσεις εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.
Έτοιμη αφράτη, πεντανόστιμη σαντιγί σε λίγα λεπτά, από αγνά υλικά υψηλής ποιότητας, μόνο με φυτικά λιπαρά. Σε γεύσεις βανίλιας και σοκολάτας, συνοδεύει μοναδικά φράουλες και φρουτοσαλάτες και γαρνίρει εντυπωσιακά τούρτες, παγωτά, τάρτες, γλυκίσματα, αλλά και ροφήματα, ζεστά και κρύα.
Φυσική ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Χρησιμοποιείται στον καφέ, τα κέικ, τα κουλουράκια, τις μαρμελάδες, τα παγωτά, τις τάρτες και τις τούρτες. Πασπαλίζεται στις κρέπες, τα δημητριακά, το γιαούρτι, τις φρουτοσαλάτες.
Η λευκή ζάχαρη της εταιρείας Μυρτώ σε σκόνη, είναι το γλυκό προϊόν που προκύπτει μετά από επεξεργασία, προκειμένου να αφαιρεθεί εντελώς η μελάσα και να μείνουν μόνο οι λευκοί καθαροί κρύσταλλοι. Ένα κουταλάκι του γλυκού (5 γραμμάρια) αποδίδει 16 θερμίδες.
Τα ζυμαρικά Fusilli οφείλουν το όνομά τους στην ανέμη, όπου τυλιγόταν το μαλλί. Χαρακτηρίζονται από τη μορφή τριών περιπλεγμένων πτερυγίων που περιστρέφονται αρμονικά, σχηματίζοντας ένα σπιράλ. Με αυτόν τον τρόπο τα μακαρόνια Barilla Fusilli αιχμαλωτίζουν κάθε είδους σάλτσα.
Τα ζυμαρικά Penne Rigate προτιμούνται σε πολλές περιπτώσεις, ως το πιο κλασικό πιάτο στο οικογενειακό τραπέζι.
Μακαρόνι σε σχήμα κοχύλι από την εταιρεία Famiglia, από σιμιγδάλι σκληρού σταριού. Ιδανικό σχήμα για ξεχωριστά πιάτα.
Κριθαράκι μέτριο ελληνικής παραγωγής από την εταιρεία Famiglia.
Βασικά χαρακτηριστικά:
Από 100% ελληνικά σκληρά στάρια
Χρόνος βρασμού 7-8 λεπτά
Τα Κανελόνια Melissa παράγεται από εκλεκτά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.
Το Αλεύρι Κούλα αποκαλείται «τύπου 55%» γιατί παράγεται από το καλύτερο 55% του σίτου, από την ψίχα του σιταριού δηλαδή. Τα άλευρα του συγκεκριμένου τύπου καλούνται και άλευρα για όλες τις χρήσεις, καθώς είναι ιδανικά για την παρασκευή πλήθους αρτοσκευασμάτων, όπως ψωμί, κέικ αλμυρά ή γλυκά, φρυγανιές, σφολιάτες & πίτες κάθε τύπου.
Είναι ένα φυσικό και υγιεινό προϊόν από μαλακά σιτηρά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών.
Το κριθαράκι μέτριο Melissa είναι από τα πιο διάσημα σχήματα ψιλού ζυμαρικού
Παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.
Το κριθαράκι χονδρό Melissa είναι από τα πιο διάσημα σχήματα ψιλού ζυμαρικού παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.
Το Λαζανάκι Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.
Οι Πέννες Melissa παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.
Από τα πιο αγαπημένα σχήματα ζυμαρικών, οι Πεννες έχουν την μοναδική ικανότητα να συγκρατούν την σάλτσα.
Η Τρουμπετίνα παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Έχουν την μοναδική ικανότητα να συγκρατούν την σάλτσα
Τα Τρυπητά Μακαρόνια Melissa παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.
Είναι ιδανικά για παραδοσιακές συνταγές αλλά και πίτες.
Το Σπαγγέτι Νο6 είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Μαγειρεύεται σκέτο, µε τριμμενο τυρι, µε κοκκινη ή ασπρη σαλτσα, στο φούρνο σαν γιουβέτσι, αλλά και στην κατσαρόλα σε σούπα.
Είναι το πιο «παιχνιδιάρικο» είδος κοντού ζυµαρικού σε σχήµα ελατηρίου που εκτοξεύει την απόλαυση στα ύψη. Το προτιµάτε γιατί «πάει µε όλα», δίνει µοναδική νοστιµιά στις κόκκινες και άσπρες σάλτσες και αποτελεί τον ιδανικό σύµµαχο για µια µεγάλη ποικιλία σαλατών. Στριφογυρίστε τη σκέψη σας µαζί του και δηµιουργήστε από τις πιο απλές µέχρι τις πιο πρωτότυπες συνταγές και εµφανίσεις στο πιάτο!
Εξαιτίας του ξεχωριστού του σχήµατος, είναι το ζυµαρικό που ενθουσιάζει τα παιδιά και προτιµούν οι µεγάλοι, καθώς προσφέρει µοναδικές εµφανίσεις στο πιάτο. Χρησιµοποιείται σε µοντέρνες συνταγές µε άσπρες σάλτσες µε θαλασσινά, τυριά ή µανιτάρια. Είναι εξαιρετικό και σε σαλάτες ζυµαρικών µε ντρέσινγκ από µαγιονέζα και κέτσαπ. Δοκιµάστε το και σίγουρα θα δεθείτε κόµπο µαζί του!
Οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Περιέχουν πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα που για να αξιοποιηθούν θρεπτικά από τον οργανισμό πρέπει να συνδυαστούν με φρέσκα λαχανικά.Συνήθως τις προτιμάμε βραστές σαν σούπα. Είναι όμως υπέροχες ως σαλάτα, σε συνδυασμό με ωμά λαχανικά αλλά και ως συνοδευτικό για το κρέας.
Το REALEMON προσφέρει δροσερή γεύση λεμονιού εξαιρετικής ποιότητας. Χρησιμοποιήστε το REALEMON όπως τα φρεσκοστυμμένα λεμόνια στις σαλάτες,στις σάλτσες και τις μαρινάδες,στις σούπες,σε κρύα και ζεστά ροφήματα, στα ψητά, στο ψάρι και τα θαλασσινά, στο κρέας και το κοτόπουλο.
Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.
Χυμός λεμονιού που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούμε σε κρέατα, ψάρια, χόρτα, όσπρια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ και οπουδήποτε θέλουμε να ενισχύσουμε τη γεύση ή την αντισηψία.
Ξηρή μαγιά στιγμής, που δεν απαιτεί διάλυση και μπορεί να ανακατευτεί απευθείας στο παρασκεύασμα.
Χωρίς συντηρητικά
Ιδανικό για κάθε γλυκό και φαγητό!
Δεν χρειάζεται να διαλυθεί στο νερό. Ανακατεύεται κατευθείαν με το παρασκεύασμα.
Το Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ εξασφαλίζει ομοιόμορφο φούσκωμα και υπέροχη αφράτη υφή στα κέικ, στα γλυκά και στις διάφορες ζύμες. Για σίγουρη επιτυχία και τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε συνταγή, το Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ αποτελεί το απαραίτητο βοήθημα ζαχαροπλαστικής, που εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν χιλιάδες καταναλωτές. Εμπιστευτείτε και εσείς το Βaking Powder Γιώτης για κάθε γλυκιά ή αλμυρή δημιουργία και η επιτυχία είναι σίγουρη!
Ρύζι καρολίνα από την εταιρεία Αξιός, πλούσιο σε πρωτεΐνες και βιταμίνες για θρεπτικά και νόστιμα πιάτα. Ιδανικό για σπανακόρυζο και πιλάφι.
Μεσόκοκκο ρύζι που καλλιεργείται στις περιοχές του Αχελώου και της Κεντρικής Ελλάδας. Η μαλακή του υφή το κάνει ιδανικό για σούπες και γλυκά.
Ο Κλασικός Κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Bάλτε τον κύβο Knorr σε κάθε φαγητό και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!
Μακαρόνια Νο2 ελληνικής παραγωγής από την εταιρεία Famiglia.