0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30

0,75 €
Διαθεσιμότητα: 12025 Σε απόθεμα

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150...

1,71 €
Διαθεσιμότητα: 5172 Σε απόθεμα

Ο σταυρός είναι κατάλληλος για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτύμβιες στήλες, τάφους και μνημεία. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό για το εικονοστάσι στο σπίτι, καθώς και για χρήση στο μνήμα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 150 ημέρες.

Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150...

1,71 €
Διαθεσιμότητα: 3406 Σε απόθεμα

Ο σταυρός είναι κατάλληλος για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτύμβιες στήλες, τάφους και μνημεία. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό για το εικονοστάσι στο σπίτι, καθώς και για χρήση στο μνήμα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 150 ημέρες.

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T60

1,44 €
Διαθεσιμότητα: 4288 Σε απόθεμα

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Mama Mia κερί ρεσώ με άρωμα βανίλια 3,5 ωρών 25τεμ

2,26 €
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Αρωματικά κεριά ρεσώ σε μπεζ χρώμα με άρωμα βανίλια, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό, στο σαλόνι, τη βεράντα ή τον κήπο σας. Συνδυάστε πολλά μαζί σε μία όμορφη βάση και αναδείξτε τη διακόσμηση του χώρου σας, εύκολα και οικονομικά. 'Εχουν μέγιστη διάρκεια καύσης έως 3.5 ώρες και είναι ιδανικά σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αφού θα σας βγάλουν από το απόλυτο σκοτάδι!

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T20

0,63 €
Διαθεσιμότητα: 7353 Σε απόθεμα

Κεριά αφιέρωσης σε μνημόσυνο είναι συνήθως διαθέσιμα σε ποικίλα χρώματα και σχέδια.

Το κόκκινο κερί συνήθως συμβολίζει την αγάπη και τον σεβασμό προς τον εκλιπόντα.

Bispol memoria κερί αρωματικό σε ποτήρι 6cm 4x50gr

1,53 €
Διαθεσιμότητα: 166 Σε απόθεμα

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Bispol περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης κίτρινα 20gr

0,39 €
Διαθεσιμότητα: 2845 Σε απόθεμα

Το φυτίλι τοποθετείται μαζί με την καντηλήθρα στο εσωτερικό ενός καντηλιού. Καίει με ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, πυρηνέλαιο και όλα τα φυτικά λάδια. Αποφύγετε την χρήση παραφινέλαιου. Ρυθμίστε το φυτιλάκι στην καντηλήθρα χαμηλά για να μην σας καπνίσει.

Βηθλεέμ μοσχολίβανο κασετίνα

0,60 €
Διαθεσιμότητα: 2485 Σε απόθεμα

Το λιβάνι χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές θρησκείες ως ένδειξη προσφοράς και λατρείας. Καίγεται πάνω σε κάρβουνο για να αναδυθούν τα αρώματά του και μαζί τοποθετούνται μέσα σε θυμιατό.

Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα

0,60 €
Διαθεσιμότητα: 2445 Σε απόθεμα

Καρβουνάκι χωρίς τοξικές και εύφλεκτες ύλες, το ανάβετε και το τοποθετείτε στο λιβανιστήρι. Η βραδεία καύση τους απελευθερώνει τα αρώματα του θυμιάματος.

Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195

1,06 €
Διαθεσιμότητα: 450 Σε απόθεμα

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό σε λευκό χρώμα της εταιρείας Bispol είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Bispol κερί διαρκείας λευκό 60 ωρών p220

1,61 €
Διαθεσιμότητα: 347 Σε απόθεμα

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Bispol είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 2 ημέρες.

Prices κερία ρεσώ μεγάλα 10 ωρών 12τεμ

3,93 €
Διαθεσιμότητα: 940 Σε απόθεμα
Οι τιμές για τα κεριά ρεσώ μεγάλα 10 ωρών σε συσκευασία 12 τεμαχίων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή, την ποιότητα των υλικών και τον τύπο του κεριού. Συνήθως, οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 10-20 ευρώ ανά συσκευασία, ανάλογα με την ποιότητα και τον κατασκευαστή. Είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε τις τιμές σε διάφορα καταστήματα πριν κάνετε την αγορά σας.

Καντήλα μνημείου για κερί

2,62 €
Διαθεσιμότητα: 115 Σε απόθεμα

Το καντήλι μνημείου είναι κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου, λάμπα παραφίνης ή κερί.

Καντήλα εκκλησάκι βαρύ

9,66 €
Διαθεσιμότητα: 323 Σε απόθεμα

Το καντήλι από μέταλλο, τοποθετείται αναμμένο στο εικονοστάσι ενός σπιτιού, αλλά και μπροστά στις εικόνες της εκκλησίας. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου ή κερί. Το άναμμα του καντηλιού συμβολίζει σεβασμό και τιμή προς τα Θεία.

Καντήλα καμπάνα επιτραπέζια χρυσή

7,97 €
Διαθεσιμότητα: 219 Σε απόθεμα

Το καντήλι από μέταλλο σε χρυσό χρώμα της εταιρείας AGC, τοποθετείται αναμμένο στο εικονοστάσι ενός σπιτιού, αλλά και μπροστά στις εικόνες της εκκλησίας. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου ή κερί. Το άναμμα του καντηλιού συμβολίζει σεβασμό και τιμή προς τα Θεία.

Μήκος: 11cm

Πλάτος: 11cm

Ύψος: 12cm

Καντήλα κεραμική επιτραπέζια

9,08 €
Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα

Το καντήλι από κεραμικό υλικό, τοποθετείται αναμμένο στο εικονοστάσι ενός σπιτιού, αλλά και μπροστά στις εικόνες της εκκλησίας. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου ή κερί. Το άναμμα του καντηλιού συμβολίζει σεβασμό και τιμή προς τα Θεία.

Καντήλα με σταυρό επιτραπέζια

10,75 €
Διαθεσιμότητα: 183 Σε απόθεμα

Το καντήλι από μέταλλο σε ανθρακί χρώμα της εταιρείας Metallex, τοποθετείται αναμμένο στο εικονοστάσι ενός σπιτιού, αλλά και μπροστά στις εικόνες της εκκλησίας. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου ή κερί. Το άναμμα του καντηλιού συμβολίζει σεβασμό και τιμή προς τα Θεία.

Μήκος: 9cm

Πλάτος: 9cm

Ύψος: 18cm

Βηθλεέμ σετ κασετίνα με φυτιλάκια, καρβουνάκια...

1,05 €
Διαθεσιμότητα: 1785 Σε απόθεμα

Στην κασετίνα του Βηθλεέμ μπορείς να βρεις φυτιλάκια, καρβουνάκια και φελό για να ανάψεις το κερί σου και να δημιουργήσεις μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ιδανικό για να διακοσμήσεις το σπίτι σου και να δημιουργήσεις μια μαγική ατμόσφαιρα!

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T40

0,98 €
Διαθεσιμότητα: 2311 Σε απόθεμα

Το κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T40 είναι ένα όμορφο και συμβολικό κερί που χρησιμοποιείται σε τελετές μνημόσυνων για να τιμήσει τη μνήμη των αγαπημένων που έχουν φύγει. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την αγάπη, τη θερμότητα και τη ζωή, ενώ το αρωματικό κερί προσθέτει μια αίσθηση ηρεμίας και ηρεμίας στον χώρο.

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80

1,72 €
Διαθεσιμότητα: 5226 Σε απόθεμα

Το κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80 είναι ένα κερί που χρησιμοποιείται συχνά σε τέτοιες τελετές για να τιμήσουμε και να θυμηθούμε τους αγαπημένους μας που έχουν φύγει από αυτήν τη ζωή. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την αγάπη, την ενέργεια και τη θετική διάθεση, και είναι μια όμορφη επιλογή για μια τέτοια σημαντική και συγκινητική στιγμή. Με το κερί αυτό, μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας προς τον αγαπημένο μας άνθρωπο.

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T100

2,18 €
Διαθεσιμότητα: 3227 Σε απόθεμα

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Luxe είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κεριά παραφίνης κίτρινα 1kg

4,50 €
Διαθεσιμότητα: 1281 Σε απόθεμα

Η παραφίνη κερί OEM σε μορφή κίτρινης παράγεται σε συσκευασία 1kg. Αυτό το κερί παραφίνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εφαρμογές, όπως κεριά, κεριά μασάζ, κεριά αρωματοθεραπείας, κοσμητικά προϊόντα και άλλα. Είναι υψηλής ποιότητας και ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας 10m

1,82 €
Διαθεσιμότητα: 188 Σε απόθεμα
Ένα ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας μήκους 10 μέτρων. Ιδανικό για τη διακόσμηση και την φωτισμό της λαμπάδας σας κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, του Πάσχα ή άλλων εορτών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για τη διακόσμηση δωματίων ή εξωτερικών χώρων.

Λαμπογυαλί ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη

0,83 €
Διαθεσιμότητα: 3523 Σε απόθεμα

Ένα λαμπογυαλί ΟΕΜ ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη είναι ένα ανταλλακτικό που χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση του γυαλιού που καλύπτει τη λάμπα παραφίνης. Το λαμπογυαλί προστατεύει τη φλόγα της λάμπας και βοηθά στην ομαλή διάχυση του φωτός.

Βηθλεέμ λιβάνι κασετίνα

0,59 €
Διαθεσιμότητα: 2933 Σε απόθεμα

Το λιβάνι της εταιρείας ΒΗΘΛΕΕΜ χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές θρησκείες ως ένδειξη προσφοράς και λατρείας. Καίγεται πάνω σε κάρβουνο για να αναδυθούν τα αρώματά του και μαζί τοποθετούνται μέσα σε θυμιατό.

Λιβανιστήρι εκκλησάκι

7,08 €
Διαθεσιμότητα: 284 Σε απόθεμα

Ένα λιβανιστήρι με σχέδιο εκκλησάκι χρυσό είναι ένα όμορφο και παραδοσιακό αντικείμενο που χρησιμοποιείται για την ανάφλεξη του λιβανιού και τη δημιουργία ενός ευχάριστου και αρωματικού περιβάλλοντος. Το σχέδιο του εκκλησάκιου χαρίζει μια θρησκευτική και πνευματική νότα στον χώρο και δίνει ένα αίσθημα ευλάβειας και ηρεμίας. Είναι ιδανικό για χρήση σε σπίτια, εκκλησίες και αρχοντικά χώρους όπου θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και συγκέντρωσης.

Λιβανιστήρι χυτό με καπάκι μεγάλο

7,60 €
Διαθεσιμότητα: 302 Σε απόθεμα

Ένα λιβανιστήρι χυτό με καπάκι μεγάλο είναι ένας ειδικός αρωματικός δοχείο που χρησιμοποιείται για την καύση λιβάνι ή άλλων αρωματικών ρητινών. Αυτό το είδος χυτού συνήθως έχει ένα μεγάλο καπάκι που μπορεί να ανοιγοκλείνει για να τοποθετηθεί το λιβάνι μέσα στον χώρο καύσης. Οι λιβανιστήρια χρησιμοποιούνται σε θρησκευτικές τελετές, μεδιτατικές πρακτικές ή απλώς για τη δημιουργία ενός αρωματικού περιβάλλοντος στο σπίτι.

Λιβανιστήρι χυτό με καπάκι μικρό

5,20 €
Διαθεσιμότητα: 486 Σε απόθεμα
Ένα λιβανιστήρι χυτό με καπάκι μικρό είναι ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείται για την καύση λιβάνι σε θρησκευτικές τελετές ή για αρωματικούς σκοπούς. Συνήθως είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, γυαλί ή κεραμικό υλικό και έχει ένα μικρό καπάκι που κλείνει για να προστατεύει το λιβάνι από τον αέρα και τη σκόνη. Η χρήση του είναι παρόμοια με ένα κερί, όπου ανάβετε το λιβάνι και το αφήνετε να καίει για να δημιουργήσει ένα ευωδιαστό άρωμα στον χώρο.

Λιβανιστήρι χυτό κοφτό

4,63 €
Διαθεσιμότητα: 1790 Σε απόθεμα
Το λιβανιστήρι χυτό κοφτό είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της Λιβανέζικης κουζίνας. Αποτελείται από χυτό κοφτό κρέας (συνήθως αρνί ή μοσχαρίσιο) που ψήνεται μαζί με διάφορα μπαχαρικά, λαχανικά και μυρωδικά. Συνήθως σερβίρεται με ρύζι, πιλάφι ή πίτα, και συνοδεύεται με σως γιαουρτιού ή ταχίνι. Το λιβανιστήρι χυτό κοφτό είναι ένα πλούσιο και γευστικό πιάτο που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της ανατολίτικης κουζίνας.

Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης ροζ

0,38 €
Διαθεσιμότητα: 3966 Σε απόθεμα
Το Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης ροζ είναι μια εκδοχή των φυτιλιών παραφίνης που χρησιμοποιούνται συνήθως για την ανάφλεξη κεριών, λαμπάδων και λαμπτήρων. Τα ροζ φυτιλάκια παραφίνης μπορούν να δημιουργήσουν μια ρομαντική και ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε χώρο. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για διακοσμητικούς σκοπούς σε εκδηλώσεις και εκδηλώσεις.

ΟΕΜ κερί ρεσώ 4 ωρών 50τεμ

2,42 €
Διαθεσιμότητα: 3949 Σε απόθεμα
Το ΟΕΜ κερί ρεσώ 4 ωρών πρέπει να είναι σε συσκευασία με 50 τεμάχια. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για 50 κεριά διάρκειας 4 ωρών το καθένα. Αυτό το είδος κεριών συνήθως χρησιμοποιούνται για διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις, καθώς παρέχουν φως για αρκετές ώρες.

Κερί ρεσώ citronela 25τεμ

2,19 €
Διαθεσιμότητα: 572 Σε απόθεμα

Το κερί ρεσώ citronella 25τεμ προέρχεται από την OΕΜ και περιέχει εκχύλισμα citronella, το οποίο απωθεί τα κουνούπια και άλλα ενοχλητικά έντομα. Κάθε τεμάχιο διαρκεί για περίπου 4 ώρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους για προστασία από τα έντομα κατά τη διάρκεια των καλοκαιριν

Κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών 25τεμ

2,19 €
Διαθεσιμότητα: 585 Σε απόθεμα
Το OEM κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία των 25 τεμαχίων. Αυτό το κερί έχει διάρκεια καύσης 4 ωρών και έχει άρωμα βανίλιας. Είναι ιδανικό για χρήση σε σπίτια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλους χώρους για να δημιουργήσει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ

2,19 €
Διαθεσιμότητα: 672 Σε απόθεμα
Το ΟΕΜ κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Το κερί αυτό έχει μια διάρκεια καύσης περίπου 4 ώρες και έχει άρωμα τριαντάφυλλου. Είναι ιδανικό για δημιουργία ατμόσφαιρας και ρομαντισμού σε διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις.

Κερί ρεσώ με άρωμα φράουλα 4 ωρών 25τεμ

2,19 €
Διαθεσιμότητα: 797 Σε απόθεμα
Το OEM κερί ρεσώ με άρωμα φράουλα 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Κάθε κερί έχει διάρκειας 4 ωρών και έχει εμπνευστεί από το αρωματικό άρωμα της φράουλας. Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Κερί ρεσώ με άρωμα φρούτα του δάσους 4 ωρών 25τεμ

2,19 €
Διαθεσιμότητα: 787 Σε απόθεμα
Το OEM κερί ρεσώ με άρωμα φρούτα του δάσους διαρκεί 4 ώρες και περιέχει 25 τεμάχια. Ιδανικό για δημιουργία μιας ατμόσφαιρας φρεσκάδας και φρούτων στον χώρο σας. Απολαύστε το άρωμα του φυσικού κεριού για ώρες!

Bispol κερί διαρκείας λευκό 52 ωρών p200

1,43 €
Διαθεσιμότητα: 529 Σε απόθεμα
Το κερί διαρκείας Bispol λευκό 52 ωρών με μέγεθος p200 είναι ένα υψηλής ποιότητας κερί που προσφέρει μακρά διάρκεια καύσης και ευχάριστο άρωμα. Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιστάσεις και είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Θυμιατό πορσελάνης 06-02151

3,01 €
Διαθεσιμότητα: 477 Σε απόθεμα

Η μοναδική ομορφιά και ποιότητα του ΟΕΜ θυμιατό πορσελάνης μπλε θα σας εντυπωσιάσει αμέσως. Με τη λεία επιφάνειά του και το λαμπερό χρώμα του, αυτό το προϊόν θα φωτίσει κάθε χώρο του σπιτιού σας. Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με αυτό το εκλεπτυσμένο αξεσουάρ και κάντε τον χώρο σας να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στο σπίτι σας!

Air Wick αρωματικό κερί βανίλια και ορχιδέα 1τεμ

5,75 €
Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα
Το Air Wick αρωματικό κερί βανίλια και ορχιδέα θα δώσει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον χώρο σας. Αφήστε το άρωμα του να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένων αρωμάτων και απολαύστε μια εμπειρία αισθητικής και ηρεμίας. Αφήστε το Air Wick να δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας και απολαύστε την αίσθηση ενός φρέσκου και ευχάριστου περιβάλλοντος.

Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 40mm 10x10τεμ

9,98 €
Διαθεσιμότητα: 188 Σε απόθεμα
Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 40mm 10x10τεμ της εταιρίας Τρεις μάγοι: Τα ιδανικά καρβουνάκια για την προετοιμασία του BBQ σας! Με μέγεθος 40mm και συσκευασία 10x10 τεμάχια, είναι η τέλεια επιλογή για να ανάψετε τη φωτιά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Τρεις μάγοι, αυτά τα καρβουνάκια θα κάνουν το BBQ σας ακόμα πιο απολαυστικό! Αποκτήστε τα τώρα και ετοιμαστείτε για αξέχαστες γευστικές εμπειρίες!

Φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 4τεμ

0,69 €
Διαθεσιμότητα: 1008 Σε απόθεμα
Η φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 4τεμ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με το μοντέρνο και κομψό της σχεδιασμό, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμηση του χώρου σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η καντήλα αυτή είναι ανθεκτική και διαχρονική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο πρακτικό και όμορφο προϊόν για το σπίτι σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα!

ΟΕΜ κερί ρεσώ 8 ωρών 50τεμ

4,92 €
Διαθεσιμότητα: 1636 Σε απόθεμα
Ανανεωτικό κερί ρεσώ 8 ωρών για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Απολαύστε το άρωμα του κεριού που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένων στιγμών. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 50 τεμαχίων και απολαύστε τη μαγεία του φωτός και της αρωματικής απόλαυσης.

Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 33mm 20x6τεμ

4,63 €
Διαθεσιμότητα: 597 Σε απόθεμα
Τα τρία μάγοι καρβουνάκια γίγας 33mm 20x6τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας καρβουνάκια για τις ανάγκες τους. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Τρεις Μάγοι, αυτά τα καρβουνάκια θα σας προσφέρουν μια απροσδόκητα ισχυρή και μακράς διαρκείας καύση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καπνίσματος!
Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας