• Βηθλεέμ λιβάνι κασετίνα Βηθλεέμ - 1
  • Βηθλεέμ λιβάνι κασετίνα Βηθλεέμ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΒηθλεέμ

Βηθλεέμ λιβάνι κασετίνα

Το λιβάνι της εταιρείας ΒΗΘΛΕΕΜ χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές θρησκείες ως ένδειξη προσφοράς και λατρείας. Καίγεται πάνω σε κάρβουνο για να αναδυθούν τα αρώματά του και μαζί τοποθετούνται μέσα σε θυμιατό.

11556
5200111874605
0,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bispol κερί διαρκείας λευκό 60 ωρών p220

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Bispol είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 2 ημέρες.

Τιμή 1,61 €

Κεριά διαρκείας κόκκινα 10β 4τεμ

Φωτίστε το χώρο σας με τα όμορφα κόκκινα κεριά διαρκείας 10 ωρών. Με μια πλούσια κόκκινη απόχρωση και διάρκεια που διαρκεί για πολλές ώρες, αυτά τα κεριά θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φινέτσας στον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού στο σπίτι σας!
Τιμή 2,08 €

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μεσαία 27mm 20x6τεμ

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μεσαία 27mm 20x6τεμ από την εταιρία Τρεις μάγοι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την εξαιρετική απόδοση και την αξιοπιστία που προσφέρουν αυτά τα καρβουνάκια, θα απολαύσετε κάθε στιγμή του μαγειρέματος σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας άμεσα!
Τιμή 3,92 €

ΟΕΜ κερί ρεσώ 8 ωρών 50τεμ

Ανανεωτικό κερί ρεσώ 8 ωρών για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Απολαύστε το άρωμα του κεριού που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένων στιγμών. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 50 τεμαχίων και απολαύστε τη μαγεία του φωτός και της αρωματικής απόλαυσης.
Τιμή 4,50 €

Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα

Καρβουνάκι χωρίς τοξικές και εύφλεκτες ύλες, το ανάβετε και το τοποθετείτε στο λιβανιστήρι. Η βραδεία καύση τους απελευθερώνει τα αρώματα του θυμιάματος.

Τιμή 0,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns γλάστρα πλαστική stala 28x24cm

Η πλαστική γλάστρα Stala 28x24cm από την εταιρία Tns είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τον εσωτερικό σας χώρο. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα κλικ!
Τιμή 3,12 €

Συμεωνίδης σταφίδα ξανθή 200gr

Σταφίδα ξανθή της εταιρείας Συμεωνίδης, η οποία στην ουσία είναι το αποξηραμένο σταφύλι και μπορεί να καταναλωθεί σκέτη, αλλά και να προστεθεί σε διάφορες συνταγές, γλυκές και αλμυρές. Είναι πλούσια σε φυσικά σάκχαρα και χαρίζει ενέργεια, ακόμα και σε μικρές ποσότητες. Είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Έχει αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική δράση, ενώ επίσης περιέχει σίδηρο, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Τιμή 1,29 €

Κύκνος sauce barbecue 560gr

Το Κύκνος sauce barbecue 560gr είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της γεύσης του barbecue. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Κύκνος, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια νόστιμη νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε ψητά κρέατα, burgers, ribs και άλλα αγαπημένα σας φαγητά. Αποκτήστε το Κύκνος sauce barbecue 560gr τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
Τιμή 4,99 €

Endless σακούλες απορριμμάτων αρωματικές, μικρές με χερούλια 54x60cm 20τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων Endless θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Με το μέγεθος τους 54x60cm και τα άνετα χερούλια, είναι ιδανικές για κάθε χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ανανεωμένη αύρα που θα φέρουν στο χώρο σας. Αποκτήστε τώρα τις Endless αρωματικές σακούλες απορριμμάτων και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 1,34 €

Lacta σοκολάτα γάλακτος 85gr

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας! Πλούσια υφή σοκολάτας γάλακτος που λιώνει απαλά στο στόμα και γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή.

Τιμή 1,60 €