• Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ  - 1
  • Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ  - 2
  • Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ  - 3
  • Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ  - 4
  • Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ  - 5
  • Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ  - 1
  • Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ  - 2
  • Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ  - 3
  • Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ  - 4
  • Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ  - 5

Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ

Το ΟΕΜ κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Το κερί αυτό έχει μια διάρκεια καύσης περίπου 4 ώρες και έχει άρωμα τριαντάφυλλου. Είναι ιδανικό για δημιουργία ατμόσφαιρας και ρομαντισμού σε διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις.
11568
5214000503804
2,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θυμιατό πορσελάνης με σχέδιο 23-02168

Αναβαθμίστε την κομψότητα και το στυλ του χώρου σας με αυτό το υπέροχο θυμιατό πορσελάνης. Με το μοναδικό σχέδιο 23-02168, αυτό το προϊόν θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας στη διακόσμησή σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο εκλεπτυσμένο κομμάτι για τον χώρο σας.
Τιμή 5,05 €

Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 33mm 20x6τεμ

Τα τρία μάγοι καρβουνάκια γίγας 33mm 20x6τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας καρβουνάκια για τις ανάγκες τους. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Τρεις Μάγοι, αυτά τα καρβουνάκια θα σας προσφέρουν μια απροσδόκητα ισχυρή και μακράς διαρκείας καύση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καπνίσματος!
Τιμή 4,63 €

Prices κερία ρεσώ μεγάλα 10 ωρών 12τεμ

Οι τιμές για τα κεριά ρεσώ μεγάλα 10 ωρών σε συσκευασία 12 τεμαχίων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή, την ποιότητα των υλικών και τον τύπο του κεριού. Συνήθως, οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 10-20 ευρώ ανά συσκευασία, ανάλογα με την ποιότητα και τον κατασκευαστή. Είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε τις τιμές σε διάφορα καταστήματα πριν κάνετε την αγορά σας.
Τιμή 3,93 €

Καντήλα εκκλησάκι βαρύ

Το καντήλι από μέταλλο, τοποθετείται αναμμένο στο εικονοστάσι ενός σπιτιού, αλλά και μπροστά στις εικόνες της εκκλησίας. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου ή κερί. Το άναμμα του καντηλιού συμβολίζει σεβασμό και τιμή προς τα Θεία.

Τιμή 9,66 €

Air Wick αρωματικό κερί βανίλια και καστανή ζάχαρη 1τεμ

Ξεχάστε τις απλές αρωματικές κεραμίδες. Αυτό το Air Wick αρωματικό κερί βανίλια και καστανή ζάχαρη θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ζεστασιά και γλυκές αρωματικές νότες. Αγκαλιάστε την αίσθηση της βανίλιας και της καστανής ζάχαρης και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα άρωμα που θα σας συναρπάσει!
Τιμή 2,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food σπαγγέτι νο6 1kg

Το Arion food σπαγγέτι νο6 1kg είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση πάστας στο σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα νόστιμα γεύματα που θα εντυπωσιάσουν την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Arion food σπαγγέτι νο6 1kg τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,56 €

Melissa τορτελίνια τρικολόρε 250gr

Τρικολόρε τορτελίνια Melissa 250gr - Απολαύστε τη γεύση της Ιταλίας με τις νόστιμες τρικολόρε τορτελίνια της εταιρίας Melissa. Φρέσκα υλικά, πλούσια γεύση, απλά να μαγειρέψετε και ένα πιάτο που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ιταλίας. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,47 €

Αλλατίνη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το σιτάρι είναι από τους πιο διαδεδομένους αλλά και από τους πιο πολυτιμότερους δημητριακούς καρπούς. Αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας. Η επιλογή των κατάλληλων ποικιλιών σιταριού προσδίδει στο Αλεύρι Αλλατίνη εξαιρετική ποιότητα καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις χρήσεις. Από εμάς που μας εμπιστεύεστε χρόνια τώρα, για εσάς που ξέρετε να προσφέρετε φροντίδα και ζεστασιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τιμή 4,20 €
Endless κρεμοσάπουνο γάλα αμυγδάλου 4lt Endless - 1 Endless κρεμοσάπουνο γάλα αμυγδάλου 4lt Endless - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Endless κρεμοσάπουνο γάλα αμυγδάλου 4lt

Endless κρεμοσάπουνο με γάλα αμυγδάλου, ιδιαίτερα απαλό για τα χέρια. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Aloe Vera ώστε να τα προστατεύει από την ξηρότητα.

Κανονική τιμή 4,47 € Τιμή 3,91 €
  • -0,56 €
  • -0,56 €

Endless σακούλες απορριμμάτων αρωματικές, μεγάλες με χερούλια 58x72cm 20τεμ

Οι αρωματικές Endless σακούλες απορριμμάτων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Με μέγεθος 58x72cm και μεγάλη χωρητικότητα, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Με τα χερούλια τους, είναι εύκολο να μεταφέρετε τα απορρίμματα με άνεση. Αποκτήστε τώρα τις Endless αρωματικές σακούλες και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο!
Τιμή 1,97 €