• Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80  - 1
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80  - 2
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80  - 3
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80  - 4
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80  - 5
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80  - 1
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80  - 2
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80  - 3
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80  - 4
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80  - 5

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80

Το κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T80 είναι ένα κερί που χρησιμοποιείται συχνά σε τέτοιες τελετές για να τιμήσουμε και να θυμηθούμε τους αγαπημένους μας που έχουν φύγει από αυτήν τη ζωή. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την αγάπη, την ενέργεια και τη θετική διάθεση, και είναι μια όμορφη επιλογή για μια τέτοια σημαντική και συγκινητική στιγμή. Με το κερί αυτό, μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας προς τον αγαπημένο μας άνθρωπο.

11550
5214000503408
1,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Βηθλεέμ λιβάνι κασετίνα

Το λιβάνι της εταιρείας ΒΗΘΛΕΕΜ χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές θρησκείες ως ένδειξη προσφοράς και λατρείας. Καίγεται πάνω σε κάρβουνο για να αναδυθούν τα αρώματά του και μαζί τοποθετούνται μέσα σε θυμιατό.

Τιμή 0,59 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T100

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Luxe είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 2,18 €

ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας 10m

Ένα ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας μήκους 10 μέτρων. Ιδανικό για τη διακόσμηση και την φωτισμό της λαμπάδας σας κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, του Πάσχα ή άλλων εορτών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για τη διακόσμηση δωματίων ή εξωτερικών χώρων.
Τιμή 1,82 €

Κερί ρεσώ citronela 25τεμ

Το κερί ρεσώ citronella 25τεμ προέρχεται από την OΕΜ και περιέχει εκχύλισμα citronella, το οποίο απωθεί τα κουνούπια και άλλα ενοχλητικά έντομα. Κάθε τεμάχιο διαρκεί για περίπου 4 ώρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους για προστασία από τα έντομα κατά τη διάρκεια των καλοκαιριν

Τιμή 2,19 €

Κεριά διαρκείας κόκκινα 10β 4τεμ

Φωτίστε το χώρο σας με τα όμορφα κόκκινα κεριά διαρκείας 10 ωρών. Με μια πλούσια κόκκινη απόχρωση και διάρκεια που διαρκεί για πολλές ώρες, αυτά τα κεριά θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φινέτσας στον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού στο σπίτι σας!
Τιμή 2,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων max power κανονικό 660ml

Το Fairy max power υγρό πιάτων κανονικό 660ml είναι η ιδανική επιλογή για το καθημερινό καθάρισμα των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την αποτελεσματικότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Fairy max power και απογειώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο πιάτων.
Τιμή 4,50 €

Αλμωπία μελιτζάνα ψητή για μελιτζανοσαλάτα 650gr

Η μελιτζάνα Αλμωπία ψητή για μελιτζανοσαλάτα 650gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη γευστική απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της ψητής μελιτζάνας και την τέλεια υφή της, αυτή η μελιτζανοσαλάτα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να την απολαμβάνετε σε κάθε δείπνο. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,32 €

Gullon κράκερ με τσένταρ 250gr

Τα Gullon crackers με cheddar 250gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του cheddar, αυτά τα crackers θα σας κάνουν να ξεχάσετε την πείνα σας και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του γεύσης και της ποιότητας που προσφέρουν τα Gullon crackers με cheddar 250gr!
Τιμή 2,03 €