• Κερι σιτρονελα "ρεσω" 9 τεμ  - 1
  • Κερι σιτρονελα "ρεσω" 9 τεμ  - 1

Κερί ρεσώ σιτρονέλα 9τεμ

Απολαύστε την φρεσκάδα και την αρωματική αίσθηση του κεριού σιτρονέλας στον χώρο σας. Με το Κερί σιτρονέλα ρεσώ 9 τεμάχια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που θα σας χαλαρώσει με το φυσικό του άρωμα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια ηρεμία και ηρεμία σε κάθε σας στιγμή.
19931
5203642127226
0,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΟΕΜ κερί ρεσώ 4 ωρών 50τεμ

Το ΟΕΜ κερί ρεσώ 4 ωρών πρέπει να είναι σε συσκευασία με 50 τεμάχια. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για 50 κεριά διάρκειας 4 ωρών το καθένα. Αυτό το είδος κεριών συνήθως χρησιμοποιούνται για διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις, καθώς παρέχουν φως για αρκετές ώρες.
Τιμή 2,18 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T100

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Luxe είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 2,18 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί ανανάς & δενδρολίβανο 205gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 4,18 €

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μικρά 22mm 24x7τεμ

Τα τρία μάγοι καρβουνάκια μικρά 22mm 24x7τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να ανάψετε το τζάκι σας και να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση των καρβουνακίων Τριών Μάγων, θα απολαύσετε μια μακρά και διαρκή καύση, ενώ η μικρή διάμετρος τους τα καθιστά ιδανικά για χρήση σε μικρά τζάκια. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη ζεστασιά και την ομορφιά που προσφέρουν στον χώρο σας!
Τιμή 3,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 42μεζ 2,1lt

Το Skip Active Clean με 100% φυσικής προέλευσης ένζυμα χαρίζει εκπληκτικά αποτελέσματα με την πρώτη πλύση. Αφαιρεί δύσκολους λεκέδες χαρίζοντας στα ρούχα ασύγκριτη καθαριότητα. Η πρωτοπόρα σύνθεσή του το καθιστά αποτελεσματικό και στο σύντομο πρόγραμμα.

Τιμή 9,49 €

Stamos πίτσα μεσαία 900gr

Η Stamos πίτσα μεσαία 900gr της εταιρίας Stamos είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε ένα γνήσιο ιταλικό εστιατόριο. Με φρέσκα υλικά και λαχταριστή γεύση, αυτή η πίτσα θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μόνος σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική πίτσα που θα σας κάνει να την ξαναπαραγγείλετε ξανά και ξανά.
Τιμή 6,29 €

Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m

Η Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία μέτρησης. Με ακρίβεια και αξιοπιστία, αυτή η μεζούρα θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την Iris μεζούρα ταινία 2cm x 3m και είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση!
Τιμή 1,16 €

Roshen γκοφρέτα σοκολάτας 72gr

Η Roshen γκοφρέτα σοκολάτας 72γρ είναι ένα λαχταριστό γλυκό προϊόν από τη Roshen, μια γνωστή εταιρεία παραγωγής γλυκών και σοκολατοειδών. Αυτή η γκοφρέτα συνδυάζει την αφράτη και τραγανή υφή της γκοφρέτας με την πλούσια γεύση της σοκολάτας.

Τιμή 0,64 €

Spark υγρό πιάτων με λεμόνι 4lt

Υγρό πιάτων με λιποδιαλυτική δράση και συμπυκνωμένη σύνθεση για πλύσιμο πιάτων και σκευών στο χέρι.

Παράγει πλούσιο αφρό και εμπεριέχει ευχάριστο άρωμα λεμόνι.

Περιέχει γλυκερίνη για απαλά χέρια. Δεν χαράζει τις επιφάνειες.

Τιμή 5,60 €