• Κερί ρεσώ citronela 25τεμ  - 1
  • Κερί ρεσώ citronela 25τεμ  - 2
  • Κερί ρεσώ citronela 25τεμ  - 3
  • Κερί ρεσώ citronela 25τεμ  - 4
  • Κερί ρεσώ citronela 25τεμ  - 5
  • Κερί ρεσώ citronela 25τεμ  - 1
  • Κερί ρεσώ citronela 25τεμ  - 2
  • Κερί ρεσώ citronela 25τεμ  - 3
  • Κερί ρεσώ citronela 25τεμ  - 4
  • Κερί ρεσώ citronela 25τεμ  - 5

Κερί ρεσώ citronela 25τεμ

Το κερί ρεσώ citronella 25τεμ προέρχεται από την OΕΜ και περιέχει εκχύλισμα citronella, το οποίο απωθεί τα κουνούπια και άλλα ενοχλητικά έντομα. Κάθε τεμάχιο διαρκεί για περίπου 4 ώρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους για προστασία από τα έντομα κατά τη διάρκεια των καλοκαιριν

11565
3800206331529
2,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bispol κερί διαρκείας λευκό 60 ωρών p220

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Bispol είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 2 ημέρες.

Τιμή 1,61 €

Κερί ρεσώ με άρωμα φράουλα 4 ωρών 25τεμ

Το OEM κερί ρεσώ με άρωμα φράουλα 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Κάθε κερί έχει διάρκειας 4 ωρών και έχει εμπνευστεί από το αρωματικό άρωμα της φράουλας. Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας.
Τιμή 2,19 €

Κερί ρεσώ με άρωμα φρούτα του δάσους 4 ωρών 25τεμ

Το OEM κερί ρεσώ με άρωμα φρούτα του δάσους διαρκεί 4 ώρες και περιέχει 25 τεμάχια. Ιδανικό για δημιουργία μιας ατμόσφαιρας φρεσκάδας και φρούτων στον χώρο σας. Απολαύστε το άρωμα του φυσικού κεριού για ώρες!
Τιμή 2,19 €

Βηθλεέμ μοσχολίβανο κασετίνα

Το λιβάνι χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές θρησκείες ως ένδειξη προσφοράς και λατρείας. Καίγεται πάνω σε κάρβουνο για να αναδυθούν τα αρώματά του και μαζί τοποθετούνται μέσα σε θυμιατό.

Τιμή 0,60 €

Mama Mia κερί ρεσώ με άρωμα βανίλια 3,5 ωρών 25τεμ

Αρωματικά κεριά ρεσώ σε μπεζ χρώμα με άρωμα βανίλια, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό, στο σαλόνι, τη βεράντα ή τον κήπο σας. Συνδυάστε πολλά μαζί σε μία όμορφη βάση και αναδείξτε τη διακόσμηση του χώρου σας, εύκολα και οικονομικά. 'Εχουν μέγιστη διάρκεια καύσης έως 3.5 ώρες και είναι ιδανικά σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αφού θα σας βγάλουν από το απόλυτο σκοτάδι!

Τιμή 2,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Βιοδιασπώμενα 1/1 συσκευασμένα ξύλινα κουτάλια φαγητού 16cm 100τεμ

Ανακαλύψτε την ομορφιά και την ποιότητα των βιοδιασπώμενων ξύλινων κουταλιών φαγητού 16cm! Με 100 τεμάχια από την κορυφαία εταιρία, αυτά τα κουτάλια δεν είναι μόνο περιβαλλοντικά φιλικά, αλλά είναι και ιδανικά για κάθε γεύμα. Αγοράστε τα τώρα και απογειώστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 4,34 €

HF αρωματικό κερί άγρια ορχιδέα 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο. Συσκευασία σε χάρτινο κουτί λευκό με χρυσό σχέδιο.

Τιμή 2,18 €

Sidirela πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 30x50cm

Η Sidirela πετσέτα κουζίνας είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι και διαστάσεων 30x50cm. Είναι ιδανική για την απορρόφηση υγρασίας και την στεγνωτική χρήση στην κουζίνα. Η υψηλή ποιότητα υλικών και η ανθεκτική κατασκευή της την καθιστούν ιδανική για καθημερινή χρήση.

Τιμή 0,69 €

Bispol κερί διαρκείας λευκό 52 ωρών p200

Το κερί διαρκείας Bispol λευκό 52 ωρών με μέγεθος p200 είναι ένα υψηλής ποιότητας κερί που προσφέρει μακρά διάρκεια καύσης και ευχάριστο άρωμα. Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιστάσεις και είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Τιμή 1,43 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού