• Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30  - 1
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30  - 2
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30  - 3
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30  - 4
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30  - 5
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30  - 6
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30  - 1
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30  - 2
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30  - 3
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30  - 4
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30  - 5
  • Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30  - 6

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T30

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

7076
8007519583125
0,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 1τεμ

Η φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα δώσει ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τη διακόσμηση σας με ένα απλό και κομψό τρόπο. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 0,10 €

ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας 10m

Ένα ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας μήκους 10 μέτρων. Ιδανικό για τη διακόσμηση και την φωτισμό της λαμπάδας σας κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, του Πάσχα ή άλλων εορτών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για τη διακόσμηση δωματίων ή εξωτερικών χώρων.
Τιμή 1,82 €

Κερί σιτρονέλα βαζάκι 2τεμ

Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με αυτά τα υπέροχα κεριά σιτρονέλας. Με το φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμά τους, θα δημιουργήσουν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και χαλαρωμένοι. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια άλλη διάσταση στον χώρο σας!
Τιμή 0,99 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί τριαντάφυλλο & αφρικανικό γεράνι 205gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 4,03 €

Chupa chups αρωματικό κερί κεράσι 85gr

Το Chupa Chups αρωματικό κερί κεράσι 85gr είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και ζεστασιάς στον χώρο σας. Με το γλυκό άρωμα του κερασιού, θα δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Αφήστε το υπέροχο άρωμα του Chupa Chups να σας συνοδεύει και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 200gr

Οι μίξεις ξηρών καρπών είναι συνδυασμοί διάφορων ειδών ξηρών καρπών, όπως αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια, καρύδια, καστανά και άλλα. Η αναφορά "Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 200gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία μείγματος ξηρών καρπών βάρους 200 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 1,35 €

Φλώρινας cola 2lt

Η μοναδική Cola Φλώρινας Δινάκη από φυσικό ξινό νερό, τώρα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά από το φυτό Στέβια και 0 θερμίδες!

Τιμή 1,02 €

Συμεωνίδης φυστίκια με φλοιό 300gr

Τα φυστίκια με φλοιό της εταιρείας Συμεωνίδης αναφέρονται  σε μια συσκευασία φυστικιών βάρους 300 γραμμαρίων που διατηρούν ακόμη το φλοιό τους. Τα φυστίκια με φλοιό είναι γνωστά για την πιο έντονη γεύση τους και τον πλούσιο και τραγανό τους χαρακτήρα.

Τιμή 1,90 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AA 6τεμ

Ανακαλύψτε την αξιοπιστία και την απόδοση των αλκαλικών μπαταριών Toshiba AA 6τεμ. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι μπαταρίες είναι ιδανικές για κάθε χρήση, από το τηλεχειριστήριο έως τα παιχνίδια και τα φακούς. Μην αφήσετε τις μπαταρίες να σας απογοητεύσουν όταν τις χρειάζεστε περισσότερο - επιλέξτε Toshiba και έχετε την ασφάλεια ότι θα έχετε πάντα την ενέργεια που χρειάζεστε.
Τιμή 2,18 €

Ο μπαξές φασόλια μέτρια γιαχνί 280gr

Φασόλια της εταιρίας Ο Μπαξές, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης, ενώ περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων.

Τιμή 1,41 €