• Chupa chups αρωματικό κερί λεμόνι & λάιμ 85gr Chupa Chups - 1
  • Chupa chups αρωματικό κερί λεμόνι & λάιμ 85gr Chupa Chups - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςChupa Chups

Chupa chups αρωματικό κερί λεμόνι & λάιμ 85gr

Ζεστό και φρέσκο, το αρωματικό κερί Chupa Chups λεμόνι & λάιμ θα γεμίσει τον χώρο σας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε τη μαγεία των αρωμάτων Chupa Chups και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία αρωματισμού!
33730
5060371453473
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αστήρ φυτιλάκια παραφίνης κίτρινα

Το φυτίλι τοποθετείται μαζί με την καντηλήθρα στο εσωτερικό ενός καντηλιού. Καίει με ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, πυρηνέλαιο και όλα τα φυτικά λάδια. Αποφύγετε την χρήση παραφινέλαιου. Ρυθμίστε το φυτιλάκι στην καντηλήθρα χαμηλά για να μην σας καπνίσει.

Τιμή 0,84 €

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μεσαία 27mm 20x6τεμ

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μεσαία 27mm 20x6τεμ από την εταιρία Τρεις μάγοι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την εξαιρετική απόδοση και την αξιοπιστία που προσφέρουν αυτά τα καρβουνάκια, θα απολαύσετε κάθε στιγμή του μαγειρέματος σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας άμεσα!
Τιμή 3,92 €

Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 40mm 10x10τεμ

Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 40mm 10x10τεμ της εταιρίας Τρεις μάγοι: Τα ιδανικά καρβουνάκια για την προετοιμασία του BBQ σας! Με μέγεθος 40mm και συσκευασία 10x10 τεμάχια, είναι η τέλεια επιλογή για να ανάψετε τη φωτιά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Τρεις μάγοι, αυτά τα καρβουνάκια θα κάνουν το BBQ σας ακόμα πιο απολαυστικό! Αποκτήστε τα τώρα και ετοιμαστείτε για αξέχαστες γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 9,98 €

Βηθλεέμ σετ κασετίνα με φυτιλάκια, καρβουνάκια & φελό

Στην κασετίνα του Βηθλεέμ μπορείς να βρεις φυτιλάκια, καρβουνάκια και φελό για να ανάψεις το κερί σου και να δημιουργήσεις μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ιδανικό για να διακοσμήσεις το σπίτι σου και να δημιουργήσεις μια μαγική ατμόσφαιρα!

Τιμή 1,05 €

Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ

Το ΟΕΜ κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Το κερί αυτό έχει μια διάρκεια καύσης περίπου 4 ώρες και έχει άρωμα τριαντάφυλλου. Είναι ιδανικό για δημιουργία ατμόσφαιρας και ρομαντισμού σε διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις.
Τιμή 2,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Bonora γκοφρέτα με κρέμα κακάο 180gr

Ζουμερή γκοφρέτα με γεύση κακάο που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της απόλαυσης. Η Bonora σας παρουσιάζει ένα προϊόν που συνδυάζει την τραγανή υφή της γκοφρέτας με την κρεμώδη γεύση του κακάο. Απολαύστε την σε κάθε σας διάθεση, σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση με την Bonora γκοφρέτα με κρέμα κακάο 180gr.
Τιμή 1,19 €

Septona dermasoft υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με υαλουρονικό οξύ για ευαίσθητες επιδερμίδες 20+20τεμ

Τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου & ματιών με υαλουρονικό οξύ και υδρολυμένο μαργαριτάρι αφαιρούν αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ και τη μάσκαρα.

Με σύνθεση εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά και φιλική στο μικροβίωμα της επιδερμίδας του προσώπου, το προϊόν ενυδατώνει και μειώνει το μέγεθος των πόρων της επιδερμίδας, αφήνοντάς την παράλληλα απαλή και καθαρή.

Δερματολογικά & Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,27 €

Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαλή υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν στην παραδοσιακή γεύση της Ελλάδας. Απολαύστε τις μόνες τους ή μοιραστείτε τις με φίλους και οικογένεια για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg και απολαύστε τη γεύση της Ελλάδας στο σπίτι σας!
Τιμή 10,91 €

Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα με εργαλεία & 4 χρώματα 622076

Το Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα με εργαλεία & 4 χρώματα 622076 της εταιρίας Luna είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεανικό σπίτι! Με τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα hot dogs και βάφλες στην άνεση του σπιτιού σας, αυτό το σετ θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε λαχταριστά γεύματα με τους αγαπημένους σας, αποκτήστε το Luna πλαστοζυμαράκι hot dog & βάφλα τώρα!
Τιμή 3,91 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού