• Καντήλα εκκλησάκι βαρύ  - 1
  • Καντήλα εκκλησάκι βαρύ  - 2
  • Καντήλα εκκλησάκι βαρύ  - 3
  • Καντήλα εκκλησάκι βαρύ  - 4
  • Καντήλα εκκλησάκι βαρύ  - 5
  • Καντήλα εκκλησάκι βαρύ  - 1
  • Καντήλα εκκλησάκι βαρύ  - 2
  • Καντήλα εκκλησάκι βαρύ  - 3
  • Καντήλα εκκλησάκι βαρύ  - 4
  • Καντήλα εκκλησάκι βαρύ  - 5

Καντήλα εκκλησάκι βαρύ

Το καντήλι από μέταλλο, τοποθετείται αναμμένο στο εικονοστάσι ενός σπιτιού, αλλά και μπροστά στις εικόνες της εκκλησίας. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου ή κερί. Το άναμμα του καντηλιού συμβολίζει σεβασμό και τιμή προς τα Θεία.

11544
5200111871000
9,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λιβανιστήρι εκκλησάκι

Ένα λιβανιστήρι με σχέδιο εκκλησάκι χρυσό είναι ένα όμορφο και παραδοσιακό αντικείμενο που χρησιμοποιείται για την ανάφλεξη του λιβανιού και τη δημιουργία ενός ευχάριστου και αρωματικού περιβάλλοντος. Το σχέδιο του εκκλησάκιου χαρίζει μια θρησκευτική και πνευματική νότα στον χώρο και δίνει ένα αίσθημα ευλάβειας και ηρεμίας. Είναι ιδανικό για χρήση σε σπίτια, εκκλησίες και αρχοντικά χώρους όπου θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και συγκέντρωσης.

Τιμή 7,08 €

Bispol memoria κερί αρωματικό σε ποτήρι 6cm 4x50gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Bispol περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 1,53 €

Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών

Ο σταυρός είναι κατάλληλος για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτύμβιες στήλες, τάφους και μνημεία. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό για το εικονοστάσι στο σπίτι, καθώς και για χρήση στο μνήμα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 150 ημέρες.

Τιμή 1,71 €

ΟΕΜ κερί ρεσώ 8 ωρών 50τεμ

Ανανεωτικό κερί ρεσώ 8 ωρών για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Απολαύστε το άρωμα του κεριού που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένων στιγμών. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 50 τεμαχίων και απολαύστε τη μαγεία του φωτός και της αρωματικής απόλαυσης.
Τιμή 4,50 €

Prices κερία ρεσώ μεγάλα 10 ωρών 12τεμ

Οι τιμές για τα κεριά ρεσώ μεγάλα 10 ωρών σε συσκευασία 12 τεμαχίων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή, την ποιότητα των υλικών και τον τύπο του κεριού. Συνήθως, οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 10-20 ευρώ ανά συσκευασία, ανάλογα με την ποιότητα και τον κατασκευαστή. Είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε τις τιμές σε διάφορα καταστήματα πριν κάνετε την αγορά σας.
Τιμή 3,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες mach3 4τεμ

Ανταλλακτικές κεφαλές ανδρικής ξυριστικής μηχανής, σχεδιασμένες για κλασικό & άνετο ξύρισμα. Με τρεις λεπίδες πιο δυνατές και από ατσάλι, που παραμένουν κοφτερές για μεγαλύτερο διάστημα.

1 ανταλλακτική κεφαλή χαρίζει έως και 3 εβδομάδες ξυρίσματος.

Όλες οι ανταλλακτικές κεφαλές Mach3 ταιριάζουν με όλες τις λαβές Mach3.

Τιμή 9,48 €

Farcom HD μάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών warm brown 400ml

Mάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών. Ζωντανεύει και φρεσκάρει προσωρινά το χρώμα των μαλλιών. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε φυσικά όσο και σε βαμμένα μαλλιά. Αποτελεί την τέλεια λύση για το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των βάφων.

Τιμή 6,50 €

Realemon χυμός λεμονιού 500ml

Το REALEMON προσφέρει δροσερή γεύση λεμονιού εξαιρετικής ποιότητας. Χρησιμοποιήστε το REALEMON όπως τα φρεσκοστυμμένα λεμόνια στις σαλάτες,στις σάλτσες και τις μαρινάδες,στις σούπες,σε κρύα και ζεστά ροφήματα, στα ψητά, στο ψάρι και τα θαλασσινά, στο κρέας και το κοτόπουλο.

Τιμή 2,50 €

Sterk φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό σετ 4τεμ

Το Sterk φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό σετ 4τεμ της εταιρίας Sterk είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και άνεση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, αυτό το σετ 4 τεμαχίων προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του, το Sterk φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό σετ 4τεμ θα κάνει την κουζίνα σας πιο οργανωμένη και λειτουργική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτι?
Τιμή 3,74 €

Arion food δημητριακά με βρώμη, κακάο και κομμάτια σοκολάτας 1kg

Το Arion food δημητριακά με βρώμη, κακάο και κομμάτια σοκολάτας 1kg είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε γεμάτοι ενέργεια και να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση κάθε μέρα. Με την πλούσια γεύση της βρώμης, του κακάο και των κομματιών σοκολάτας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε την καθημερινή ρουτίνα σας και να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,67 €