• Λαμπα παραφινης μηχ/γυαλινη μεγαλη  - 1
  • Λαμπα παραφινης μηχ/γυαλινη μεγαλη  - 1

Λάμπα παραφίνης μηχ/γυάλινη μεγάλη

Ζευς Παραφίνης. Αποκτήστε τη λάμπα παραφίνης μεγάλου μεγέθους από την εταιρία Ζευς Παραφίνης και δημιουργήστε μια μαγευτική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Η λάμπα παραφίνης προσφέρει ζεστό φωτισμό και δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και χαλαρωμένοι. Αποκτήστε τώρα τη λάμπα παραφίνης Ζευς Παραφίνης και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού!
20244
4546
2,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κεριά διαρκείας κόκκινα 10β 4τεμ

Φωτίστε το χώρο σας με τα όμορφα κόκκινα κεριά διαρκείας 10 ωρών. Με μια πλούσια κόκκινη απόχρωση και διάρκεια που διαρκεί για πολλές ώρες, αυτά τα κεριά θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φινέτσας στον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού στο σπίτι σας!
Τιμή 2,08 €

Φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 1τεμ

Η φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα δώσει ένα ξεχωριστό στυλ στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τη διακόσμηση σας με ένα απλό και κομψό τρόπο. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 0,10 €

Κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών 25τεμ

Το ΟΕΜ κερί ρεσώ τριαντάφυλλο 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Το κερί αυτό έχει μια διάρκεια καύσης περίπου 4 ώρες και έχει άρωμα τριαντάφυλλου. Είναι ιδανικό για δημιουργία ατμόσφαιρας και ρομαντισμού σε διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις.
Τιμή 2,19 €

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μεσαία 27mm 20x6τεμ

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μεσαία 27mm 20x6τεμ από την εταιρία Τρεις μάγοι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την εξαιρετική απόδοση και την αξιοπιστία που προσφέρουν αυτά τα καρβουνάκια, θα απολαύσετε κάθε στιγμή του μαγειρέματος σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας άμεσα!
Τιμή 3,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ ψεκαστήρι 500ml

Το "Κύκλωψ ψεκαστήρι 500ml" αναφέρεται σε ένα ψεκαστήρι που έχει χωρητικότητα 500 ml. Τα ψεκαστήρια χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή υγρών ουσιών, όπως νερό, λίπασμα, φυτοφάρμακα, απολυμαντικά ή άλλα υγρά προϊόντα, σε διάφορες εργασίες και εφαρμογές.

Τιμή 0,97 €

Tns ψεκαστήρι κήπου 2lt 31cm

Το Tns ψεκαστήρι κήπου 2lt 31cm είναι το ιδανικό εργαλείο για τη φροντίδα του κήπου σας. Με χωρητικότητα 2 λίτρων και μήκος 31 εκατοστών, σας επιτρέπει να απλώσετε εύκολα και γρήγορα τα φυτοφάρμακα και τα λιπάσματα που χρειάζονται οι φυτοί σας. Αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε κήπο και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον κήπο σας όμορφο και υγιή.
Τιμή 4,96 €

Μιτσικέλι ανθρακούχο μεταλλικό νερό με λεμόνι 6x500ml

Το Μιτσικέλι ανθρακούχο μεταλλικό νερό με λεμόνι 6x500ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αναζωογονητική δροσιά και γεύση σε κάθε τους γουλιά. Απολαύστε την αναζωογονητική αίσθηση του ανθρακούχου μεταλλικού νερού σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα του λεμονιού, που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε φορά που το απολαμβάνετε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αναζωογόνησης!
Τιμή 1,90 €