• Κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών 25τεμ  - 1
  • Κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών 25τεμ  - 2
  • Κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών 25τεμ  - 3
  • Κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών 25τεμ  - 4
  • Κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών 25τεμ  - 5
  • Κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών 25τεμ  - 1
  • Κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών 25τεμ  - 2
  • Κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών 25τεμ  - 3
  • Κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών 25τεμ  - 4
  • Κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών 25τεμ  - 5

Κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών 25τεμ

Το OEM κερί ρεσώ βανίλια 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία των 25 τεμαχίων. Αυτό το κερί έχει διάρκεια καύσης 4 ωρών και έχει άρωμα βανίλιας. Είναι ιδανικό για χρήση σε σπίτια, εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλους χώρους για να δημιουργήσει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
11567
5214000503767
2,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λιβανιστήρι χυτό κοφτό

Το λιβανιστήρι χυτό κοφτό είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της Λιβανέζικης κουζίνας. Αποτελείται από χυτό κοφτό κρέας (συνήθως αρνί ή μοσχαρίσιο) που ψήνεται μαζί με διάφορα μπαχαρικά, λαχανικά και μυρωδικά. Συνήθως σερβίρεται με ρύζι, πιλάφι ή πίτα, και συνοδεύεται με σως γιαουρτιού ή ταχίνι. Το λιβανιστήρι χυτό κοφτό είναι ένα πλούσιο και γευστικό πιάτο που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της ανατολίτικης κουζίνας.
Τιμή 4,63 €

Θυμιατό πορσελάνης με σχέδιο 23-02168

Αναβαθμίστε την κομψότητα και το στυλ του χώρου σας με αυτό το υπέροχο θυμιατό πορσελάνης. Με το μοναδικό σχέδιο 23-02168, αυτό το προϊόν θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας στη διακόσμησή σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο εκλεπτυσμένο κομμάτι για τον χώρο σας.
Τιμή 5,05 €

Καντήλα με σταυρό επιτραπέζια

Το καντήλι από μέταλλο σε ανθρακί χρώμα της εταιρείας Metallex, τοποθετείται αναμμένο στο εικονοστάσι ενός σπιτιού, αλλά και μπροστά στις εικόνες της εκκλησίας. Στο εσωτερικό του μπορεί να τοποθετηθεί ποτήρι για καύση ελαιόλαδου ή κερί. Το άναμμα του καντηλιού συμβολίζει σεβασμό και τιμή προς τα Θεία.

Μήκος: 9cm

Πλάτος: 9cm

Ύψος: 18cm

Τιμή 10,75 €

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μεσαία 27mm 20x6τεμ

Τρεις μάγοι καρβουνάκια μεσαία 27mm 20x6τεμ από την εταιρία Τρεις μάγοι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την εξαιρετική απόδοση και την αξιοπιστία που προσφέρουν αυτά τα καρβουνάκια, θα απολαύσετε κάθε στιγμή του μαγειρέματος σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας άμεσα!
Τιμή 3,92 €

Bispol καντήλα για κερί λευκό w006

Η Bispol καντήλα για κερί λευκό W006 είναι το τέλειο αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζεστασιά και φινέτσα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η καντήλα θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη μαγεία των κεριών στο σπίτι σας!
Τιμή 1,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 46x56cm 25lt 30τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων SANITAS είναι ανθεκτικές χάρη στην αστεροειδή ραφή στη βάση τους.

Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

Ιδανικές για μικρά καλαθάκια WC.

Τιμή 1,10 €

Aldoro τόνος σε νερό 160gr

Ο τόνος σε νερό της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,63 €

Agrino ρυζογκοφρέτα mini με pizza 50gr

Οι mini ρυζογκοφρέτες της Agrino σέβονται και ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για απόλαυση χωρίς ενοχές, αφού είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, περιέχουν λιγότερο από 100 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη.

Τιμή 1,04 €

Queen cat αμμος υγιεινης γατας 5kg

Η Queen Cat αμμος υγιεινης γατας 5kg είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα της γάτας σας. Με υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα, η αμμός υγιεινής Queen Cat θα διατηρήσει το περιβάλλον καθαρό και ευχάριστο για το κατοικίδιό σας. Αφήστε τη Queen Cat να φροντίσει την αγαπημένη σας γάτα και απολαύστε την ευεξία και την ευχαρίστησή της.
Τιμή 2,07 €