• Air wick botanica αρωματικό κερί τριαντάφυλλο & αφρικανικό γεράνι 205gr Air Wick - 1
  • Air wick botanica αρωματικό κερί τριαντάφυλλο & αφρικανικό γεράνι 205gr Air Wick - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick botanica αρωματικό κερί τριαντάφυλλο & αφρικανικό γεράνι 205gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

35641
5059001001665
4,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

  • Βάρος: 205gr
  • Άρωμα: Τριαντάφυλλο Και Αφρικανικό Γεράνι

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 33mm 20x6τεμ

Τα τρία μάγοι καρβουνάκια γίγας 33mm 20x6τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας καρβουνάκια για τις ανάγκες τους. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Τρεις Μάγοι, αυτά τα καρβουνάκια θα σας προσφέρουν μια απροσδόκητα ισχυρή και μακράς διαρκείας καύση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καπνίσματος!
Τιμή 4,63 €

Λάμπα παραφίνης μηχ/γυάλινη μεγάλη

Ζευς Παραφίνης. Αποκτήστε τη λάμπα παραφίνης μεγάλου μεγέθους από την εταιρία Ζευς Παραφίνης και δημιουργήστε μια μαγευτική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Η λάμπα παραφίνης προσφέρει ζεστό φωτισμό και δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και χαλαρωμένοι. Αποκτήστε τώρα τη λάμπα παραφίνης Ζευς Παραφίνης και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού!
Τιμή 2,98 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T40

Το κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T40 είναι ένα όμορφο και συμβολικό κερί που χρησιμοποιείται σε τελετές μνημόσυνων για να τιμήσει τη μνήμη των αγαπημένων που έχουν φύγει. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει την αγάπη, τη θερμότητα και τη ζωή, ενώ το αρωματικό κερί προσθέτει μια αίσθηση ηρεμίας και ηρεμίας στον χώρο.

Τιμή 0,95 €

Κερί σιτρονέλα βαζάκι 2τεμ

Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με αυτά τα υπέροχα κεριά σιτρονέλας. Με το φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμά τους, θα δημιουργήσουν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και χαλαρωμένοι. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια άλλη διάσταση στον χώρο σας!
Τιμή 0,99 €

ΟΕΜ κερί ρεσώ 4 ωρών 50τεμ

Το ΟΕΜ κερί ρεσώ 4 ωρών πρέπει να είναι σε συσκευασία με 50 τεμάχια. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για 50 κεριά διάρκειας 4 ωρών το καθένα. Αυτό το είδος κεριών συνήθως χρησιμοποιούνται για διάφορες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις, καθώς παρέχουν φως για αρκετές ώρες.
Τιμή 2,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns συλλέκτης υγρασίας κρεμάστρα 250gr

Η κρεμάστρα υγρασίας Tns 250gr είναι η ιδανική λύση για να διατηρείτε τα ρούχα σας πάντα φρέσκα και χωρίς άρωμα. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Tns, η κρεμάστρα αυτή απορροφά την υγρασία στον αέρα, προστατεύοντας έτσι τα ρούχα σας από τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η υγρασία. Αγοράστε τώρα τον Tns συλλέκτη υγρασίας και απολαύστε πάντα φρέσκα και αναίσθητα ρούχα!
Τιμή 0,99 €

Fini ζελεδάκια sour tonques φράουλας 100gr

Τα Fini ζελεδάκια sour tonques φράουλας 100gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανής υφής. Απολαύστε την εκρηκτική φρουτώδη γεύση των φράουλων με μια δροσερή πινελιά ξινής γεύσης που θα σας κάνει να ξετρελαθείτε. Αποκτήστε τα Fini ζελεδάκια sour tonques φράουλας 100gr της Fini και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 0,84 €

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray για ανοξείδωτες επιφάνειες 250ml

Ανανεώστε τη λάμψη των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό spray 250ml. Κάντε τα ανοξείδωτα επιφάνειες να λάμψουν ξανά και να δείχνουν σαν καινούργιες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 4,51 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray pink passion 150ml

Αποσμητικό με γλυκό άρωμα ροζ τριαντάφυλλου, καταπολεμά αποτελεσματικά τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία, εξασφαλίζοντας προστασία που διαρκεί Εξασφαλίζει προστασία που διαρκεί έως 48 ώρες, δεν αφήνει λεκέδες.

Δερματολογικά ελεγμένη φόρμουλα. VeganCertified

Τιμή 2,15 €