• Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 1
  • Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 2
  • Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 3
  • Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 4
  • Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 5
  • Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 6
  • Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 1
  • Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 2
  • Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 3
  • Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 4
  • Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 5
  • Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 6

Κερί σταυρός μεγάλος με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών

Ο σταυρός είναι κατάλληλος για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτύμβιες στήλες, τάφους και μνημεία. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό για το εικονοστάσι στο σπίτι, καθώς και για χρήση στο μνήμα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 150 ημέρες.

7077
70777077
1,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κερί ρεσώ με άρωμα φρούτα του δάσους 4 ωρών 25τεμ

Το OEM κερί ρεσώ με άρωμα φρούτα του δάσους διαρκεί 4 ώρες και περιέχει 25 τεμάχια. Ιδανικό για δημιουργία μιας ατμόσφαιρας φρεσκάδας και φρούτων στον χώρο σας. Απολαύστε το άρωμα του φυσικού κεριού για ώρες!
Τιμή 2,19 €

Κεριά διαρκείας κόκκινα 10β 4τεμ

Φωτίστε το χώρο σας με τα όμορφα κόκκινα κεριά διαρκείας 10 ωρών. Με μια πλούσια κόκκινη απόχρωση και διάρκεια που διαρκεί για πολλές ώρες, αυτά τα κεριά θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φινέτσας στον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία φωτισμού στο σπίτι σας!
Τιμή 2,08 €

ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας 10m

Ένα ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας μήκους 10 μέτρων. Ιδανικό για τη διακόσμηση και την φωτισμό της λαμπάδας σας κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, του Πάσχα ή άλλων εορτών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για τη διακόσμηση δωματίων ή εξωτερικών χώρων.
Τιμή 1,82 €

ΟΕΜ κερί ρεσώ 8 ωρών 50τεμ

Ανανεωτικό κερί ρεσώ 8 ωρών για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Απολαύστε το άρωμα του κεριού που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένων στιγμών. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 50 τεμαχίων και απολαύστε τη μαγεία του φωτός και της αρωματικής απόλαυσης.
Τιμή 4,50 €

Air Wick αρωματικό κερί berry bloss 105gr

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα φρεσκάδας και αναζωογόνησης στον χώρο σας με το Air wick αρωματικό κερί 105gr, berry blossom. Απολαύστε τον υπέροχο συνδυασμό αρωμάτων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κήπο γεμάτο άνθη και φρούτα. Αφήστε το άρωμα του κεριού να χαλαρώσει τις αισθήσεις σας και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή το γραφείο σας. Αποκτήστε το Air wick berry blossom τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του!

Τιμή 4,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Bref μπλοκ WC power active nature pine 2x51ml

Η Bref power active pine 2x51ml είναι το απόλυτο απορρυπαντικό για την τουαλέτα σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που εξουδετερώνει άμεσα τις δυσάρεστες μυρωδιές και αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα πεύκου, η τουαλέτα σας θα είναι πάντα φρέσκια και καθαρή. Αποκτήστε το Bref power active pine 2x51ml τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία καθαριότητας!
Τιμή 2,27 €
Sanitas αλουμινόχαρτο 10m Sanitas - 1 Sanitas αλουμινόχαρτο 10m Sanitas - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Sanitas αλουμινόχαρτο 10m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Κανονική τιμή 1,92 € Τιμή 1,76 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Φλώρινας λεμονάδα 330ml

Αναζωογονητική λεμονάδα 330ml από τη Φλώρινα, ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια δροσιστική γεύση κάθε στιγμή της ημέρας. Με φυσική γεύση λεμονιού και αναζωογονητικά συστατικά, αυτή η λεμονάδα θα σας κερδίσει με τη φρεσκάδα της και την απαλή γεύση της. Απολαύστε τη δροσιά και την ευεξία που σας προσφέρει η Φλώρινα λεμονάδα 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά.
Τιμή 0,44 €

Primo αλουμινοταινία 48mm x 10m

Η Primo αλουμινοταινία 48mm x 10m είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με επιτυχία. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την Primo αλουμινοταινία 48mm x 10m τώρα!
Τιμή 1,69 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά banana split 230gr

Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς.

Τιμή 0,81 €