• Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 1
  • Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 2
  • Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 3
  • Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 4
  • Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 5
  • Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 6
  • Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 1
  • Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 2
  • Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 3
  • Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 4
  • Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 5
  • Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών  - 6

Κερί σταυρός μικρός με μπαταρία κόκκινος 150 ημερών

Ο σταυρός είναι κατάλληλος για εξωτερικούς χώρους, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, το χρόνο και τις φθορές, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορεί να τοποθετηθεί σε επιτύμβιες στήλες, τάφους και μνημεία. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό για το εικονοστάσι στο σπίτι, καθώς και για χρήση στο μνήμα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 150 ημέρες.

7130
5200111876029
1,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Air Wick αρωματικό κερί βανίλια και καστανή ζάχαρη 1τεμ

Ξεχάστε τις απλές αρωματικές κεραμίδες. Αυτό το Air Wick αρωματικό κερί βανίλια και καστανή ζάχαρη θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ζεστασιά και γλυκές αρωματικές νότες. Αγκαλιάστε την αίσθηση της βανίλιας και της καστανής ζάχαρης και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα άρωμα που θα σας συναρπάσει!
Τιμή 2,66 €

Κερί ρεσώ με άρωμα φράουλα 4 ωρών 25τεμ

Το OEM κερί ρεσώ με άρωμα φράουλα 4 ωρών πωλείται σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Κάθε κερί έχει διάρκειας 4 ωρών και έχει εμπνευστεί από το αρωματικό άρωμα της φράουλας. Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας.
Τιμή 2,19 €

Prices κερία ρεσώ μεγάλα 10 ωρών 12τεμ

Οι τιμές για τα κεριά ρεσώ μεγάλα 10 ωρών σε συσκευασία 12 τεμαχίων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή, την ποιότητα των υλικών και τον τύπο του κεριού. Συνήθως, οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 10-20 ευρώ ανά συσκευασία, ανάλογα με την ποιότητα και τον κατασκευαστή. Είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε τις τιμές σε διάφορα καταστήματα πριν κάνετε την αγορά σας.
Τιμή 3,93 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T100

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Luxe είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 2,18 €

Bispol κερί διαρκείας λευκό 60 ωρών p220

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό της εταιρείας Bispol είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διάρκεια ζωής του φτάνει τις 2 ημέρες.

Τιμή 1,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μιράντα με 30% λιγότερη ζάχαρη 250gr

Τα Μπισκότα Μιράντα είναι τα αγαπημένα μπισκότα κάθε ηλικίας που συνδυάζουν την απόλαυση με ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Αγαπημένη γεύση των παιδιών για το πρωινό αλλά και το κολατσιό τους στο σχολείο αλλά και των μεγάλων για όλες τις ώρες.

Τιμή 1,92 €

Alsa βανιλέτα σε φακελάκια 6x7,5gr

Η Alsa βανιλέτα σε φακελάκια 6x7,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια γλυκιά νότα στις αγαπημένες σας συνταγές. Με τη μοναδική της γεύση, θα κάνει τα γλυκά σας ακόμα πιο απολαυστικά. Απολαύστε την Alsa βανιλέτα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και αρώματα.
Τιμή 0,67 €

HF αρωματικό κερί βανίλια & σοκολάτα 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF με άρωμα σοκολάτας και βανίλιας Μαδαγασκάρης σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €