• Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα Βηθλεέμ - 1
  • Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα Βηθλεέμ - 2
  • Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα Βηθλεέμ - 3
  • Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα Βηθλεέμ - 4
  • Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα Βηθλεέμ - 5
  • Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα Βηθλεέμ - 6
  • Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα Βηθλεέμ - 1
  • Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα Βηθλεέμ - 2
  • Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα Βηθλεέμ - 3
  • Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα Βηθλεέμ - 4
  • Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα Βηθλεέμ - 5
  • Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα Βηθλεέμ - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΒηθλεέμ

Βηθλεέμ καρβουνάκια κασετίνα

Καρβουνάκι χωρίς τοξικές και εύφλεκτες ύλες, το ανάβετε και το τοποθετείτε στο λιβανιστήρι. Η βραδεία καύση τους απελευθερώνει τα αρώματα του θυμιάματος.

8308
5200111871505
0,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Καρβουνάκι χωρίς τοξικές και εύφλεκτες ύλες, το ανάβετε και το τοποθετείτε στο λιβανιστήρι. Η βραδεία καύση τους απελευθερώνει τα αρώματα του θυμιάματος.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Air Wick αρωματικό κερί βανίλια και καστανή ζάχαρη 1τεμ

Ξεχάστε τις απλές αρωματικές κεραμίδες. Αυτό το Air Wick αρωματικό κερί βανίλια και καστανή ζάχαρη θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ζεστασιά και γλυκές αρωματικές νότες. Αγκαλιάστε την αίσθηση της βανίλιας και της καστανής ζάχαρης και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα άρωμα που θα σας συναρπάσει!
Τιμή 2,66 €

Βηθλεέμ λιβάνι κασετίνα

Το λιβάνι της εταιρείας ΒΗΘΛΕΕΜ χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές θρησκείες ως ένδειξη προσφοράς και λατρείας. Καίγεται πάνω σε κάρβουνο για να αναδυθούν τα αρώματά του και μαζί τοποθετούνται μέσα σε θυμιατό.

Τιμή 0,59 €

Bispol κερί διαρκείας λευκό 45 ωρών p195

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό σε λευκό χρώμα της εταιρείας Bispol είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 1,06 €

Κερί ρεσώ σιτρονέλα 9τεμ

Απολαύστε την φρεσκάδα και την αρωματική αίσθηση του κεριού σιτρονέλας στον χώρο σας. Με το Κερί σιτρονέλα ρεσώ 9 τεμάχια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που θα σας χαλαρώσει με το φυσικό του άρωμα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια ηρεμία και ηρεμία σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 0,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Tulip γάντα κουζίνας medium

Η Tulip γάντα κουζίνας medium είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την απίστευτη ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, θα σας βοηθήσει να μαγειρεύετε με άνεση και στυλ. Η εξαιρετική προστασία που προσφέρει στα χέρια σας κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, την καθιστά μια απαραίτητη αγορά για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάγειρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας Tulip γάντα κουζίνας medium και να αναβαθμ
Τιμή 0,57 €

Γκρέκα συμπυκνωμένος χυμός τομάτας 500gr

Ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας ΓΚΡΕΚΑ, που προέρχεται από 100% φυσικό χυμό τομάτας, για να δημιουργήσεις τις πιο πλούσιες σάλτσες.

100% ελληνικές τομάτες

Τομάτα καλοκαιρινής συγκομιδής

Εκλεκτές και ώριμες τομάτες από τον εύφορο κάμπο Σερρών

Χωρίς προσθήκη συντηρητικών

Τιμή 0,75 €

Royal γάλα ζαχαρούχο συμπυκνωμένο 8% λιπαρά 397gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης. Έχει ιδιαίτερη γεύση ενώ μπορεί να διατηρηθεί αρκετό χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου σε σύγκριση με το νωπό παστεριωμένο γάλα. Η θρεπτική αξία που έχει το γάλα εβαπορέ, διαφέρει από αυτή του νωπού γάλακτος, και αυτό οφείλεται στην επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Η παστερίωση καταστρέφει τουλάχιστον το 50% των βιταμινών Β1, Β12 και C και σημαντικές ποσότητες της Β6 και του φολικού οξέος. Παράλληλα καταστρέφεται και το 10% του αμινοξέος λυσίνη που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του οργανισμού μας. Η χρήση του γάλακτος εβαπορέ γίνεται σε πολλές παρασκευές όπως σε σπιτικό παγωτό ή στον καφέ.

Τιμή 1,86 €

Uniglass kyma σετ ποτήρια γυάλινα νερού 24,5cl 6τεμ 51051

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass kyma θα σας μαγέψουν με το κομψό σχεδιασμό τους και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους. Με χωρητικότητα 24,5cl και σετ 6 τεμαχίων, αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της μέρας. Αναβαθμίστε τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε το νερό σας με αυτά τα υπέροχα ποτήρια γυάλινα της Uniglass.
Τιμή 3,85 €